Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

Canım ben bu ameliyattan sonra üçüncü ameliyatımı sevgili doktorum Emre İlhana oldum ve beni o kötü görüntüden kurtardı..Çoooook mutluyum şimdi...Sen de Emre beye ameliyat olduğunu yazmışsın..Memnun olmadığını da eklemişsin..Bir fotoğraf eklesen biz de fikir sahibi oluruz..Ben memnun olmadığım 2. ameliyatımın görüntüsünü aylarca yayınladım..Sonuçta doğru söylediğim belli olamlıydı çünkü doktorun adını veriyordum..Ama sen de doktorun adını ve hiç memnun olmadığını yazdığına göre bence foto koymalısın..Bu daha dürüstçe olur..Çünkü dün üye olmuşsun..Pek inandırıcı olmayabilir..Hele Emre İlhan gibi başarılı ve yaptıklarının arkasında duran bir doktor için foto koymadığın sürece kimse inanmaz kısaca...Ayrıca bu konular çooooook eski tarihe bakarsan..Ondan sonra açtığım topiclerde ameliyatımın ve sonuçların başarısından çok bahsettim..İstersen onları oku...Seni arkdaş listeme dahil ettim bakabilirsin resimlerime...

ben de emre ilhan la ilgili araştırma yapıorum. Ekleme talebi gönderdim kabul eder msn resimlerini görmek isterim:D

Çok teşekkür ederim. Doktorun kimdi? Yazar mısın? Liste yapıyorum hepsini değerlendireceğim.
Canım çok gecmis olsun çok zor günler gecirmissin Allah bir daha yaşatmasın. Şimdi sonuçtan memnun olmana çok sevindim. Çok hoş ve yüzüne yakışan bir burun olmuş ayrıca 3. ameliyat olmasına rağmen çok doğal duruyor doktorunu tebrik etmek gerek. Mutluluğun daim olur inşallah...

Aslında bunun tek cevabı var çok diyorsanız bu parayı vermezsiniz, olur biter..Sonuçta keyfi bir ameliyat..Hayati risk yok, birşey yok..Bu yorum çok yapıldı..Ben de böyle düşünenleri anlamıyorum..Ben son şansımı oynarken üçün beşin arkasını arasaydım o burunla epey bir dolaşırdım ortalarda ki böyle bir lüksüm yoktu..Hemen olmam gerekiyordu..Ayrıca benim burnumu görüp bunun kaç katını söyleyenler oldu ki şimdi isimlerini zikretmem yersiz..Onlarınki tamamen başımdan git taktiğiydi..Ben bu ameliyattan son derece memnunum ve iyi ki de olmuşum diyorum..Çok diyen de olmasın..Gitsin kime istiyorsa ona olsun, ne diyeyim..Herkes seçiminde özgür..Ben burnumu toparlayabilecek bir doktor arıyordum ve kime göstersem olmaz diyordu ya var mı ötesi..Yapacak doktoru bulmuşum, adamın yaptığı işler ortada ve yaparım diyor, parasını mı düşünecektim bir de uzun uzadıya..Benim için yapabilirim ve bu burun çok da güzel olur demesi yetti yani siz neden bahsediyorsunuz..Ne parası ne pulu gözümdeydi.. Ve verdiğim para bin kere helal olsun, ben huzurluyum ve sonuçtan bir o kadar memnunum..Bir kötü ameliyat daha geçirseydim o paranın on katını versem çaresi yoktu ve bu gün gibi ortadaydı..Bazı durumlarda paranın bir önemi kalmaz, benimki öyle bir durumdu kısaca..İlk ameliyatım olsa ve başıma gelebileceklerden habersiz bir hasta olsam belki parasını pulunu hesaplama lüksüm olurdu ama ben orayı geçeli çok oldu..Bazı şeylerin telafisi yoktur..Bu da öyle bir durum..Doktorum benim hayatımın bundan sonraki kısmını kendimle barışık ve mutlu geçirmeme vesile olan kişidir..Ben onu bulduğum için bu forum sayesinde çok şanslıyım..Bu mutluluk para ile ölçülebilecek noktada birşey değil..Sonuç olarak çok gelen gidip olmasın diyorum..Seçim sizin..

Sevgili Cevoo,
Geçtiğimiz cumartesi ben de Emre İlhan'la 3.cü revizyon ameliyatı olmak için görüştüm.
Hala daha kesin kararımı veremedim.Mümkünse ben de fotoğraflarını görmek isterim.

Arkadaşlar ben 6 ay evvel Revizyon burun ameliyatı oldum. Sonuçlardan memnun değilim. Çok endişeleniyorum. Lütfen bildiğiniz doktorlarlar var ise deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Artık doğru düzgün nefes bile alamaz oldum.

bende ameliyat olacağım sen kime yaptırdın canım?

ah canim ya gercekten cok kötü duruyo. Kim yapti bu burnu merak ediyorum gercekten. Ama üzülme mutlaka telafisi vardir. Ama böyle yapan doktorlari kiniyorum, hem sagligindan oluyosun hemde parandan.

aynen ya birde içerde hata bırakıp buru kapatıyorlar sonra dışardan güzel gösteriyorlar ya inanmıyorum sanki çock kandırıyorlar insanın sağlığıyla neden oynuyorlarkİ :@

Cok mu kotuydu canim burnun benimki suanda berbat bir durumda psycologikmen coktum yani birsey yapamiorumm disari bile cikamiorum odamdan cikamiorummm ailem maf oldu beklemek zorundayimmm neler aklimdan gecior ama allah affetsin beni yaaaaa :( hayat aslinda cok guzeldi 9 ocaktan oncesinden bana :(

ben de revizyon olacağım doktor araştırıyorum. önerdiğiniz doktorlar var mı?

aynı duyguları paylaşıyoruz kesinlikle.ama üzülme inan o aynaya her dk. baktığında bir şey değişmiyor.daha çok moralin bozuluyor.iyice araştırmak lazım yazılanlara göre de en iyisi emre ilhan.herkese geçmiş olsun.

aynı duyguları paylaşıyoruz kesinlikle.ama üzülme inan o aynaya her dk. baktığında bir şey değişmiyor.daha çok moralin bozuluyor.iyice araştırmak lazım yazılanlara göre de en iyisi emre ilhan.herkese geçmiş olsun.

Canim benmki cok kotu ama yaaa resmen kocaman bir burun yamuk saga kaymis kemik resmen delikleri cok igrenc gozukuor bole etleri asagi sarkmis degiskk cok kotu benimki kadar kotu olan yokturrrrr

Canim benmki cok kotu ama yaaa resmen kocaman bir burun yamuk saga kaymis kemik resmen delikleri cok igrenc gozukuor bole etleri asagi sarkmis degiskk cok kotu benimki kadar kotu olan yokturrrrr

yanlış hatırlamıyorum umarım.öncelikle çok üzgünüm.geçmiş olsunda diyemiyorum ki operasyonsuz düzelmez burunlarımız.aynı benim burun benimkide sola kaymış:) ne yapmayı düşünüyorsun peki? birde makyaj ile yamuk kısmı kapatabiliyor msun?

yanlış hatırlamıyorum umarım.öncelikle çok üzgünüm.geçmiş olsunda diyemiyorum ki operasyonsuz düzelmez burunlarımız.aynı benim burun benimkide sola kaymış:) ne yapmayı düşünüyorsun peki? birde makyaj ile yamuk kısmı kapatabiliyor msun?

Kiz benimki resmen yukardan kemikten yamuk yaniii orantisiz iiyice kaldiotek burnumda normam degildi saten ben bitim haplarla duruorum artiik hayataa hic ameliyatlada duzelmez benim burnum bencee :((

arkadaşlar merhaba 24 şubatta revizyon ameliyatı oldum emre ilhan'a şuan herşey süper gidiyor.forumda demothy sezoşş seranedes diye bir arkadaşlarımız var onların yorumlarını takip ettim ve bir arkadaşımın eşinin tavsiyesi de üzerine gelince emre beyle görüşmeye gittim sizi çok iyi anlıyorum ya yine olmazsa endişesi çok sinir bozucu...2008 de ilk ameliyatımı oldum
2011 nisana kadar gitmediğim doktor kalmadı emre beyle nisan ayında görüştüm ve onda karar kıldım şiddetle tavsiye ederim bantlarım açılsın resimlerimi paylaşıcam ...

Kiz benimki resmen yukardan kemikten yamuk yaniii orantisiz iiyice kaldiotek burnumda normam degildi saten ben bitim haplarla duruorum artiik hayataa hic ameliyatlada duzelmez benim burnum bencee :(([/QUOT

dr'un kimdi? konuşmadın mı? hatasını düzeltmiyor mu? :(

Kiz benimki resmen yukardan kemikten yamuk yaniii orantisiz iiyice kaldiotek burnumda normam degildi saten ben bitim haplarla duruorum artiik hayataa hic ameliyatlada duzelmez benim burnum bencee :(([/QUOT

dr'un kimdi? konuşmadın mı? hatasını düzeltmiyor mu? :(

ruby sence aynı doktora ameliyat olmak mantıklımı revizyonu? ben de o konuda kararsızım

Back
X