Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

Arkadaslar hakinini helal edinnnn cok kotuyummmmm benim burnum duzelmez saten burnum ve dudaklarim baska yerde bakiorrr cok kotuyummmm :((( cok pismanimmmmm cooooooooookkkkkkkkkk

Canım hem kulağımdan hem de kaburgamdan kıkırdak alınması gerekti..Ama korkulacak birşey yok..Çabuk iyileşiyor ve iz kalmıyor..Düzelmesi için başka çare olmayınca insan ister istemez kabulleniyor..Nasılsa olup geçecek diyorsun..Çok acı vermiyor ve ağrı kesicilerle idare edebiliyorsun..Emre bey benimki gibi 3. ameliyatları 8500e yapıyor canım..

merhaba cevoo,
öncelikle geçmiş olsun, sonrasında da burnunuzun son halinin hayırlı olmasını diliyorum.
ben de sizin gibi revizyon ameliyatı oldum 15 gün önce. sizde merak ettiğim; ilk ameliyattan sonra burun ucunda düşme olmuş, 2. ameliyatta bu düşme nasıl engellenmişti?

bu arada bu sitede yeniyim. umarım cevap yazarsınız.

saygılar

merhaba cevoo,
öncelikle geçmiş olsun, sonrasında da burnunuzun son halinin hayırlı olmasını diliyorum.
ben de sizin gibi revizyon ameliyatı oldum 15 gün önce. sizde merak ettiğim; ilk ameliyattan sonra burun ucunda düşme olmuş, 2. ameliyatta bu düşme nasıl engellenmişti?

bu arada bu sitede yeniyim. umarım cevap yazarsınız.

saygılar

bende yeniyim arkadaşım.. Ameliyat olalı 20 gün oldu ama burun kemeri alınan kısım öyle kalınki böyle kalırsa kesinlikle revizyon olurum.. çok kötü öyle kalın ki şaşı bakıyorum dr. bana sormadan kalınlaştırmış olabilirmi kemeri törpüledikten sonra?? tecrubeli arkadaşlar böylesi mümkünmü?

bende yeniyim arkadaşım.. Ameliyat olalı 20 gün oldu ama burun kemeri alınan kısım öyle kalınki böyle kalırsa kesinlikle revizyon olurum.. çok kötü öyle kalın ki şaşı bakıyorum dr. bana sormadan kalınlaştırmış olabilirmi kemeri törpüledikten sonra?? tecrubeli arkadaşlar böylesi mümkünmü?

merhaba arkadaş,

size de geçmiş olsun. bahsettiğiniz kalınlık o bölgede işlem yapılmasından kaynaklı oluşan ödem nedeniyledir diye düşünüyorum. çünkü zaten kemeri yok etmek için törpüleyerek küçültme yapılıyor. inşallah ilerleyen zamanlarda daha memnun edici bir görüntü ortaya çıkar. ben de hayırlısıyla 6 ayın geçmesini bekliyorum.
çünkü cevoo arkadaşın durumuna benzer bir gidişatım var allah a dua ediyorum. kötü bir sonuçla karşılaşmamak için.

arkadaşlar merhaba 24 şubatta revizyon ameliyatı oldum emre ilhan'a şuan herşey süper gidiyor.forumda demothy sezoşş seranedes diye bir arkadaşlarımız var onların yorumlarını takip ettim ve bir arkadaşımın eşinin tavsiyesi de üzerine gelince emre beyle görüşmeye gittim sizi çok iyi anlıyorum ya yine olmazsa endişesi çok sinir bozucu...2008 de ilk ameliyatımı oldum
2011 nisana kadar gitmediğim doktor kalmadı emre beyle nisan ayında görüştüm ve onda karar kıldım şiddetle tavsiye ederim bantlarım açılsın resimlerimi paylaşıcam ...

mrb sennur
benimde revizyon olmam lazm ve aklımadaki ilk isim emre ilhan
fotolarını eklersen ve ameliyatının detaylarından bira bahsedersen cok sevinirim ;) kıkırdak aldımı mesela senden :18:

ruby sence aynı doktora ameliyat olmak mantıklımı revizyonu? ben de o konuda kararsızım

şöyle düşünmek lazım.zaten estetik öncesi iyi ve ya kötü güzel ya da çirkin bildiğimiz bir burnumuz vardı.büyükse büyük yamuksa yamuk alışmıştık buna.ama hem o kadar para verip, o kadar acı çekip, o kadar özen gösterdikten sonra sonucun kötü olması dehşet bir şey. normal burnumuzu mahveden bir dr'a 2.kez ameliyat olmak çok saçma.zaten ilk ameliyatta kendini gösteriyor.yapabileceğinin en iyisi demek ki o kadar.

revizyon ameliyatlarinda baris cakiri cok övüyorlar...almanyadan cok kisi ona gidiyor..mükemmel sonuclar gördüm..imkansizi gercek yapiyor

cevap için saol. benim burnuma da bir mucize gerek zaten:(

benim doktorum serdar öztürk de revizyonlarda çok ünlü ve başarılı. benim ilk ameliyatım, inanılmaz memnunum. revizyon olup da şikayetçi olan yokmuş, onunla da görüşün derim.

mrb sennur
benimde revizyon olmam lazm ve aklımadaki ilk isim emre ilhan
fotolarını eklersen ve ameliyatının detaylarından bira bahsedersen cok sevinirim ;) kıkırdak aldımı mesela senden :18:
.

merhaba jacoste fotolarımı en kısa zamanda eklicem revizyon olduğu için hala şiş :)evet gögüs altından kıkırdak aldılar...ama şuan hiç bir problemim yok her şey yolunda emre bey mükemmel bir doktor...çok ilgili.ameliyat ayrıntılarına gelince ilk 3 gün kabus gibi geçiyor ama sonra günden güne daha iyi oluyorsun ameliyata 12:05 girdim 18:20 de çıktım:)))))
bıraz zor ilk ameliyata göre yani anlayacağın.önemli olan doğru doktoru bulmak ben bulduğuma inandım ve ameliyat olmaya karar verdim.emre beyi 2.ameliyatımda bulmam bile çok büyük şans benim için çünkü coğu kişi 3. 4 .ameliyatında emre beye ameliyat olma şansı bulmuş...

.

merhaba jacoste fotolarımı en kısa zamanda eklicem revizyon olduğu için hala şiş :)evet gögüs altından kıkırdak aldılar...ama şuan hiç bir problemim yok her şey yolunda emre bey mükemmel bir doktor...çok ilgili.ameliyat ayrıntılarına gelince ilk 3 gün kabus gibi geçiyor ama sonra günden güne daha iyi oluyorsun ameliyata 12:05 girdim 18:20 de çıktım:)))))
bıraz zor ilk ameliyata göre yani anlayacağın.önemli olan doğru doktoru bulmak ben bulduğuma inandım ve ameliyat olmaya karar verdim.emre beyi 2.ameliyatımda bulmam bile çok büyük şans benim için çünkü coğu kişi 3. 4 .ameliyatında emre beye ameliyat olma şansı bulmuş...

geçmiş olsun, canım senin neden o kadar uzun sürdü ameliyatın ya? kaburgandan kıkırdak alınmış anladığıma göre uyandığında orda çok ağrı oldu mu ? ve iz kaldı mı ?

bana kavis koymayacak, ufacık burun yapmayacak, uzunda yapmayacak, doğal ve herkese farklı burun yapan bir doktor tavsiyesi lazım. bu sefer revizyon; doğru karar vermem lazım :) tabi birde tasarıma sadık kalsın...

bana kavis koymayacak, ufacık burun yapmayacak, uzunda yapmayacak, doğal ve herkese farklı burun yapan bir doktor tavsiyesi lazım. bu sefer revizyon; doğru karar vermem lazım :) tabi birde tasarıma sadık kalsın...

o zaman sana teoman doğanı tavsiye ederim..oldukça doğal burunlar yapmaya çalışıyo..benim burnumun estetikli olduğunu gerçekten hiç kimse anlamıyo..

ben bir sene önce Göksel bey e revizyon oldum sonuçtan çok memnunum,hem burnumu beğeniyorum hem nefes alabiliyorum,doktorumu tavsiye ederim,

Bende 16 gün önce Emre İlhana ameliyat oldum.bantlarım da çıktı ve sonuçtan çok memnun kaldım.kesinlikle tavsiye ederim.ameliyat öncesi ve sonrası herşey yolunda. Baştan ne istediysem aynen oldu.çok mutluyum.

Back
X