Canım ben bu ameliyattan sonra üçüncü ameliyatımı sevgili doktorum Emre İlhana oldum ve beni o kötü görüntüden kurtardı..Çoooook mutluyum şimdi...Sen de Emre beye ameliyat olduğunu yazmışsın..Memnun olmadığını da eklemişsin..Bir fotoğraf eklesen biz de fikir sahibi oluruz..Ben memnun olmadığım 2. ameliyatımın görüntüsünü aylarca yayınladım..Sonuçta doğru söylediğim belli olamlıydı çünkü doktorun adını veriyordum..Ama sen de doktorun adını ve hiç memnun olmadığını yazdığına göre bence foto koymalısın..Bu daha dürüstçe olur..Çünkü dün üye olmuşsun..Pek inandırıcı olmayabilir..Hele Emre İlhan gibi başarılı ve yaptıklarının arkasında duran bir doktor için foto koymadığın sürece kimse inanmaz kısaca...Ayrıca bu konular çooooook eski tarihe bakarsan..Ondan sonra açtığım topiclerde ameliyatımın ve sonuçların başarısından çok bahsettim..İstersen onları oku...Seni arkdaş listeme dahil ettim bakabilirsin resimlerime...
ben de emre ilhan la ilgili araştırma yapıorum. Ekleme talebi gönderdim kabul eder msn resimlerini görmek isterim