Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım ben 3. ameliyatımı olucam. Ne yazık ki. İlk ameliyatımda burun ucum düştü ve çöktü. Ama kurtarılabilirdi. Ama olmadı. Yanlış doktor seçimi işte. Şimdi ise fotomdan da anlayacağın üzere durum daha da berbat hale geldi. Burnum da delik açılmış bi de son ameliyatımda. Nefeste alamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bende senin için dua ediyorum. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Özelden yazamıyorum. Daha yeniyim.
Kesinlikle dr serdar öztürk ü tavsiye ederim. sadece revizyon değil birçok yeni hastaya da burun estetiği yapıyor. bazı hastalarıyla da tanıştım. Çok başarılı. kulaktan kıkırdak alınması gerekebilir. geçmiş olsun canım..sakı n kbbb cilere ameliyat olmayın. çok kötü örnekleri var.
cnm çok geçmiş olsun gerçekten kötü bişey bu yaşadıkların insan 6 ayı binbir işkenceyle beklerken böyle bir durumla karşı karşıya gelmek hiçte kolay olmasa gerek , kesinlikle çok iyi araştırma yapmalısın , doktorunu kınıyorum hem yaptığına bak bide para mı istiyor? canım benim doktorumu önerebilirim sana, git bir görüş istersen istanbuldaysan (çevre hastanesinde ) çok deneyimli bir doktordur bu işe yıllarını vermiş bir doktor..
Kesinlikle dr serdar öztürk ü tavsiye ederim. sadece revizyon değil birçok yeni hastaya da burun estetiği yapıyor. bazı hastalarıyla da tanıştım. Çok başarılı. kulaktan kıkırdak alınması gerekebilir. geçmiş olsun canım..sakı n kbbb cilere ameliyat olmayın. çok kötü örnekleri var.
Çok teşekkür ederim. Doktorun kimdi? Yazar mısın? Liste yapıyorum hepsini değerlendireceğim.
dr Sinan Şakrak canım bende revizyon oldum bu arada bunuda söyleyeyim burnumda ilk ameliyattan sonra bikaç yerde kemik kalmış tırtık şeklinde elime geliyordu o yüzden iki profilim birbirinden farklı görünüyordu 6 ay sonra gittim yanına mutlu olmadığımı söyledim kendine muayene etti burun ucumu 2-3 derece kaldırdı bi de o kemikleri törpüledi hafifte kavis verdi ama şuan burnum şiş ama yinede iki profilim birbirine benziyor .. bu arada revizyon için hiçbir ücret talep etmedi doktorum sağolsun . umarım hepimizin burunları istediğimiz gibi olur...
yanı bende revızyondan korkuyorum 2, aemlıyatı olupta daha beter olanda var benım doktorumda tekrar revızyona yanaşmadı daha kotu olur diye başka doktorlara gıttım güzel yaparız burnunu fılan dedıler artık güvenemıyorum kımseye olsam bi türlü olmasam bi turlu
canım bu ameliyatın doktor hatası olması endeniyleee kendisininn maddi beklenti içind eolamdan düzeltmesi gerekmiyormu...bencee tekrar para istemesi hiç etik değil..maden böle birr hataa ve çirkin bir görüntü yaratmış mutlaka düzeltmeli...bunun önerisi sendne deil kendisinden gelmeliydii...yazık yanii...maddiyatı bırak seninn psikolojikk masraflarını bile karşılamalı bencee..![]()
amin canım inşallah bende teşekkür ederim.tabıkı paylaşırım ama dedıgım gibi araştırma içerisindeyim sende mutlaka paylaş canım buldugunda
canım çok üzüldüm inan.yaşamayan bilmez walla.seni o kadar iyi anlıyorum ki.neredeyse 15 yıl oldu ben ameliyat olalı.Kbb doktoru yapmıştı.Başka bir topikte ayrıntılı anlatmştım.neyse bende revizyon olacağım bir yıldır araştırıyorum.Son zamanlarda iyice kafaya taktım.Gerçi benim burnuma çok fazla kıkırdak eklemesi falan yapılmayacak belki de hiç.Alınla burnumun birleştiği yeri az oymuş kavis yok orda.Ucuna dokunmayacak doktorum.Barış Çakıra olacağım büyük ihtimal ama yine de tedirginim bir de Emre İlhanla görüşüp bahar ayında karar vereceğim.Çok da fazla kafamı karıştırmak istemiyorum.Lütfen kendini hırpalama.Bak o topikte bir kaç revizyon geçiren arkadaş var ki bir tanesinin kaburgasından parça aldılar.Son halini gördüm süperdi.Sakın moralini bozma.Ben Barış Beye demiştim biz özgüvenlerimizi o ameliyat masasında bıraktık diye..ama şimdi öyle düşünmüyorum.Bizi biz yapan burnumuz,saçımız,dudaklarımız değil ki kalplerimiz..Kalbini ferah tut canım..
Pınarcımm ben Emre beyle görüştüm. Beni çok rahatlattı. Ama görmesi gerek, 1 ay sonra İstanbul da olacağım. İnşallah. Sen karar verebildin mi?