Ben instagram gönderilerinden hastalarını bulup mesaj yazdım zaten çok fazla kişiye ulaşmak mümkün değil.Doktorun revizyon resimlerini nerde bulabilirim? Instagramda goremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben instagram gönderilerinden hastalarını bulup mesaj yazdım zaten çok fazla kişiye ulaşmak mümkün değil.Doktorun revizyon resimlerini nerde bulabilirim? Instagramda goremedim
Ben instagram gönderilerinden hastalarını bulup mesaj yazdım zaten çok fazla kişiye ulaşmak mümkün değil.
40 binTebrikler guzel secim. Ne kadara ameliyat oluyorsunuz
Ne kadar pahalı ya, şu ilk ameliyatları doğru düzgün yapmıyorlar böyle paramizla rezil oluyoruz.40 bin
Doktorlara 'kasap 'demek hakarete giriyor ve diyelimki dava açtı çok rahat tazminat alır ama hastalar doktor yüzünden 40 bin zarara uğradığında bunun hicbir yaptırımı yok.keske gerçekten adalet olsa ve bu dünyada herkes eşit olsaydı o yüzden doktorlar karşısından boynumuz kıldan ince (!) önemli olan doktorun hayatı ben 40 bin ödesem ne olur ki (!)önemli olan doktorun mesleği, zamani hastalar bir hiç (!)hatalı ameliyat yapıp bu kadar bedel ödememize neden olanlardan sorulur inşallah ilahi adalet diye bir şey var. Inşallah doktorlara hakaret etmemisimdir. çünkü doktora hakaret suç iken hastaların canı bir hiç (!)40 bin nedir ya kim belirliyor bu piyasayi??? Asgari ucret 2 bin tl kim nasil buriktirsin bu parayi Kasap doktor eline dusen fakir olsun yani yuh diyorum.
40 bin sadece ünlülere işadamlarına falan çok değil toplumun çok büyük kısmı için çok ciddi rakamlar.doktorlarin hatasının bedelini omur boyu çalışıp ödeyeceğiz artık.Merak etme arkadasim, sadece bir kisiyi hedef almadiktan sonra suc degil, her sektorde curuk elmalar var, ama ben hala 40 binin (parasi olanlar haric) hemen herkes icin pahali oldugunu dusunuyorum.
Ilk ameliyatini kredi ile yaptiran var ama sonuc husran daha onceki ameliyatin borcu devam ederken 30-40 binlik faturalarla karsilasmak cidden intihar sebebi.
Ben doktor kararımı verdim ameliyat tarihimi aldım hayırlısı artık.fotoğraf paylaşırmısınız? Arkadaşlarınızda siteye üye ise onlarda fotoğraf paylaşırsa çok sevinirim40bin gerçekten çok ciddi bi rakam.ustelik kaburgadan kıkırdak almak en az 15 gün nefes almada çok zorluk ve şiddetli ağrıya neden oluyor.bu operasyonu aile hastanesinde dr.ilhan egilmez e 5 de 1 fiyatına yaptırabilirsiniz.bana ve bi cok arkadaşıma basarili bir sekilde revizyon ameliyatı yaptı.revizyon konusunda özellikle tavsiye ederim
İlk ameliyatınızı kime olmuştunuz? Umarım güzel geçer revizyon ameliyatı. Ben de haldun beyle görüşmeye gitmiştim ama inanılmaz olumsuz konuşan bi adam o yüzden 430 lira muayene ücretini boşverip başka doktor arayışına girdim.Ameliyattan ne kadar süre sonra ders çalışabilirim ?kaburgadan kikirdak alınması çok rahatsız ediyor mu?
Ilk ameliyatımı erzurumda oldum.görüşme bence gayet olumlu geçti ben ikna oldum ve aklımda pek soru işareti kalmadı epey uzun sürüyor görüşme gayet ilgiliydi.siz burun estetiği için mi görüştünüz ne söyledi size.İlk ameliyatınızı kime olmuştunuz? Umarım güzel geçer revizyon ameliyatı. Ben de haldun beyle görüşmeye gitmiştim ama inanılmaz olumsuz konuşan bi adam o yüzden 430 lira muayene ücretini boşverip başka doktor arayışına girdim.
Lütfen günlerdir sizden bir haber bekliyorum.sizin sorununuzu tam bilmiyorumdum şuan okuyunca bazı proplemlemlerimiz aynı dar burun vs. Lütfen öncesi sonrası yapın cok merak ediyorum durumunuzuBelirgin şekilde eksiklik var columela yok.burun sırtı dar,sağ burun kanadı eksik.kucuk ve asimetrik bir burun
Sürekli ilhan eğilmez adli doktoru öven yorumlar yazıyorsunuz fotoğraf paylaşırmisiniz dediğimde cevap yazmıyorsunuz bu konuyu ben açtım ve reklam izlenimi yaratacak yorumları konumda görmek istemiyorum.siz ameliyat oldunuz mu ?bahsettiğiniz doktora ameliyat olduysanız fotoğraf paylaşın da inandırıcı olsunRrvizyon yaptıracaklar için ilhan egilmezin instagram sayfasına bakın derim. 5. Ameliyatlarını olan bir dudak yarığı hastası kızın öncesi sonrası görüntüleri var. Konuşmaya gerek kalmaz
Hilalcee ve berru nur nickli üyeler ikiside yeni uye ikiside ilhan egilmezi övüyor fotoğraf sorduğumda paylaşmıyorlar.ve ne tesadufse ikisininde arkadaslarida bu doktora ameliyat olmuş ve çok memnun kalmışlar iki üyenin de yorumlarını okuyun çok benzer içerikli hep ayni tip yorumlar 'arkadaşlarıda ameliyat olmuş ucreti cok uygunmuş'vb.Siz zaten kararınızı vermişsiniz.siteye uye diger burun estetiği mağdurları için yazmıştım.size şimdiden geçmiş olsun
Kaburgadan kıkırdak alınması nefes almakta güçlüğe neden olmuyor hatta nefes almayla hicbir ilgisi yok şiddetli ağrı olduğu da doğru değil ağrı kesici veriyorlar zaten .ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.insanları yanlış bilgilendirmeyin.ben ameliyattan once kaburgadan kikirdak alinan hastalar ile konuşmuştum çok ağrı olmadığıni söylemişlerdi bende de söyledikleri gibi oldu.40bin gerçekten çok ciddi bi rakam.ustelik kaburgadan kıkırdak almak en az 15 gün nefes almada çok zorluk ve şiddetli ağrıya neden oluyor.bu operasyonu aile hastanesinde dr.ilhan egilmez e 5 de 1 fiyatına yaptırabilirsiniz.bana ve bi cok arkadaşıma basarili bir sekilde revizyon ameliyatı yaptı.revizyon konusunda özellikle tavsiye ederim