Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

Merhaba Arkadaşlar
Ben 3 yıl evvel İzmir de talihsiz bir burun ameliyatı oldum. Malesef çok iyi sonuçlarla karşılaşamadım. Hatta burnum çok daha kötü bir hal aldı. Ben kendim de hemşire olduğum halde İlk amelliyatı yapan doktoru seçerken çok cahilce davrandım. İyi araştırmadım. Daha sonra İstanbul da özel bir hastanede ameliyathane hemşireliği yapan bir arkadaşım sayesinde Dr Abdulkadir Göksel ile tanışma şansım oldu. Arkadaşım kendisi ile ameliyatlara girdiğini ve bu konuda çok başarılı olduğundan bahsetti. Revizyon ameliyatları her zaman ilk Rinoplasti ameliyatından çok daha zordur. Çünkü ilk seferinde Dr ne ile karşılaşacağını bilir fakat malesef revizyonda aynı şey söz konusu değildir. Başka birinin bozduğu birşeyi düzeltmek için yaparsın ve ne ile karşılaşacağını bilemezsin. Bu yüzden iyinin iyisini bulmak zorundasındır.
Dr Abdulkadir Göksel in Cadde Bostanda ki muayenehanesine gittim ve bilmiyorum neden daha ilk gördüğüm anda onun bana yardım edebileceğine ikna oldum. Bir sürü KBB ci ile görüşmiştüm ama Dr Abdulkadir Göksel le tanıştığımda hepsinden vazgeçtim.
Sonunda Central Hospital de ameliyat oldum. Önceki ameliyattan burnumu onaracak doku kalmadığından Dr um kulağımdan doku aldı ve bana resmen yeni bir burun yaptı.
Şu anda ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. Burnumun ödemleri iniyor ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Artık fotoğraf çektirebiliyorum, yan profil verebiliyorum, biriyke konuşurken burnuma bakıyor korkusu yaşamıyorum.
Sevgili hanımlar burun yüzümüzün tam ortasında be hiçbirşey ile gizlenemeyen bir organımız malesef. Herhangi br rahatsızlığınız varsa benim Dr um gibi çok iyi bi dr seçmenizi tavsiye ediyorum. Bunun ne parayla nede başka birşeyle bir ölçümü yok. Daha ucuza bulduğunuz doktor ilk ameliyat sonunda başarısız olduğunda zaten ikinci ameliyatı yine ona olmak istemiyorsunuz. İkinci bir ameliyatı ikinci bi dr a ikinci bir ücrete oluyorsunuz bu yüzen ki paraya acımayın :)
ve mutlaka Rinoplasti gibi bir düşünceniz varsa Dr Abdulkadir Göksel ile tanışın...
Sevgiler.

yazdıklarına katılmamak gerçekten mümkün değil bu konunun kesinlikle parayla ölçülemeyecek kadar önemli bir durum olduğunu her ameliyat olacak kişi kavramalı fakat bu da demek değil ki her çok yüksek rakam isteyen kişi bu işi çok iyi yapıyor,aslında fiyatta tam olarak bir kıstas değil bence!Mesela benim kuzenim Yakup Avşar a ameliyatını yaptırdı fakat sonuçtan pek de memnun olduğunu söyleyemeyiz yani böyle de bir gerçek var!

.

merhaba jacoste fotolarımı en kısa zamanda eklicem revizyon olduğu için hala şiş :)evet gögüs altından kıkırdak aldılar...ama şuan hiç bir problemim yok her şey yolunda emre bey mükemmel bir doktor...çok ilgili.ameliyat ayrıntılarına gelince ilk 3 gün kabus gibi geçiyor ama sonra günden güne daha iyi oluyorsun ameliyata 12:05 girdim 18:20 de çıktım:)))))
bıraz zor ilk ameliyata göre yani anlayacağın.önemli olan doğru doktoru bulmak ben bulduğuma inandım ve ameliyat olmaya karar verdim.emre beyi 2.ameliyatımda bulmam bile çok büyük şans benim için çünkü coğu kişi 3. 4 .ameliyatında emre beye ameliyat olma şansı bulmuş...

ben de gerçekten başarılı buldum ameliyat sonucunuzu,emre ilhan a olmuşsunuz anladığım kadarıyla!Burnunuz çok küçük olduğu için mi kıkırdak alma ihtiyacı duydu doktor bir sorum daha olacak açık ameliyat mı yaptı?İlk ameliyatınız açıkmıydı kapalı mıydı?

merhaba arkadaşlar
ben 3 yıl evvel izmir de talihsiz bir burun ameliyatı oldum. Malesef çok iyi sonuçlarla karşılaşamadım. Hatta burnum çok daha kötü bir hal aldı. Ben kendim de hemşire olduğum halde ilk amelliyatı yapan doktoru seçerken çok cahilce davrandım. Iyi araştırmadım. Daha sonra istanbul da özel bir hastanede ameliyathane hemşireliği yapan bir arkadaşım sayesinde dr abdulkadir göksel ile tanışma şansım oldu. Arkadaşım kendisi ile ameliyatlara girdiğini ve bu konuda çok başarılı olduğundan bahsetti. Revizyon ameliyatları her zaman ilk rinoplasti ameliyatından çok daha zordur. çünkü ilk seferinde dr ne ile karşılaşacağını bilir fakat malesef revizyonda aynı şey söz konusu değildir. Başka birinin bozduğu birşeyi düzeltmek için yaparsın ve ne ile karşılaşacağını bilemezsin. Bu yüzden iyinin iyisini bulmak zorundasındır.
Dr abdulkadir göksel in cadde bostanda ki muayenehanesine gittim ve bilmiyorum neden daha ilk gördüğüm anda onun bana yardım edebileceğine ikna oldum. Bir sürü kbb ci ile görüşmiştüm ama dr abdulkadir göksel le tanıştığımda hepsinden vazgeçtim.
Sonunda central hospital de ameliyat oldum. önceki ameliyattan burnumu onaracak doku kalmadığından dr um kulağımdan doku aldı ve bana resmen yeni bir burun yaptı.
şu anda ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. Burnumun ödemleri iniyor ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Artık fotoğraf çektirebiliyorum, yan profil verebiliyorum, biriyke konuşurken burnuma bakıyor korkusu yaşamıyorum.
Sevgili hanımlar burun yüzümüzün tam ortasında be hiçbirşey ile gizlenemeyen bir organımız malesef. Herhangi br rahatsızlığınız varsa benim dr um gibi çok iyi bi dr seçmenizi tavsiye ediyorum. Bunun ne parayla nede başka birşeyle bir ölçümü yok. Daha ucuza bulduğunuz doktor ilk ameliyat sonunda başarısız olduğunda zaten ikinci ameliyatı yine ona olmak istemiyorsunuz. Ikinci bir ameliyatı ikinci bi dr a ikinci bir ücrete oluyorsunuz bu yüzen ki paraya acımayın :)
ve mutlaka rinoplasti gibi bir düşünceniz varsa dr abdulkadir göksel ile tanışın...
Sevgiler.

cnm foto koyarmısın ben de revizyon olacağım da hatta 3.cü olucak

Arkadaslar Emre beye revizyon burun ameliyatı olup memnun kalanlar varmı birde revizyonları ortalama ne kadara yapıyor

Arkadaslar ben revizyon burun ameliyatı olmak istiyorum bunun için doktor araştırdım Emre bey nasıl memnun olan varmı birde ücret ortalama ne kadar

Arkadaslar ben revizyon burun ameliyatı olmak istiyorum bunun için doktor araştırdım Emre bey nasıl memnun olan varmı birde ücret ortalama ne kadar
Revizyonda Emre İlhan'dan daha iyisini görmedim 3-4 kez ameliyat olmuş yıpranmış, çökmüş burunları bile çok güzel hale getirebiliyo bu sitede revizyon hastası çok onlarla irtibata geç bence fiyat hakkında bilgi verirler sana

arkadaslar ben revizyon burun ameliyatı olmak istiyorum bunun için doktor araştırdım emre bey nasıl memnun olan varmı birde ücret ortalama ne kadar

ben 3 ay öncesinden emre beye revizyon oldum. Sonuçtan çok memnunum. Zaten revizyon ameliyatlarında en iyi isimlerden biridir emre bey. Fiyatlar için öncelikle hastayı görmesi gerekiyor. Ama 10 bin den başlıyor fiyatları.şimdiden geçmiş olsun.:16:

Merhaba Arkadaşlar
Ben 3 yıl evvel İzmir de talihsiz bir burun ameliyatı oldum. Malesef çok iyi sonuçlarla karşılaşamadım. Hatta burnum çok daha kötü bir hal aldı. Ben kendim de hemşire olduğum halde İlk amelliyatı yapan doktoru seçerken çok cahilce davrandım. İyi araştırmadım. Daha sonra İstanbul da özel bir hastanede ameliyathane hemşireliği yapan bir arkadaşım sayesinde Dr Abdulkadir Göksel ile tanışma şansım oldu. Arkadaşım kendisi ile ameliyatlara girdiğini ve bu konuda çok başarılı olduğundan bahsetti. Revizyon ameliyatları her zaman ilk Rinoplasti ameliyatından çok daha zordur. Çünkü ilk seferinde Dr ne ile karşılaşacağını bilir fakat malesef revizyonda aynı şey söz konusu değildir. Başka birinin bozduğu birşeyi düzeltmek için yaparsın ve ne ile karşılaşacağını bilemezsin. Bu yüzden iyinin iyisini bulmak zorundasındır.
Dr Abdulkadir Göksel in Cadde Bostanda ki muayenehanesine gittim ve bilmiyorum neden daha ilk gördüğüm anda onun bana yardım edebileceğine ikna oldum. Bir sürü KBB ci ile görüşmiştüm ama Dr Abdulkadir Göksel le tanıştığımda hepsinden vazgeçtim.
Sonunda Central Hospital de ameliyat oldum. Önceki ameliyattan burnumu onaracak doku kalmadığından Dr um kulağımdan doku aldı ve bana resmen yeni bir burun yaptı.
Şu anda ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. Burnumun ödemleri iniyor ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Artık fotoğraf çektirebiliyorum, yan profil verebiliyorum, biriyke konuşurken burnuma bakıyor korkusu yaşamıyorum.
Sevgili hanımlar burun yüzümüzün tam ortasında be hiçbirşey ile gizlenemeyen bir organımız malesef. Herhangi br rahatsızlığınız varsa benim Dr um gibi çok iyi bi dr seçmenizi tavsiye ediyorum. Bunun ne parayla nede başka birşeyle bir ölçümü yok. Daha ucuza bulduğunuz doktor ilk ameliyat sonunda başarısız olduğunda zaten ikinci ameliyatı yine ona olmak istemiyorsunuz. İkinci bir ameliyatı ikinci bi dr a ikinci bir ücrete oluyorsunuz bu yüzen ki paraya acımayın :)
ve mutlaka Rinoplasti gibi bir düşünceniz varsa Dr Abdulkadir Göksel ile tanışın...
Sevgiler.

ben de kesinlikle Abdülkadir Göksel derim,revizyon ameliyatı oldum kendisine,sonuçtan çok memnunum hem nefes alabiliyorum hem de burnumun şeklini çok beğeniyorum. ay oldu olalı çok şükür hiç skkıntı ile karşılaşmadım.profilimde birçok resmim var ordan bakabilirsiniz

................

slm,ben ay önce revizyon oldum.İlk burun estetiğimi olduktan 8 ay sonra revizyon olmaya karar verdim hem burnumda çökme oldu hem de şeklini beğenmiyordum ayrıca da bende deviasyon vardı ilk doktor onu da almamıştı.Şimdi sonuçtan çok memnunum,hem nefes almamda sorun yok hem şekli güzel hem de yüzüme uyumlu bir burnum var.Doktor seçimi çok önmeli yoksa ikinci ameliyatı olmak kadar saçma başka birşey olamaz ama maalesef ya bütçe den ya da başka sebepden doğru doktor seçemiyoruz.
Benim revizyon olduğum doktorumun ismi Abdülkadir Göksel kendisi kbb uzmanı,tavsiye ederim,profilimden resimlerimede bakabilirsin,

Mrb
2 hafta önce revizyon rinoplasti ameliyatı oldum Doktorum Abdulkadir Göksel
Sonuçtan o kadar memnunum ki hocamın ellerine sağlık minnettarım
Nefes alabilmem ve burnumun görüntüsü herşeye bedel

Teşekkür ederim arkadaşım. Ufak tefek şeyler için insanın canını acıtmaya tekrar değmez haklısın. Ben de örnek olsun diye koyuyorum. Nasıl burunlar yapan doktorlar var. Herkes çok iyi düşünüp karar versin diye koyuyorum resmimi. Kimse üzülmesin yaa..Çok zor oluyor. İnsan aynaya bile bakamıyoo....

meraba arkadaşlar bende 10 yılın sonunda revizyon ameliyatı olmaya karar verdim. tekrar bi doktora güvenip ameliyat olmaya karar vermek o kadar zorki ya daha kötüsü olursa diyosun daha ne kadar kötü olabilirse!! doktor ararken kadınlar kulubüne denk geldim ve emre ilhan ile ilgili çok çok güzel yorumları okuduktan sonra randevu aldım burdaki yorumların hep abartıldığını düşünüyordum taa ki emre beyle tanışana kadar az bile söylemişler hakkında :) mükemmel bir insan konuşmaya başladığımızda doğru doktoru bulduğuma emindim. Ve o an ameliyat tarihimi aldım 25 nisan da ameliyat olucam inşallah dilerim herşey istediğim gibi olur.

meraba arkadaşlar bende 10 yılın sonunda revizyon ameliyatı olmaya karar verdim. tekrar bi doktora güvenip ameliyat olmaya karar vermek o kadar zorki ya daha kötüsü olursa diyosun daha ne kadar kötü olabilirse!! doktor ararken kadınlar kulubüne denk geldim ve emre ilhan ile ilgili çok çok güzel yorumları okuduktan sonra randevu aldım burdaki yorumların hep abartıldığını düşünüyordum taa ki emre beyle tanışana kadar az bile söylemişler hakkında :) mükemmel bir insan konuşmaya başladığımızda doğru doktoru bulduğuma emindim. Ve o an ameliyat tarihimi aldım 25 nisan da ameliyat olucam inşallah dilerim herşey istediğim gibi olur.

kesinlikle istediğin gibi olur.bende 20 gün önce Emre beye revizyon ameliyatı oldum.hem görüntü hemde fonksiyonel olarak çok memnunum.etrafımdan aldığım yorumlarda harika. Emre beyden bahsetmeme gerek bile yok zaten hem çok ilgili hem güven veren hemde hastalarının istediğine ve detaylara fazlasıyla önem veren çok başarılı bir doktor.kesinlikle çok doğru bi karar vermişsin.herşey gönlünce olsun inş :)

rötuş ameliyatı olan varsa,paylaşabilirmi acaba,nasıl bir ameliyat oluyor ve ilk ameliyat kadar sıkıntılı oluyormu süreç?

Back
X