Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harika yaaa, fotoğrafların diyorum sen diyorum harika olmuşsun.. doktorunun ellerine sağlık.. 1 sene içerisinde hala burnumla ilgili takıntılarım devam ediyor olursa bende emre ilhan beyi düşünüyorum.. yani bir umut denilenlere bakılırsa 6 ay içinde anca şeklini alıyormuş.. öyle olmasını gerçekten isterken kendimi kandırmak istiyorum ben aslında.. cevocum özel mesaj yazamıyorum sanırım sende yazamıyorsunaklımdan geçmiyor değil ama burun fotoğraflarımı koymaya henüz hazır bile hissetmiyorum kendimi.. belki biraz zaman geçsin koyarım.. yada ameliyat olmaya karar verdiğimde ameliyat olduktan sonra kendime gelir eski ve yeni hali diyerek bir albüm yaparım..
cevo emre beye nasıl ulaştın peki? görüşmenizde nasıl karar verebildin? fotoğraflarına baktığımda çok doğru bir karar vermişsin evet ama insan yinede güvenemiyor işte.. özelden ulaşabilsem keşke sana..
Canım çok teşekkür ederim yorumun için..Ben de çook memnunum burnumdan..Her burun altı ayda oturcak diye bişey de yok bilmeni isterim..Benim 2. ve 3. yani son ameliyatımın arasında 7 ay var ve biraz daha geç kalsaydım ameliyata karar vermeye doktorumun işi zorlaşacaktı bazı nedenlerden dolayı..Şimdi ise 3 ay bitti 9 martta oldum..Burnum tam olarak oturdu..Çünkü burun derim çok ince...Emre beye buradaki yaşanan tecrübeleri okuyarak ulaştım..O kadar çok mutlu hastası vardı ki...Çok etkilendim..Hemen fotolarımı yolladım..O da ben aradı..Görünüş itibariyle zor olduğu belli bir burundu..Ve yazdıklarımdan ne kadar mutsuz olduğum anlaşılıyorduki, bana telefonda bile fazlasıyla cesaret verdi..Ne zaman canın sıkılırsa ara dedi..Ben de bir kaç hafta sonra onu arayıp geliyorum ön görüşme için dedim..Ve kendisini gördükten sonra bende eşimde tamamdır dedik..Yaptığı işler ortadaydı..Bir de öyle candan samimi, insan ister istemez güveniyor ona..İyi ki de güvenmişim...Sonra ameliyat tarihine karar verdim..Gerisi de malum, mutlu son:)) Emre beyi tanımış olmaktan gerçekten çok mutluyum..Yakında yine kontrolüme gidicem..Zaten Emre bey 2 yıl kadar hastalarını takip etmek istiyor..Böyle işte...
İnşallah sende doğru karaırı verirsin canım..Resimlerini görmedim..Burnun ne durumda bilmiyorum ama git bir görüş istersen..Görüşme ücreti almıyor..İstanbuldaysan daha kolay tabii..En azından revizyona gerek olup olmadığını söyler sana..Neler yapılabileceğini ya da...Senin için hayırlısı olan ne ise o olsun..Ama umutsuzluğa kapılma...Çare var...opuyorumnanaktan
esterabim yazdıklarına gercekten uzuldum umarım sorunun halledılmeyecek gıbı değildir gercekten cok samımı buldum dıleğim burnun gonlunce olsun
cnmmm bende kotu bı amelyat gecırdım ama aynı doktora gıdıp tekrar amelyat olmakla daha kotu bır hata yapmadım o yuzden kesınlıkle ıyı bır elde olman lazım cok onemlı cunku ben nacı celıge oldum ve hatta 2 kulagımdanda kıkırdak alındı ama sonuc super tavsıye edıoyorum kendısı cok tecrubelıdır ve cokta dogal oldu allaha sukurler olsun suan cok saglıklıyım
Fotolarım herkese açık profilimden bakabilirsin...