Retro metro gibi bir şeyler mi var 😆

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
İçim daralıyor içim boğuluyor. Deli gibi ağlamak istiyorum aglayamiyorum da. Tamamen sebepsiz. Bir kaç kişiden daha duydum böyle. Bilenler var mı yine bir şeyler mi oluyor 😂

valla retrolarda millet eski sevgilileri yokluyor diye duydum ama insanlar boşta kaldıkları zaman eskileri yoklarlar. onun retro ile alakası olduğunu sanmıyorum. retro geri hareket demekmiş oradan bağlantı kuruyorlar. çok da fazla inanmamak lazım zira astrologlar da bildiğiniz gibi sosyal medyada içerik üretiyorlar ve amaçları daha çok insana ismini duyurup daha fazla takipçi falan kazanmak. e en çok prim yapan konu aşk, ilişkiler ve duygular. bunun üzerine çok yazılıp çizilmesi bundan.

İçim daralıyor içim boğuluyor. Deli gibi ağlamak istiyorum aglayamiyorum da. Tamamen sebepsiz. Bir kaç kişiden daha duydum böyle. Bilenler var mı yine bir şeyler mi oluyor 😂
Allah’ın her günü mü retro var yeter artıkkk bitsin ben sürekli böyleyim 😂😂

Yok yok venüs retrosu var oğlak burcunda yeniay oldu.. Ay gercekten insanların ruh hallerını cok etkılıyor. Oğlak etkiliyseniz haritanızda olabilir.

Bildiğim kadarıyla şu an bir retro yok. Olsaydı hissederdim :KK45:
Sizin doğum haritanızla bilmem kaçıncı evinizden geçen Merkür, Satürn, veya Uranüs işleri olabilir bunlar.. Onlar daha sabıkalıdır ondan dedim 😁
Ya regl zamanıdır ya da dönemseldir. Biraz çikolata, pasta falan yiyin. Dopamin, endorfin, serotonin lazım demekki.

vala ne zıkkım var bilmiyorum ama ben de bi 3-4 gündür uykuya dalamıyorum ve huzurla uyuyamıyorum..
bir kaç kişiden de duydum aynısını..
abv bu gezegenlerin yeminle..

Sizin doğum haritanızla bilmem kaçıncı evinizden geçen Merkür, Satürn, veya Uranüs işleri olabilir bunlar.. Onlar daha sabıkalıdır ondan dedim 😁
Ya regl zamanıdır ya da dönemseldir. Biraz çikolata, pasta falan yiyin. Dopamin, endorfin, serotonin lazım demekki.
30 ocaga kadar venus retrosu devam edıyor

Satürn işi o zaman 😂

Back
X