Retro üstüne düşeni yaptı

Hiç cevap vermeyin. Yazdığınız şeylerden çok yazmadığınız koyar ona emin olun. İyi veya kötü verdiğiniz cevap onu ciddiye aldığınızı gösterir. Ama belirsizlik insanı mahveder. Mutlu musunuz değil misiniz onu bile bilmesin, merakından gebersin
Ay işte bunu öğrenmek istiyordum. Beklediğim cevabı verdiğiniz için teşekkür ederim 🤩

O kadar korktum ki okurken barışacaksınız diye.
Kesinlikle cevap atmayın önünüze bakın bir şans daha verirseniz 2 ay için dayak yemeye devam edersiniz.
Burda çok konu var 2. şansı verip pişman olan onları okuyup içinizi soğutabilirsiniz.

Ay ne olur ne olmaz şu son bir kere yüzyüze görüşelim yalvarmalarına sakın karşılık vermeyin.
Olan hep o son bir kere görüşmelerde oluyor Allah korusun.

Merhaba hanımlar.Bazılarınız biliyordur eski konularımdan. Yaklaşık 9 ay önce boşandım. Eski eşimle boşanma sebebimiz; psikolojik, ekonomik, ağır fiziksel şiddet, kumar. Yani evliliğin tutulacak tek bir tarafı kalmamıştı. Benimde suçlu olduğum kısımlar vardı evliliğimde. İlk başlarda kıskançlıklar, kavgalar çıkardım. Naz, trip yaptım. Yani aslında sebebi kendimi hiç değerli hissetmediğim bir evlilikte buldum kendimi ve hırçınlaştım. Ama eşimin yaptığı hatalar benimkileri bastırdı. Yaptığım her hatanın karşılığını şiddetle ödedim. Çok zor sancılı geçen bir 15 ay sonunda kumarı da öğrenmemle boşandım. Sorun şu ki eşim hala zaman zaman ulaşmaya çalışıyor bana. Boşandıktan kısa süre önce erkek kardeşi vefat etti. O sıra acı acıyı bastırdı diye galiba 3 ay falan hiç yazmadı. Sonra gelen pişmanlık mesajlarının önü arkası kesilmedi. Evliyken beni sevmediğini söyleyen adam aşık olmuş boşanınca. İşte yaptıklarından dolayı pişman tekrar barışmak istiyor, sana aşığım bir şans ver bir kere yüz yüze görüşelim gibi. Bu sıra da retro birde dün gece yengeç dolunayı bar diye içimden dedim ki bu yine hortlar. Ve öylede oldu. Daha önce yazdıklarına kısa da olsa cevaplar vermiştim işte beni unut asla olmaz türevinde mesajlar. Ama dün cevap vermeden direk engelledim. İçimde hala hesaplaşamamışlık hissi var. İstiyorum ki bana yaptığı her şeyi yüzüne vurayım söyleyim anlatayım. Sonra da ne anlamı olacak ki. Neyi değiştirecek. Ben yeni hayatımdan çok memnunum. Çalışıyorum ailemin yanındayım. Ara ara depresif hallere girsem gelecekten umudumu kessem de genel olarak iyiyim. Ama bu adam sürekli hortlayıp geldiği için dengemi bozuyor. Zamanında beni istemediğini ailesinin önünde bağırarak söylemişti. Boşanmak için can atıyordu. Evi temizlemek için yardım istediğimde sen bu evden s.. olup gittiğinde tamamen o zaman her yeri mis gibi yapacağım demişti. Öylede yaptı hala aynı evde yaşıyor. Daha boşanma gerçekleşmeden tüm eşyalarımı çöpe atmıştı. Bana yaptıklarını yazayım desem kitap olur. Zaten yazsamda ne kadarını anlayacak ki. Diz olsanız ne yapardınız hanımlar. Benim tek isteğim çok mutlu olmak. Ondan intikamımı mutlu olarak almak istiyorum hep. Zaten öyle de gösteriyorum kendimi. Hani mutluymuş gibi yaparak değil de sanki her şey normalmiş gibi davranıyorum. Yoksaydım bugüne kader hiçbir gönderme yapmadım bir yerden. Belki de o koyuyor ona. Çünkü ben evliyken aptal gibiydim. Bağımlı olmuştum. Ne yaparsa yapsın ağlardım beni bırakma falan diye utanıyorum şimdi o hallerimden. Oda ummuyordu benim böyle güçlü duracağımı. Neyse çok yazdım kızlar durum bu işte…

Retro suçluysa sen masummusun
Gerek yok boşanmış bitmiş gitmiş
Retro metro bide neydi narsist bi adara o modaydı herkesin narsiste bağlamıştı

Malesef retro değilde siz düşünüp enerji yolladiginiz için aramış olabilir. Geçmiste yaşanmışlık var, telepati dediğimiz şey bu oluyor.
Herkesi rasgele düşündüğümüz de elbette olmaz.
Hayatınızda istemediginiz insanı, aklınızdan da kalbinizden de silin gitsin.

Retro suçluysa sen masummusun
Gerek yok boşanmış bitmiş gitmiş
Retro metro bide neydi narsist bi adara o modaydı herkesin narsiste bağlamıştı
Kız anaaa bi retro yazdım diye herkes ona cevap vermiş. Yok yani şu sıra her yerde okudum filan denk geldi diye yazdım. İşim olmaz retroyla dolunayla. Bi arkadaşım cevap ver içini boşalt aklına ne gelirse yaz falan dedi. Bende istemedim aslında. Dünden beri kararsız kaldım. Yani sonuçta ne yazsam da anlamayacak dedim. Burda ki kadınların yazdıklarına çok inanıyorum objektif yazıyorlar ondan yazdım. Boşver retroyu unut yazmadım say 😅

Şu ana kadar ne yaptıysanız yapmaya devam edin . Azıcık oluru olsa zaten devam ederdiniz . Eski günler aklınıza gelirse sadaka verin hemen . Allah’ım beni sevdiğin için teşekkür ederim deyin .
Sadaka verecek kimseyi bulamazsanız bir ağaç dikin 💕 bundan sonra da o bataklığa bir daha gitmeyin .

Güzel kızlarım konumda retro ve dolunaydan bahsettiğim için özür dilerim 😀 hani genel bi retro muhabbeti vardır ya exler hortlar filan. Dün akşam da yengeç dolunayı var diye bir yerde okudum tesadüf işte eskiler çıkıp gelir diye. Bende içinden dedim ki benim ex be zamandır sesi çıkmıyordu kesin yazar dedim üstünden bir saat geçti baktım yazmış. Yani tamamen denk geldi ondan konuda bahsettim boşverin onu yani :)

Güzel kızlarım konumda retro ve dolunaydan bahsettiğim için özür dilerim 😀 hani genel bi retro muhabbeti vardır ya exler hortlar filan. Dün akşam da yengeç dolunayı var diye bir yerde okudum tesadüf işte eskiler çıkıp gelir diye. Bende içinden dedim ki benim ex be zamandır sesi çıkmıyordu kesin yazar dedim üstünden bir saat geçti baktım yazmış. Yani tamamen denk geldi ondan konuda bahsettim boşverin onu yani :)
Mune mi uyardı astroloji fallar yasak diye

Rahat bırak retroyu. :D Ex sevgili bulamamıştır ondan yazmıştır

Ayrıldınız..
Beyefendi yalnız kaldı,yemek yapamadı,evi temizleyemedi..
Akşam kapıyı açtı bomboş ev, dövecek sövecek stresini atacak kadın yok .boşluğa düştü, psikolojisi bozuldu.
Söyle bir düşündü önceden ne rahattım haa diye kafa dank etti tabi:kızgın:
Sakin dönmeyin. Cevap yazmayın. Numaranızı değiştirin,sosyal medya hesaplarınizi kapatın.

Ayrıca intikam işine filan da girmeyin ,burası türkiye, yasalarimiz kadını tam anlamiyla koruyamiyor malesef.sokak ortasında herşeyi yapıyor bazı gözü dönmüşler..

Ayrıldınız..
Beyefendi yalnız kaldı,yemek yapamadı,evi temizleyemedi..
Akşam kapıyı açtı bomboş ev, dövecek sövecek stresini atacak kadın yok .boşluğa düştü, psikolojisi bozuldu.
Söyle bir düşündü önceden ne rahattım haa diye kafa dank etti tabi:kızgın:
Sakin dönmeyin. Cevap yazmayın. Numaranızı değiştirin,sosyal medya hesaplarınizi kapatın.

Ayrıca intikam işine filan da girmeyin ,burası türkiye, yasalarimiz kadını tam anlamiyla koruyamiyor malesef.sokak ortasında herşeyi yapıyor bazı gözü dönmüşler..
Birde aylık 6 bin maaş gitti. Çok çok haklısınız. Zaten bakmayın intikam yazdığıma beni bir tanısanız. Bu kadar olan şeye rağmen ağzımı açıp tek kelime edemedim boşanırken. Ailesi geldiler son aşamada yanımıza oğullarının kumar oynadığını bile söyleyemedim. İntikam alacak son insanımdır sanırım.

Birde aylık 6 bin maaş gitti. Çok çok haklısınız. Zaten bakmayın intikam yazdığıma beni bir tanısanız. Bu kadar olan şeye rağmen ağzımı açıp tek kelime edemedim boşanırken. Ailesi geldiler son aşamada yanımıza oğullarının kumar oynadığını bile söyleyemedim. İntikam alacak son insanımdır sanırım.
Kendisi çalışıyor mu, bir mesleği var mi

Kendisi çalışıyor mu, bir mesleği var mi
Oda benim gibi öğretmen. Hatta benden iki kat fazla kazanırdı evlenmeden. Özel ders ekstra dershaneyle falan. Ama hiç birikimi yoktu 7 yıllık öğretmen olmasına rağmen. Kumar oynuyormuş meğersem ondan parasının kıymeti yok pek.

Oda benim gibi öğretmen. Hatta benden iki kat fazla kazanırdı evlenmeden. Özel ders ekstra dershaneyle falan. Ama hiç birikimi yoktu 7 yıllık öğretmen olmasına rağmen. Kumar oynuyormuş meğersem ondan parasının kıymeti yok pek.
En azından meşgalesi var, etrafta da onunla evlenmek isteyen çok kadın vardır.
Gitsin yoluna ..

Back
X