Revizyon Ameliyatı İçin Adım Adım...

gerçekten şans meselesi diyorum bende açelya.. ikinci ameliyatta şansım yaver gider inş..

pişmanlık benimkisi.. halime hamd etmiyor değilim onca kişi arasından ama kaybettiklerim ne olucak.. hakikaten insan şaşıp kalıyor yaşadıklarını geride bıraktıkça, yaşamdan korkuyor, istemediğin aklından geçirmediğin bir şeyi yaşıyorsun, pişmanlık duyuyorsun.. ya yine geçmezse, ya yine aynı olursa herşey diyor..

mükemmeliyetçi bir insan değilimdir, halada değilim de derim, ama burun ameliyatı olucak bir insan başta kendisini kandırmasın, gerçekten doğallıkla birlikte mükemmeliyet arıyor..

Esterabim yazdıkların yaşadıkların üzücü.Seni çok iyi anlıyorum.Keşke bir fotonu koysan , çünkü gerçekten düşündüğün gibi kötü mü sana söylerdik.Belki de psikolojin en başlarda çok bozulduğu için, kötü görüyorsundur.Bne olsam kesinlikle foto koyar fikir alırdım.

Buraya koymasamda forumda ilk hallerimi mail yoluyla ilettim bir kaç kişiye.. Fotoğraf konusunda bu kadar geri adım atıyor olmamı anlayışla karşılayın şimdilik.. 4. ayım ve ben fotoğrafta çekilemiyorum, çok garip bir psikoloji..Yapacağınız yorumlarınıza güveneceğim içinde cesaretim yok.. Ama sonrası için, umuyorum sonrası için güzel olur ve paylaşırım..

okadr iyi anlıyrm ki seni .... bende fotograf çekilmektn kaçınyrm ,eski burnumda bile hiç öle bi durumum yoktu proflmde eski burun resimlerim var benm ama artık suanki halimide koymayı düşünyrm insanlar secimlerini yaparken yardımcı olmak amacıyla ... 16 ekimde 1 yıl olucak artık ilk amelytmdan 1 yıl geçmş ama şuan ilk günlere göre cok daha iyim nedense insan herşeye alşıyo sanırım .. kendimi aramyo değilim ama yüzümdeki diğer güzelklerle yetyrm suan :) ilk doktorumun adını özelden soran arkadaşlar var cvp veremyrm mjs saym dolamadgı için ama burdan yazmamda bi sakınca yok sanırım ... op dr özcan ülgen ilk amelytımı yapan dr ... sağlıkcı olmama ragmen okadr iyi drların içinde calıştm staj yaptım gittim nerden buldm kendisini şaşıyrm kendime ...

Evetttttttttt...

Barış Çakır'la gittim görüştüm.. Hastalarını kendi odasında değil, dışarıda hastaların bekledikleri yere gelip karşılıyor.. Odasında dikkatli bir şekilde ve yardımcı olmaya hazır güleryüzü yakınlığı ile gerçekten iyi bir doktor.. Ama benim burnum için kendisinin yapabilecekleri sınırlı..

Bugün'de işe gelmeden ameliyat olduğum doktora gittim.. Kontrollerime uzun süredir gitmiyordum.. Burnumun bu halinden memnun olmadığımı kusurlu olduğunu söyledim.. İnsan araştıra araştıra öğreniyor bende bu kusurların ne olduğunu önceden bilmezdim.. Hemen aradan annem "kaç doktorla görüştü kızım" diyerek söylediklerimi onayladı.. Hangi doktorlarla görüştüğümü sorduktan sonra hatasını kabul etti ve "Evet" dedi.. Annem yine "İkinci bir ameliyat olucak sizde masraflarını karşılayacaksın" dedi.. Doktor "sakın haa, burnu kocaman olur, tamam karşılarım ama daha kötü olursa iki mislini alırım" dedi.. "burun ucuna peeling yaparak ucu küçüldüğünde sorun kalmıycak" dedi..

Baktım anlaşamıyoruz.. Gittik başhekime.. Başhekime anlattım böyle böyle diye.. Adam biraz sevimsiz, sert bakışlı ama dinlememezlik etmedi.. Plastik uzmanına bir git seni muayene etsin dedi.. Tamam diyerek gittim ve Bahadır İmer Bey'e muayene oldum.. O kadar iyi bir doktor ki, psikolojiden oda iyi anlıyor..

Baktı söyledi, buraya kemik eklemek gerekiyor dedi.. Bende sorunlarımı dile getirdim.. Rahmi beyin bana burnum hakkında hiç bir bilgi vermeden sana yüzüne yakışıcak her yaşında kullanabileceğin bir burun yapıcam dediğini söyledim.. bumudur dedim.. Velhasıl konuştum konuştum.. Yüzüme kavisli bir burun gitmiyeceğinde hem fikir olduk.. Rahmi Beyin burnun kocaman olur, bilmem ne olur demesi nedir dedim.. Ayıp yaptığı dedim.. Yaptığı revizyon ameliyatlarını gösterdi felan.. Çok kibar, çok içten bir insan.. Sağolsun.. Ameliyat ederim dedi ama ben Emre beyi düşündüğüm için hiç sanmıyorum bir kez daha o hastanenin ameliyatına kendi adımlarımla gidebileceğimi..

İşte arkadaşlar benim bilgisizliğim, benim basiretimin bağlanışı, doktorun bu şekilde beni harcaması, yüzündeki sonradan oluşan sevimsiz entrikaları, benim yaşadıklarım, hala daha yaşıycaklarım..

En azından avantajım olan burnun yüzüme çok abes gitmiyor olması.. Diliyorum benim hayatımda değişir 2. ameliyatımla..

Canım benim 2. ameliyatını Emre beye olduktan sonra, sende mutlu burunlar kervanına katılacaksın buna inan:))) Ne burunları düzeltmedi ki o eller...Sıra sende artık canım benim..Biraz sabır sadece..Az kaldı artık..Bu can sıkıcı süreci atlatacaksın hayırlısyla..Ve ilk defa ameliyat olmuş bir burun kadar güzel olacak burnun...Ben inanıyorum...Sen de inan olumunekankayizsmile

Canım cevom yaa.. :) İnşAllah bizim gibi yaşadığımız sonucu ağır hüsranlara, kazalara kimseyi uğratmasın Allah ve gerçekten yüzümle uyumlu güzel bir buruna sahip olabilirim umarım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mrb canım bende iki gün önce senin doktoruna gittim ameliyat için ama bana pek güven veremedi evet genç ve dinamik ama bize bu lazım değildiki kuzenim ona oldu onun burnu çok güsel oldu ama ben güvenemedim hastanede çok ilgisizdi sorularımada pek yanıt alamadım zaten sende memnun kalmamışsın senin de yazını okuyunca iyiki oladım dedim.ben de olcam ama korkuyorum çok

doktorunu çok iyi araştırmalısın canım.. ben hiç araştırma yapmadığım için bunları yaşıyorum.. benim burun yapımla alakalı olabilir memnuniyetsizliğim ama beni hiç uyarmadı ve bende bu sonuçlarla karşılacağımı bilmediğim için verdiği güven sayesinde burnumda sorun yok herhalde dedim zaten sorun olan yer kemerimi çok derinden almış olması.. ve ters v deformitesi olması.. ben bunları yaşamak için olmadım ki bu ameliyatı sonuçta estetik oluyosun.. estetik ne demek güzel demek.. benim kaderimi doktorda böyle çizdi.. hayatımda burunla beraber ne kadar çok şeyin değiştiğinin farkında bile değil.. nereden olucak ki.. sana tevsiyem emre ilhanlada bir görüş derim..

esterabim ilk yazini okudum ...öncelikle cok gecmis olsun daha ne kadar beklemelisin bilmiyorum ama insallah bu süre biran önce gecer ve sen sana gercekten yardimci olabilecek doktorda karar verirsin..
ben 1 sene önce üye oldum buraya bütün doktorlari arastirdim rüyalarima girdi o derece.. 1,5 ay sonrada emre beye ameliyat olacagim.. benim genis bir burnum var sitede diger arkadaslarda böyle burun görmedim tekim sanirsam ama insallah istedigimiz sonuca ulasacagiz emre beyle..
Arkadaslik teklifini kabul ettim bakabilirsin canim resmime

İnşAllah canım:) çok teşekkür ediyorum.. bence Emre beyle çok doğru bir karar verdin onu diyim.. burnuna baktım canım kolay burunlarımız yok gerçekten :) emre beyi biraz zorlıycaz :) ama alıcağımız sonuçlar inanıyorum ki güzel olucak:) benimde daraltım gerekiyormuş senin gibi bu daraltım işinden biraz korkuyorum bende nasıl olur diyee:) çevremdeki bir kaç kişide bir daha olma bundan daha beter olursa felan diye söylenip duruyorlar:) dedem, babannem dahil:) ama ben böyle bu şekilde çok mutsuzum(

benim ilk ameliyat olacak canim ama emre beyin bana dedigi üst kemik yanlardan törpilenecek kemer yok yanlara dogru acik ve asagidaki kanatlar kesilip bicilecek burun ucu toplanip yukariya kaldirilacak az bisey ve burun delikleri kücültülecek ( böyle kulaga cok hos geliyor sempatiksalakcinni) coz zordu karar vermek tek düsündügüm su an 30 yasindayim neden bu yasa kadar bekledim ve insallah bunu ameliyattan sonra da söyliyecegim ..
seninde dedigin gibi pismanliklar kötü oluyor insallah hepimiz icin hayirlisi olur.. Mutsuzsan cevreyi bosvereceksin kendin önemlisin bu durumda.. Bende esimi zor ikna ettim bir bebegim var ama yinede artik karar kesin yaptirmak istiyorum
tarih bellimi sende ?

Son düzenleme:
esterabim bence de baskalarının sozunu duyma cunku mutsuzsan olay bıtmıstır ne kadar olma deseler de bırgun mutlaka tekrar olucaksın cunku ilkini daha guzel olmak daha ıyı hıssetmek ıcın olmandınmı madem mutlu etmedı bırılerı bozuyosa tamır edende var ıste neden mutsuzluğun devam etsın kı bencede sadece zamanının gecmesıne odaklan pozıtıf ol dah amutlu olacagın gunlere odaklan

cnm zaten bu doktor kbb uzmanı ama estetikte yapıormuş ama bana söylediği burun ucuna dokunmuyormuş hiç yani sadece kemiği düzleştiriyor yani ucunu kaldıramıyor delikleri küçültemiyor o zamn bi anlamı olmuyoki zaten estetik olmanın ama senin burnun dan olduğunu sanmıyorum sorunun burda cnm ne burunlar vardı baktım güsel olmuş çok ikinci ameliyatla düzelir inş seni çok iii anlıorum ama düzelir çünkü fazla alınmış yerine kıkırdak koyarlar alt tarafıda toplar olur inş.benim özel sigorta vardı fiyatta çok uygundu ama yaptıramadım işte o doktora acaba veli aslan bey nasıl merak ediyorum çok var sitede ona olan

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ve esterabim o kadar güzel anlatmışsınki sıkıntın biran benim yaşadıklarımı anlatıyorsun sandım şuan bende o kadar büyük bir çıkmazdayımki bende sağlık sorunum nedeniyle ameliyat oldum ama sonucunda neye uğradığıma şaşırdım şimdi psikolojim alt üst olmuş durumda okulumu bile bu yıl dondurdum o derece kötüyüm 8 ay geçti ve araştırmalarım sonucu Emre beye ameliyat olmaya karar verdim inşallah en iyi kararı vermişimdir Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum

ben ameliyat olalı 5 ay oldu henüz.. daha beklemem gerekiyor.. nasıl pat diye ameliyat olabildim saşıyorum kendime( gerçekten çok safmışım.. maddi durumada bağlı biraz canım.. bazen bir sene beklemeliyim diyorum dokularım tam otursun iyileşsin diye.. bazen 8 ay yeterli diyorum.. bazen dayanamıyorum hemen diyorum.. :) bazen iyice ümitsizleşip ikinci ameliyatlada olmıycak deyip mutsuz kalıcaksam hep böyle kalıyım diyorum

yani ameliyat olmak isteyecekler illa böyle bir durum yaşıycaklar diye bir kaide yok ama doktor araştırmasına lütfen dikkat edin.. hemen güvenmeyin.. sonuçları çok ağır olabiliyor.. bütün hayatım alt üst oldu.. hayatım sessizliğe gömüldü ne istiyorsun diye sorsalar "zamanı geriye almak" derdim..kader deyip boynumuzu bükeriz, bundada bir hayır vardır deriz ama kaderimi sağlık sorunlarımla birlikte bu ameliyatı arzulayarak tek kendim seçmedim doktor hiç bir öneride bulunmadan herşey güzel işliycek edasında oldu bittiye getirdi

elimden geldiğince olabilmeye çalışıyorum canım :) ama ne yazık ki durum böyle.. her sabah uyandığımda sorunsuz uyandığım zevkli günlerim takılıyor aklıma.. naparsın insanın kanadınıda böyle koparabiliyorlar işte.. en çok kendime kızıyorum içime zarar veren içimde o kadar bitikmişliklerim var ki.. ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.. bu durumdan bir tek ben etkilenmedim.. annem, babam, yiğenlerim herkes üzülüyor benim için en az sizler kadar.. bu devir böyle geçmez elbette vardır mutlu olacağım günler.. öyle işte canım :)

amin.. bunun için çırpınıyorum burada... Allah kimseye yaşatmasın canım.. estetik konusuna adım atmakta en önemli etkenmiş zaten şu sağlık sorunu, bunu anladım.. alçım alındığından beri ne büyük bir hata yaptığımı anladım.. Emre beyle hiç vakit geçirmeden git görüş derim.. İnş sonraki zamanların mutlu geçer.. Bilmiyorum ama en çok bu mutluluğu biz hak ediyoruz:) Bir insanın bir insana yaptığı iş sonucu kişi hayatından olsun.. vebali çok büyük.. senin içinde inş güzel sonuçlarını duyarız buradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…