- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Kızlar bu diyet meselesi çok canımı sıkıyor
Gün içinde kuş kadar yedim, akşamları aç yattım olmadı :1no2: ılaçlar kullandım olmadı :1no2: Artık iyice sinirlerim bozuluyor
klava: Sürekli yarım kalan diyetlerimden bıktım kendime uygun gayet sağlıklı bir diyet tablosu hazırladım.. Ben bu kiloları vericem fıstık gibide gelin olucam :dilcikar:
Kahvaltı: 1adet kabuklu yeşil elma - 1 adet şeftal, armut vs.
ara: 2 parmak taze dil peyniri
Öğlen: yarım porsiyon ızgara tavuk (derisiz) bol roka salata (mümkünse taze soğanlı)
ara (saat 15:00) 3-4 dilim yulaflı bisküvi
ara (saat 17:30) 1 adet yeşil elma
Akşam (saat 19:00) : 2 çorba kaşığı annemin pişirdiği süper vitaminli yemeklerden (bizim evde genelde zeytinyağlı ve salçasız yemekler pişer) 1 dilim kepek ekmeği , mevsim salatası
Yemekten sonra karışık form çayı..
Gece: (saat 22:30-23:00 ) 1 bardak şekersiz tarçınlı süt yağsız süt olması daha iyi olur.
Hadi bakalım hayırlısı bı geceden başlıyorum uygulamaya hihoyyyt hihoyyyt
..Şu an 1,80 boy ve 80 kiloyum..
Gün içinde kuş kadar yedim, akşamları aç yattım olmadı :1no2: ılaçlar kullandım olmadı :1no2: Artık iyice sinirlerim bozuluyor Kahvaltı: 1adet kabuklu yeşil elma - 1 adet şeftal, armut vs.
ara: 2 parmak taze dil peyniri
Öğlen: yarım porsiyon ızgara tavuk (derisiz) bol roka salata (mümkünse taze soğanlı)
ara (saat 15:00) 3-4 dilim yulaflı bisküvi
ara (saat 17:30) 1 adet yeşil elma
Akşam (saat 19:00) : 2 çorba kaşığı annemin pişirdiği süper vitaminli yemeklerden (bizim evde genelde zeytinyağlı ve salçasız yemekler pişer) 1 dilim kepek ekmeği , mevsim salatası
Yemekten sonra karışık form çayı..
Gece: (saat 22:30-23:00 ) 1 bardak şekersiz tarçınlı süt yağsız süt olması daha iyi olur.
Hadi bakalım hayırlısı bı geceden başlıyorum uygulamaya hihoyyyt hihoyyyt
..Şu an 1,80 boy ve 80 kiloyum..
Son düzenleme: