Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi ellerde düzelmiycek bir burun yoktur eminim bu yuzden canını sıkma mutlaka düzelir canım
Sevgili cevoo eminimki cok iyi bir doktor bulacaksin ve sende guzel bir buruna sahip olacaksin bizler gibi ayrica buradaki fotona baktimda kendi simarikligi yuzunden burnundan memnun olmayip da revizyon dusunenlere ornek olsun
cnmmm bende kotu bı amelyat gecırdım ama aynı doktora gıdıp tekrar amelyat olmakla daha kotu bır hata yapmadım o yuzden kesınlıkle ıyı bır elde olman lazım cok onemlı cunku ben nacı celıge oldum ve hatta 2 kulagımdanda kıkırdak alındı ama sonuc super tavsıye edıoyorum kendısı cok tecrubelıdır ve cokta dogal oldu allaha sukurler olsun suan cok saglıklıyım
cevoo çok geçmiş olsun. bende barış beyle görüştüm. orda bana bir kaç hastasını gösterdi revizyon olan. çok güzel olmuş bence. ve çok da ilgili bir doktor. benim listemin başında ona ameliyat olmak var. ama bakalım. bi görüşmem daha var yakup avşarla. umarım herkes burda kendisi için en doğru kararı verir. çok geçmiş olsun sana.
cevoo seni tebrik ederim konu nu takip ediyordum ama birşey yazmamıştım bende emre ilhan a ameliyat oldum ama benim revizyon flan değildi ilk ameliatımdı muaynehaneye gitigmde görüorm hep başka dr. ameliyat olmuş beenmemiş emre beye revizyona glen çok gördm ve hepsinn mutlu ayrıldklarınıda gördm.bnce cok memnun kalacaksn hiç moralini bozma!
resmim profilimde. çok can sıkıcı. ama ben kaldırmıycam o resmi herkes görsün. Kimin nasıl burun yaptığını. Ne olur doktorunuzu çok iyi araştırın. Benim gibi üzülmeyinn....
slm bende resmini görebilirmiyim .doktorun kimdi?
cevo arkadaş olarak ekleyebilir misin benide fotoğraflarına bakıyım.. bir ay olmadı ameliyat olalı bende.. 27 mayısta oldum sağlık sorunlarım nedeniyle ve estetikte dahil.. kemerli, geniş ve öne eğik bir burnum vardı.. sanırım beklediğim sonuç beni tatmin etmedi.. çekingen yapımın olması doktora kendimi ifade etmemi engelledi.. ve en önemlisi de bu kendini doğruca ifade edebilme.. alçılarım alındıktan sonra merakla bekledim aynaya baktığımda şok oldum ve 1 haftadan fazla şişliklerinde etkisiyle moralim, ruh halim alt üst oldu.. masajlarımı yapmak bile gelmiyor içimden.. nefes problemin şu an şişlikler nedeniyle biraz kısıtlı ama herhangi bir problem yok görünüş açısından başka.. eski burnumla özgüvenim tavan yapıyorken şu an özgüvenim sıfırlanmış durumda..şimdi güven olsun, korku olsun, kararsızlık olsun ikinci ameliyatı düşünmekte kararsız kalıyorum.. 6 ay ve belki 1 seneye yakın beklemem gerekecek.. bu süreç sonunda karar vericem ve şimdiden araştırmasını yapıyorum maddi anlamdada kalkınabilirsem sanırım doktor seçiminde de doğru karar verirsem olucam.. fotoğraflarını görmem doktor konusunda bana çok çok yardımcı olucak.. bunun yanında bende yeni üyeyim ve özel mesajdan ulaşamıyorum.. açtığın konunu ve yorumlarını bir bir okudum, mutsuzken mutlu olduğunu gördüm.. senin adına çok sevindim.. çok zor bir durum.. yaşamamış olsam hayatta bilmezdim bu duyguyu..
Canım Yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum..İnsan ne hayaller kuruyor ve sonuç böyle olunca çok can sıkıcı oluyor haliyle..Ben de okuduğun üzere çok kötü günler geçirdim..Seni arkdaş listeme ekledim..Göreceksin ne kadar kötü bir burunla 7 ay dolaşmak zorunda kaldığımı..Ama kesinlikle doktoruma çok güvendim diyebilirim..Yani 3. ameliyatımı yapıp beni bu kabustan uyandıran Emre İlhana..Ona ne kadar teşekkür etsem azdır..Benim burnumu ondan başka kimse düzeltemezdi..Öyle kötü durumdaydı içi dışı enkaz halindeydi..Karamsar olma herşeyin çaresi var canım..Sana istediğin konuda yardımcı olurum..Gerçekten halolmayacak şey değil..Henüz ilk ameliyatınmış bak..Ben 2 kere kötü tecrübe yaşadım..Ona rağmen düzeldi...Resimlerime bak sen karar ver. Aslında yeni resimler de ekliycem bir türlü fırsatını bulamadım..
cevoo benm arkadaslık teklifimide kabul edermisin??