Saç Uzatma Yöntemleri RESTOREX ŞAMPUAN deneyimim

bourgoin

üyeliçe
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
884
191
kızlar merhaba.. belime gelime gelen saçlarımı kestirmek zorunda kaldım
barcelino vs kullandım fakat faydasını göremedim.
eskiden çam terebentin katıyordum gercekten ise yarıyordu fakat saçım alısmasın dıyerekten kullanmayı kestim.
2 haftadır saçıma yag vs bakım yapmıyorum, klasik ,banyo yaparken saçımı restorexle yıkıyorum.
dokulme karsiti olanı aldım, banyoda 4-5 tel anca saçım dokuluyor...
saçlarımı daha guclu ve parlak hıssedıyorum..
banyodan sonra elseve mucızevi yag kullanıyorum cok ıyı gelıyor o da.
2 hafta oldu fakat sacım ıslakken banyoda bakıyorum ve sankı az bıraz uzama var gıbı..
sac derim kasınmaya basladı hafıf hafıf, sanırım uzamadan kaynaklii.
simdilik cok memnunum..
kullanan ve memnun kalan kalmayan arkadaslar yorumlarınızla yardımcı olursanız sevınırım..

uzun bır sure kullanmayi dusunuyorum 1alana 1i hediye 10 tl ye aldimm..

Son düzenleme:
İlk kullandığımda hiç memnun kalmamıştım kaşıntı ve dökülme vardı, sonradan 2 kez daha şampuan değiştirdim dökülme durana kadar ve sonradan anlaşıldı mevsimsel olduğu.. En son geçen hafta bitirdim restorexi ve sarımsaklı şampuanıma döndüm. Kullandığım süre içinde saçım kolay taranıyordu (bazı şampuanlar diplere yakın yerlerde talaş yapıyor), uzama açısından şişeye başladığımda 2 örgü anca olurken şuan 5 örgü oluyor saçım ( pek uzatma telaşım olmadığı için bu ara öyle hesaplayabildim). 2 şişe daha var şuan evde, yani ilerde tekrar kullanabilcek kadar memnun kaldım diyebilirim :)

bende restorex kullanıyorum diğer şampuanlar gibi bizararını görmedim saçım uzadı ama bakımdan mı şampuandan mı bilemem .Bu hafta A101 de iki tane veriyorlar indirimli yine aldım .çünkü diğer şampuanlarda aradığımı bulamadım saçı yumşatmıyor oda iyi onuda kremle hallediyorum .Zaten kremli ya da silikonlu şampuan kullanmak istemem.

İlk kullandığımda hiç memnun kalmamıştım kaşıntı ve dökülme vardı, sonradan 2 kez daha şampuan değiştirdim dökülme durana kadar ve sonradan anlaşıldı mevsimsel olduğu.. En son geçen hafta bitirdim restorexi ve sarımsaklı şampuanıma döndüm. Kullandığım süre içinde saçım kolay taranıyordu (bazı şampuanlar diplere yakın yerlerde talaş yapıyor), uzama açısından şişeye başladığımda 2 örgü anca olurken şuan 5 örgü oluyor saçım ( pek uzatma telaşım olmadığı için bu ara öyle hesaplayabildim). 2 şişe daha var şuan evde, yani ilerde tekrar kullanabilcek kadar memnun kaldım diyebilirim :)

güzel yorumun için çok teşekkürler :KK51:
banada ilk başta hiç kaşıntı yapmadı ilk hafta bitince (sanırım etkisini göstermeye basladigindan ) kasinmaya basladi,,hala minik minik kasiniyor.. dökülme zaten islakken yok denecek kadar az bende:KK25: bir de şunu soracaktim ; 1 sise yaklasik ne kadar sure gitti size??

bende restorex kullanıyorum diğer şampuanlar gibi bizararını görmedim saçım uzadı ama bakımdan mı şampuandan mı bilemem .Bu hafta A101 de iki tane veriyorlar indirimli yine aldım .çünkü diğer şampuanlarda aradığımı bulamadım saçı yumşatmıyor oda iyi onuda kremle hallediyorum .Zaten kremli ya da silikonlu şampuan kullanmak istemem.
bende 2lisini 10 liraya aldim.. icerigi oldukca bitkisel,cok fazla bitki özü vs var :cool:
icinde paraban vs yok ama gercektende yumusacik yapiyor, ayrica kokusu da bir harika :21:

bu şampuan kesin uzatıyor tatlım ben de kullanıyorum.. uyguladığın diğer kürler etkisini arttıyordur tabi...

Tatlım bu şampuanı nereden alabilirim
merhabalar :) canım ben ankarada bir kozmetikçiden aldım..kozmetikçilerde rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum..:KK51:ben 1alana 1 bedava olaraktan 10 tl ye aldım:KK51: çokta bereketli 3.haftaya yaklaştım hala dopdolu içi:KK51:

Tatlım bu şampuanı nereden alabilirim

canım ben de gratisten almıştım 1 alana 1 bedava 10 lira aynı.. galiba watsonsda da vardı emin değilim.. şimdi şöyle bir şey de var; bu şampuanı gratise gelmeden önce de kullanıyordum ben kendi sitesinden sipariş ediyordum ama daha pahalıydı tanesi 10küsür liraya geliyordu ve sanki daha etkiliydi diye düşünüyorum ama daha az para verdiğim için psikolojik bir yanılsama mı yaşıyorum yoksa gerçekten gratislere gönderilen ürün farklı mı bilmiyorum.. bu da etkili tabi kötü değil ama o sanki daha başarılıydı.. elimdeki bitsin belki tekrar netten sipariş eder karşılaştırırım.. belki de saçım alıştığı için etkisi azalmış da olabilir..

merhabalar :) canım ben ankarada bir kozmetikçiden aldım..kozmetikçilerde rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum..:KK51:ben 1alana 1 bedava olaraktan 10 tl ye aldım:KK51: çokta bereketli 3.haftaya yaklaştım hala dopdolu içi:KK51:
canım ben de gratisten almıştım 1 alana 1 bedava 10 lira aynı.. galiba watsonsda da vardı emin değilim.. şimdi şöyle bir şey de var; bu şampuanı gratise gelmeden önce de kullanıyordum ben kendi sitesinden sipariş ediyordum ama daha pahalıydı tanesi 10küsür liraya geliyordu ve sanki daha etkiliydi diye düşünüyorum ama daha az para verdiğim için psikolojik bir yanılsama mı yaşıyorum yoksa gerçekten gratislere gönderilen ürün farklı mı bilmiyorum.. bu da etkili tabi kötü değil ama o sanki daha başarılıydı.. elimdeki bitsin belki tekrar netten sipariş eder karşılaştırırım.. belki de saçım alıştığı için etkisi azalmış da olabilir..
Kızlar cevaplarınız için teşekkürler bugün aldırdım bende erkek arkadaşıma yarın denemeye başlayacağım etkileri yazarım. Bu arada bende şampuanımın içine çam terebenti yağı koyarak 2 ayda 5 cm uzattım saçlarımı. Gözle görülür derecede. Bu yüzden bu şampuanın içinede çam terebentin yağı koyucam:)

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler bugün aldırdım bende erkek arkadaşıma yarın denemeye başlayacağım etkileri yazarım. Bu arada bende şampuanımın içine çam terebenti yağı koyarak 2 ayda 5 cm uzattım saçlarımı. Gözle görülür derecede. Bu yüzden bu şampuanın içinede çam terebentin yağı koyucam:)

ben ayda çam ile 3 cm 'e kadar uzattıgımı hatırlıyorum .. restorexe geçince ara verdim.. saçlarım alışmasın diye:KK51:
3 yıldır çam terebentin kullanıyordum:KK59:
evde hala 1 şişe var :21: inşAllah istediğiniz sonuçları alırsınız :KK51:

merhaba..saçınız alışmış olabilir evet :)
bayağı bir araştırma yaptım 1 şişe kullandıysanız ara verin sonra diğer şişeye geçin vs. denilmiş..aksi takdirde etkisini kaybediyomuş saçlar alışıyormuş dediğiniz gibi.. bende ara vererek kullanmayı düşünüyorum :KK51:

canım ben de çam terebentin koymayı istiyorum ama saçları sertleştirdiği yazılmıştı bir yerlerde, benim saçlarım zaten şu an çok yıpranmış ve feci sert bir halde ne dersin koyayım mı sende de böyle bir sertleştirme etkisi oluyor mu?

merhaba..saçınız alışmış olabilir evet :)
bayağı bir araştırma yaptım 1 şişe kullandıysanız ara verin sonra diğer şişeye geçin vs. denilmiş..aksi takdirde etkisini kaybediyomuş saçlar alışıyormuş dediğiniz gibi.. bende ara vererek kullanmayı düşünüyorum :KK51:

ohoo kaç 1 şişe bitirdim ben=) ama netten aldığımda da üst üste 3 4 şişe kullanmıştım aynı etki devam etmişti.. neyse şimdi bir otacı denemeyi düşünüyorum sarımsaklısını, baya güzel yorumlar okudum hakkında hem bir değişiklik olur sıkıldım hep aynı şampuanla devam etmekten..

X