Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

cevoocum senn burnunu görmeyeli çok oldu.ameliyat oldugun ilk zamanlar görmüştüm resmini herkese acıkken ..... o zamanda güzeldi ama şimdiii süper ötesi bişi olmuşş.başkada bişi diyemicem

harika yaaa, fotoğrafların diyorum sen diyorum harika olmuşsun.. doktorunun ellerine sağlık.. 1 sene içerisinde hala burnumla ilgili takıntılarım devam ediyor olursa bende emre ilhan beyi düşünüyorum.. yani bir umut denilenlere bakılırsa 6 ay içinde anca şeklini alıyormuş.. öyle olmasını gerçekten isterken kendimi kandırmak istiyorum ben aslında.. cevocum özel mesaj yazamıyorum sanırım sende yazamıyorsun:( aklımdan geçmiyor değil ama burun fotoğraflarımı koymaya henüz hazır bile hissetmiyorum kendimi.. belki biraz zaman geçsin koyarım.. yada ameliyat olmaya karar verdiğimde ameliyat olduktan sonra kendime gelir eski ve yeni hali diyerek bir albüm yaparım..

cevo emre beye nasıl ulaştın peki? görüşmenizde nasıl karar verebildin? fotoğraflarına baktığımda çok doğru bir karar vermişsin evet ama insan yinede güvenemiyor işte.. özelden ulaşabilsem keşke sana..

harika yaaa, fotoğrafların diyorum sen diyorum harika olmuşsun.. doktorunun ellerine sağlık.. 1 sene içerisinde hala burnumla ilgili takıntılarım devam ediyor olursa bende emre ilhan beyi düşünüyorum.. yani bir umut denilenlere bakılırsa 6 ay içinde anca şeklini alıyormuş.. öyle olmasını gerçekten isterken kendimi kandırmak istiyorum ben aslında.. cevocum özel mesaj yazamıyorum sanırım sende yazamıyorsun:( aklımdan geçmiyor değil ama burun fotoğraflarımı koymaya henüz hazır bile hissetmiyorum kendimi.. belki biraz zaman geçsin koyarım.. yada ameliyat olmaya karar verdiğimde ameliyat olduktan sonra kendime gelir eski ve yeni hali diyerek bir albüm yaparım..

cevo emre beye nasıl ulaştın peki? görüşmenizde nasıl karar verebildin? fotoğraflarına baktığımda çok doğru bir karar vermişsin evet ama insan yinede güvenemiyor işte.. özelden ulaşabilsem keşke sana..

Canım çok teşekkür ederim yorumun için..Ben de çook memnunum burnumdan..Her burun altı ayda oturcak diye bişey de yok bilmeni isterim..Benim 2. ve 3. yani son ameliyatımın arasında 7 ay var ve biraz daha geç kalsaydım ameliyata karar vermeye doktorumun işi zorlaşacaktı bazı nedenlerden dolayı..Şimdi ise 3 ay bitti 9 martta oldum..Burnum tam olarak oturdu..Çünkü burun derim çok ince...Emre beye buradaki yaşanan tecrübeleri okuyarak ulaştım..O kadar çok mutlu hastası vardı ki...Çok etkilendim..Hemen fotolarımı yolladım..O da ben aradı..Görünüş itibariyle zor olduğu belli bir burundu..Ve yazdıklarımdan ne kadar mutsuz olduğum anlaşılıyorduki, bana telefonda bile fazlasıyla cesaret verdi..Ne zaman canın sıkılırsa ara dedi..Ben de bir kaç hafta sonra onu arayıp geliyorum ön görüşme için dedim..Ve kendisini gördükten sonra bende eşimde tamamdır dedik..Yaptığı işler ortadaydı..Bir de öyle candan samimi, insan ister istemez güveniyor ona..İyi ki de güvenmişim...Sonra ameliyat tarihine karar verdim..Gerisi de malum, mutlu son:)) Emre beyi tanımış olmaktan gerçekten çok mutluyum..Yakında yine kontrolüme gidicem..Zaten Emre bey 2 yıl kadar hastalarını takip etmek istiyor..Böyle işte...

İnşallah sende doğru karaırı verirsin canım..Resimlerini görmedim..Burnun ne durumda bilmiyorum ama git bir görüş istersen..Görüşme ücreti almıyor..İstanbuldaysan daha kolay tabii..En azından revizyona gerek olup olmadığını söyler sana..Neler yapılabileceğini ya da...Senin için hayırlısı olan ne ise o olsun..Ama umutsuzluğa kapılma...Çare var...opuyorumnanaktan

esterabim yazdıklarına gercekten uzuldum umarım sorunun halledılmeyecek gıbı değildir gercekten cok samımı buldum dıleğim burnun gonlunce olsun

Canım çok teşekkür ederim yorumun için..Ben de çook memnunum burnumdan..Her burun altı ayda oturcak diye bişey de yok bilmeni isterim..Benim 2. ve 3. yani son ameliyatımın arasında 7 ay var ve biraz daha geç kalsaydım ameliyata karar vermeye doktorumun işi zorlaşacaktı bazı nedenlerden dolayı..Şimdi ise 3 ay bitti 9 martta oldum..Burnum tam olarak oturdu..Çünkü burun derim çok ince...Emre beye buradaki yaşanan tecrübeleri okuyarak ulaştım..O kadar çok mutlu hastası vardı ki...Çok etkilendim..Hemen fotolarımı yolladım..O da ben aradı..Görünüş itibariyle zor olduğu belli bir burundu..Ve yazdıklarımdan ne kadar mutsuz olduğum anlaşılıyorduki, bana telefonda bile fazlasıyla cesaret verdi..Ne zaman canın sıkılırsa ara dedi..Ben de bir kaç hafta sonra onu arayıp geliyorum ön görüşme için dedim..Ve kendisini gördükten sonra bende eşimde tamamdır dedik..Yaptığı işler ortadaydı..Bir de öyle candan samimi, insan ister istemez güveniyor ona..İyi ki de güvenmişim...Sonra ameliyat tarihine karar verdim..Gerisi de malum, mutlu son:)) Emre beyi tanımış olmaktan gerçekten çok mutluyum..Yakında yine kontrolüme gidicem..Zaten Emre bey 2 yıl kadar hastalarını takip etmek istiyor..Böyle işte...

İnşallah sende doğru karaırı verirsin canım..Resimlerini görmedim..Burnun ne durumda bilmiyorum ama git bir görüş istersen..Görüşme ücreti almıyor..İstanbuldaysan daha kolay tabii..En azından revizyona gerek olup olmadığını söyler sana..Neler yapılabileceğini ya da...Senin için hayırlısı olan ne ise o olsun..Ama umutsuzluğa kapılma...Çare var...opuyorumnanaktan

cevoo gerçekten yürekten çok teşekkür ederim ilgin için..

şimdi burnumla ilgili neler yapılabilir bende bunu merak ediyorum en çok.. bunun için emre ilhan beyle görüşücem ama zamanı ne zaman olur onu bilemiyorum.. çok fazla acele etmiyor olmamın nedeni henüz bir aylık olması, en az benimde 3 ayım geçsin diye düşünüyorum.. hem kendisine bende mail attım ama henüz geri dönüşümü olmadı, bekliyorum.. istanbuldayım canım doktor beyin yanına gidebilmem mümkün ama para kısmınıda ayarlamam gerekiyor bunun için.. yani kararımı vermiş bile olsam maddi açıdan dolayı yine biraz bekliycem.. ama yinede ne kadar beklersem bekliyim doktorun burnumu erkenden görmesi önemli.. evet herşeyin hayırlısı dediğin gibi.. verdiğin bilgiler için de ayrıyetten teşekkür ederim..

burnun için bir güzel bir günaydın benden (;

esterabim yazdıklarına gercekten uzuldum umarım sorunun halledılmeyecek gıbı değildir gercekten cok samımı buldum dıleğim burnun gonlunce olsun

çok teşekkür ederim benim için en güzel temenni bu inan.. ileride burnumla ilgili güzel şeyler yaşarım da burada sizlerle paylaşırım inşş..

cevoo senin revizyon öncesi ve sonrası fotolarını görebilirmiyim .bende revizyon olcam.senin revizyon sonrasını görmüştüm çok güzeldi.ama öncesini de merak ettim

slm bana yardımcı olur umsunuz benim de çökme var kendimi çok kötü hissediyorum ne yapcam kime yapcam

yaa ben bu siteyi de kullanmayı bilmiyorum. ve her gün ağılıyorm 3 yıl oldu lütfen burnumu düzeltmeliyim bana yardım edin hangi doktora gidebilirim

slm. bana da yardımcı olur musun? 2. ameliyat olcam 3 yıldır her gün mutsuzlukla boğuşuyorum artık kesin kararımı verdim yaptırcam ama kime yaptırcam bilmiyorum bana yardımcı olun lütfeeeeeeen sen fotolarını görmek istiyorum

cevo bana yardım et lütfen çok kötüyüm emre ilhan mı nazım çerkeş mi kime yaptırayımmm

Canım lütfen kötü olma..Neler yaşadığını çok iyi biliyorum..Elimden geldiği kadar sana yardım ederim..Ben kesinlikle Emre İlhana revizyon yaptırmanı tavsiye ederim..Herşey düzelir..Hiç üzülme..Çaresi var içinde bulunduğun sıkıntının...Emre beye ulaş öncelikle...

Kızlar profilide önce ve sonra resimlerim mevcut..Hepsini görebilirsiniz..Albümüm herkese açık..

Son düzenleme:
Burnuşun gerçekten çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Ayıptır sorması; bu ne kadara mal oldu?

Canım teşekkür ederim..Ama buradan fiyat belirtmek çok iyi sonuçlar vermiyor..Doktor bey revizyonun durumuna göre ayarlıyor onu..Ancak şu kadarını söyleyeyim, sonuç için gerçekten paranın hiç bir önemi kalmıyor..Çünkü bu revizyon ve gerçekten iyi bir ameliyat geçirmezseniz, daha sonra olacağınız ameliyatların şansı büyük oranda düşüyor...Sonuç böyle mutluluk verici olunca verdiğiniz parayı unutuyorsunuz...

cnmmm bende kotu bı amelyat gecırdım ama aynı doktora gıdıp tekrar amelyat olmakla daha kotu bır hata yapmadım o yuzden kesınlıkle ıyı bır elde olman lazım cok onemlı cunku ben nacı celıge oldum ve hatta 2 kulagımdanda kıkırdak alındı ama sonuc super tavsıye edıoyorum kendısı cok tecrubelıdır ve cokta dogal oldu allaha sukurler olsun suan cok saglıklıyım

slm ben de ikinci ameliyat olcam çökme var, nefes problemi var, çok yapay. ne yapmalıyım bilimyorum. bi de iz kalıyo mu kulakta zor oluyo mu? bi de kıkırdak kemiğin üzerinde nasıl duruyo onu anlmaadım

Fotolarım herkese açık profilimden bakabilirsin...

canım ya bi tek sen cevap yazdın. Ben nazım çerkes, onur erol, emre ilhan, barış çakar arasında kararsızım. Ama emre ilhan KBB uzmanı, iyi olmaz diyolar. bi de çok korkuyorum kıkırdak alınınca iz kalıyo mu çok ağırıyo mu?, ya da kemiğe oturoy mu kıkırdak, revizyon ameliyatı çok zor bir ameliyat mı? birincisinden daha kötü olur mu? cevo bi de fotolarına hala bakımyourm nerden bakcam? teşekkürler

Back
X