Revizyon Ameliyatı İçin Adım Adım...

inşallah çok güzel geçer ameliyatlarınız kızlar.. bu sıkıntılar hatıra olarak geride kalır. dualarımız sizinle.

dualarınızı eksik etmeyin lütfen:) buradan bizleri anlıyabildiğinizi biliyorum.. ne kadar üzüldüğünüzü de.. hepsinin geçici olması adına, bu tarz hadiselerin mutlu sonla bitmesi adına çok dua edin.. bazen öyle bir görüntüyle karşı karşıya kalıosun ki için çekilio, yaşıyorken bitmiş hissi, bütün benliğinin bir anda çökmesi çok garip bir his.. pişmanlığın, acının karışımı garip.. herşeyden soyutlanmak, güven hissinin yok oluşu.. işte bir kaçının yeniden var olması, bir kaçının yeniden yok olması lazım :) hayırlısı artıkkk hepimiz içinnn..

canım ya aynı sorunu bende yaşıyorum ben ameliyatımı 2009 mayısında olmuştum sonuç tam bir hüsran senin yine yanında destek olacak bir ailen var benim o da yok keşke o gün ayaklarım kırılsaydıda o ameliyata giremeseydim

mustafa kuzderenin başarılı olduğunu bende duymuştum, ama artık başarı kelimesinede inanamıyorum ki şans meselesi sanırım benim doktorumun yaptığı o kadar güzel burunlar varki onlara bakarak bende gidip ameliyat oldum ama şuan çok mutsuzum çünkü önden görüntüsü çok kötü burnumun hep ağlıyorum, artık güvenip yaptırabileceğim bir doktor olur mu bilmiyorum

okulunumu dondurdun yanlış okumuş olmayı dilerdim ya gercekten cok üzüldüm lütfen bukadar umutsuz olmayın her karanlık günün bi aydınlık çıkışı var bence kalan zamanlarınızı bukadar negatiflikle değil de biraz daha pozitif geçirin bakın işte ozaman o enerji karşılığını gondericek az zamanlarınız kalmış daha bir umutla bakın dualarım sızınle cok mutlu olursunuz umarım

ya senin yazıların ağlatcak neredeyse beni allah herkesin gonlune gore versin ya bu ıcten duaları gerı cevırmıcegıne ınanın iyi düşünün iyi olucak bence mutlu günlerinizi paylaşıcaksınız

cnm cok gecmıs olsun dr.unun adı neydı paylasman mumkunmu acaba? bende revızyon dusunuyorum 18 eylulde amelıyat oldum beklemem gerekıyor,o kadar cok ız kaldıkı yuzumde burun kenarlarımda ve kaza gecırmıstım amaelıyatım özellıkle bu sebeptendı ama nedense butun kaza ızlerım duruyor,o yuzden kemık varmıs gıbı gözukuyor derınlık oluyor( foto koydum bakabılırsın ama makyajla kapattıgım hallerım( bosuna guluyorum.....

geçmiş olsun sanada canım.. dilerim çok mutlu olursun:) ilk doktorumun adını paylaştım topiğimde.. ilk yazdığım yazıya bakarak bulabilirsin

canım emre ılhana bende revızyon sordum 8500 oda baslangıcı 15000 tlye kadar gıdıyormus(( öylemı gercekten yoksa telde konusması ayrı yuzyuze görusunce degısırmı fıyat...

canım ya okudukca uzuluyorum amelıyat oldunmu bılmıyorum (sıtede fazla kalmıyorum msj atmayı bıle yenı ögrendım,cahılım forum dolasmak konusunda) ama emre ılhan ıyı bır secım,umarım olmussundur ve duzelmıssındır,cevoo nun profılıne bak burun nerden nereye gelmıs:)) tebrık etmek lazım, fıyat baktınmı sen...revızyon ne kadarmıs?? bende 2 ay önce oldum,tam 2 ay bıtmedı 18ınde dolucak,o yuzden beklıycem allah kısmet ederde görursek o gunlerı 1 seneyı tamamlamayı dusunuyorum ben gene eylul ekım gıbı olucam...cok gecmıs olsun cnm,msjlarımı doldurabılırsem özel msjda atarım snaa...bu msj kotasını ne dıye koydular anlamam kı,bosu bosuna da msj yazmak ısıme gelmez benım tek satırlık :))) kota dolsun dıye:))) sen bana özelden msj atabılırsen sevınırım...tekrar cok gecmıs olsun..

Burun ameliyatı olacakların mayıs ayında olmamalarını isterim :) ne kadar burundan muzdarip, mutsuz varsa mayıs ayına toplanmış sanki

msnimi özel mesajla gönderdim canım, eklersin
inşallah çarçabuk ameliyat olursun ve düzelirsin cnm merak etme emre beyi iyi diyorlar pahalı ama eminim güzel sonuç çıkartacaktır sabret mutlu olcaksın sende.yazıyı okuduğumda üzülüyorum ben de ama meraklanma bak kaç kişinin revizyonla düzelmiş şimdiki halinin fotosunu koysan belkide senin üzüldüğün kadar değildir cnm..

teşekkür ederim canım.. nasıl ifade ediyim bilmiyorum ki artık kendimi.. Emre bey çoook sağolsun hem elinden geleni yapıcak, hem gönlünden geleni yani hepsini yapıyor.. :) 8 ay beklemek yerine 1 sene beklemem lazım.. ama bana deseler ne istersin diye " kendi burnum" derdim :) hiçç ameliyat olmamayı tercih ederdim:)

su gibi olmam lazım, Emre bey öyle söyledi:)

işte cnm herşey kader kısmet demek başına gelcekmiş bu olacağın önüne geçilmezmiş sabret geçecek herşey

Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bizzat kendim yaşadım bence bekle ve gör Emre Bey bu konuda doğru seçim bende revizyon oldum 1,5 ay oldu ve çok memnunum .........

esterabim mrb bu tip forumlara acemiyim ve yeni üye oldum. sana özel msj yazmak istedim fakat 100 msj gerekiyomuş o yüzden olmadı :) seninle nasıl irtibat kurabilirim? lütfen bana yardımcı ol...

kızlar şuan aynı duurmdayım lütfen bana yardımcı olurmusunuz yüzüm tamamen değişti mahvoldum.ne yapmam gerekiyor şuan resmen bunalımdayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…