Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

cevoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
605
3
118
Diğer
Arkadaşlar ben 6 ay evvel Revizyon burun ameliyatı oldum. Sonuçlardan memnun değilim. Çok endişeleniyorum. Lütfen bildiğiniz doktorlarlar var ise deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Artık doğru düzgün nefes bile alamaz oldum.

Şimdi berbat geçen ameliyatımın sonucunda burnumun ne hale geldiğini göstermek için bir foto ekledim.

Şimdi berbat geçen ameliyatımın sonucunda burnumun ne hale geldiğini göstermek için bir foto ekledim.

ah canim ya gercekten cok kötü duruyo. Kim yapti bu burnu merak ediyorum gercekten. Ama üzülme mutlaka telafisi vardir. Ama böyle yapan doktorlari kiniyorum, hem sagligindan oluyosun hemde parandan.

Kim yaptı bu ameliyatı bende çok merak ettim doğrusu...Hiç ameliyat olmamış gibi...Ne yapmayı düşünüyorsun peki canım yaaa?

çok geçmiş olsun bende revızyon olmak zorundayım çökme oldu burnumda nefste alamıyorum yamuk bı görüntü var cok zor ya benım psıkolojım bozuldu

ilk zamanlşar ıyıdi burnum begenuıyordum batıklık oldu yan taraflarında nefes hıç alamıyorum şişler ındıkce kotuleştı bende anlam veremedım

bu gibi durumlarda destek amacli bi revizyon parasi olmayanlar icin bir fon mu acsak ne üzülüyorum valla, bende ayni seyi yasadim 10000 tl havada uctu sonucta güzl degil, yakup beye yaptrcim 2. ameliyatimi, üzülme, canim demez güclü olmaya calis, konus doktorlar yaa sana paranin bri yarisini geri versin

bu gibi durumlarda destek amacli bi revizyon parasi olmayanlar icin bir fon mu acsak ne üzülüyorum valla, bende ayni seyi yasadim 10000 tl havada uctu sonucta güzl degil, yakup beye yaptrcim 2. ameliyatimi, üzülme, canim demez güclü olmaya calis, konus doktorlar yaa sana paranin bri yarisini geri versin

sahara sanada gecmis olsun 10000 ytl büyük para kime ameliyat oldunda bu kadar para ödedin?

ilk zamanlşar ıyıdi burnum begenuıyordum batıklık oldu yan taraflarında nefes hıç alamıyorum şişler ındıkce kotuleştı bende anlam veremedım

Size de çok geçmiş olsun. Aman bin düşünün öyle hareket edin. Gerekirse doktor doktor gezin. Yüz yüze görüşmeden karar vermeyin. İnsan çok pişman oluyor sonra..

Doktorların yaptıkları hataların sorumluluklarını kesinlik almaları lazım. Ama hiç umurlarında değil. Siz kime olmuştunuz ilk ameliyatınızı? 10000 ilk ameliyat için çok para valla..revizyonu o paralara yapıyorlar...

canım bu ameliyatın doktor hatası olması endeniyleee kendisininn maddi beklenti içind eolamdan düzeltmesi gerekmiyormu...bencee tekrar para istemesi hiç etik değil..maden böle birr hataa ve çirkin bir görüntü yaratmış mutlaka düzeltmeli...bunun önerisi sendne deil kendisinden gelmeliydii...yazık yanii...maddiyatı bırak seninn psikolojikk masraflarını bile karşılamalı bencee..:kızgın:

Haklısın ama daha yüz yüze görüşmedik. Beş kuruş almadan düzeltirim dese bile ben bu riski göze alamamki. Güvenem artık. Ortaya çıkan şey zaten kaçarak uzaklaş burdan dedirtecek cinsten. Benim zamanım, param, çektiğim acılar, hayallerim hepsi boşa gitti. Ayrıca benim bir oğlum var 2 yaşında.. Bu sıkıntılardan ona bile kaliteli vakit ayıramıyorum.
İnsanın önce kendisi mutlu olmalı ki etrafındakileri mutlu etsin. İçim üzgün...Telafisi yok işte bunların.

canım senin adına çok üzüldüm gerçektenn..umarım herşey gönlüne göre bolurr...

Haklısın ama daha yüz yüze görüşmedik. Beş kuruş almadan düzeltirim dese bile ben bu riski göze alamamki. Güvenem artık. Ortaya çıkan şey zaten kaçarak uzaklaş burdan dedirtecek cinsten. Benim zamanım, param, çektiğim acılar, hayallerim hepsi boşa gitti. Ayrıca benim bir oğlum var 2 yaşında.. Bu sıkıntılardan ona bile kaliteli vakit ayıramıyorum.
İnsanın önce kendisi mutlu olmalı ki etrafındakileri mutlu etsin. İçim üzgün...Telafisi yok işte bunların.

geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum ve üzüntünü cidden paylaşıyorum canım.düzeltimiycek şey yoktur emınım ama o kadar acısını çekip normal beklentiler içerisine gırıpte tatmın olamamak ve insanın bu psikoljık yıpranma süreci parayla ölçülmüyo hakkaten.bende revizyon olucam ve inan karar veremıyorum güvenemıyorum bu yüzden çok araştırıyorum.üzülme inşallah düzelir canım

geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum ve üzüntünü cidden paylaşıyorum canım.düzeltimiycek şey yoktur emınım ama o kadar acısını çekip normal beklentiler içerisine gırıpte tatmın olamamak ve insanın bu psikoljık yıpranma süreci parayla ölçülmüyo hakkaten.bende revizyon olucam ve inan karar veremıyorum güvenemıyorum bu yüzden çok araştırıyorum.üzülme inşallah düzelir canım

kayra_arl desteğin için çok teşekkür ederim. Ben bu işi toparlayabilecek doktoru bulacağıma inanıyorum. İnanmak istiyorum en azından.İnşallah iyi bir doktor bulursun sen de sıkıntını atlatırsın böylece.Karar verme sürecini paylaşırsan sevinirim. Allah yardımcımız olsun.

amin canım inşallah bende teşekkür ederim.tabıkı paylaşırım ama dedıgım gibi araştırma içerisindeyim sende mutlaka paylaş canım buldugunda

canım çok üzüldüm inan.yaşamayan bilmez walla.seni o kadar iyi anlıyorum ki.neredeyse 15 yıl oldu ben ameliyat olalı.Kbb doktoru yapmıştı.Başka bir topikte ayrıntılı anlatmştım.neyse bende revizyon olacağım bir yıldır araştırıyorum.Son zamanlarda iyice kafaya taktım.Gerçi benim burnuma çok fazla kıkırdak eklemesi falan yapılmayacak belki de hiç.Alınla burnumun birleştiği yeri az oymuş kavis yok orda.Ucuna dokunmayacak doktorum.Barış Çakıra olacağım büyük ihtimal ama yine de tedirginim bir de Emre İlhanla görüşüp bahar ayında karar vereceğim.Çok da fazla kafamı karıştırmak istemiyorum.Lütfen kendini hırpalama.Bak o topikte bir kaç revizyon geçiren arkadaş var ki bir tanesinin kaburgasından parça aldılar.Son halini gördüm süperdi.Sakın moralini bozma.Ben Barış Beye demiştim biz özgüvenlerimizi o ameliyat masasında bıraktık diye..ama şimdi öyle düşünmüyorum.Bizi biz yapan burnumuz,saçımız,dudaklarımız değil ki kalplerimiz..Kalbini ferah tut canım..

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. İnşallah işinin ustası bir doktor bulurumda kurtulurum. İnşallah sen de olumulu sonuçler alırsın. Hangi doktorda karar kıldığını bildirirsen sevinirim. Haklısın her şey dış görünüş değil ama insan aynaya bakınca hazmedemiyor. Bu korkunç şeye sahip olmak için birde üstüne para verdim diyorsun. Şimdilik beklemek ve araştırmaktan başka çare yok... Tekrar teşekkür ederim..

amin canım inşallah bende teşekkür ederim.tabıkı paylaşırım ama dedıgım gibi araştırma içerisindeyim sende mutlaka paylaş canım buldugunda

Hayatım ben 3. ameliyatımı olucam. Ne yazık ki. İlk ameliyatımda burun ucum düştü ve çöktü. Ama kurtarılabilirdi. Ama olmadı. Yanlış doktor seçimi işte. Şimdi ise fotomdan da anlayacağın üzere durum daha da berbat hale geldi. Burnum da delik açılmış bi de son ameliyatımda. Nefeste alamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bende senin için dua ediyorum. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Özelden yazamıyorum. Daha yeniyim.

cok gecmis olsun ya üzülme herseyin bi caresi vardir merak etme :teselli:
peki simdi kime olmayi düsünüyosun aklinda bi doktor varmi??

Back
X