Revizyon ameliyati yaptirmali mi?

nastygorl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
118
57
98
selam arkadaslar, cok mutsuzsum her gun doktor aramaktan yoruldum. 1.5 sene once tanidik diye bi doktora ameliyat oldum ama keske olmasaydim. Oyle bastan savma yapti ki ve ustune ustluk ilgisiz.

Odemler indikce burun ucumdan memnun olmamaya basladim asimetri sorunu da vardi. Doktor kucuk bi operasyonla duzeltirim dedi fakat onun yapabilecegi seye pek guvenmiyorum. Cevremde bi kac kisiye revizyon olmak istedigimi soyledigimde “sacmalama guzel iste” gibi tepkiler verdi fakat ben hic memnun degilim. Sizce olmali miyim?

Son düzenleme:
Yandan falan sorun yokta,karşıdan özellikle burun ucu eğik duruyor. Aşağıdan olan fotoda dikkatimi cektide üçgen olması gereken burun ucu kare duruyor. İlk başta nasıldı,ne zamandir böyle ? :110:

Basindan beri boyleydi ama odemdir, sisliktendir diye pek ustunde durmadim. Bi de sureci sikintili gecirmistim ondan bu konuya takmamaya calistim korktugumdan. Ama ucu eski burnumdan bile buyuk ve asimetrik. Bir de ucunu uzun birakmis. Eski burnumu ekte paylasiyorum.

Tavsiye edebileceginiz revizyon doktoru var mi? Sadece burun ucum duzelmesi gercekten yeterli :(

Eklentiler

• 2B9F5AC9-E8D3-49EC-A611-7EB18155AF77.webp
    2B9F5AC9-E8D3-49EC-A611-7EB18155AF77.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 205
Basindan beri boyleydi ama odemdir, sisliktendir diye pek ustunde durmadim. Bi de sureci sikintili gecirmistim ondan bu konuya takmamaya calistim korktugumdan. Ama ucu eski burnumdan bile buyuk ve asimetrik. Bir de ucunu uzun birakmis. Eski burnumu ekte paylasiyorum.

Tavsiye edebileceginiz revizyon doktoru var mi? Sadece burun ucum duzelmesi gercekten yeterli :KK43:
Bende yeni ameliyat oldum sayılır 2 buçuk ay olcak nerdeyse benimde ucu şuan şiş görünüyo iner mi küçülür mü biraz bilmiyorum. Revizyon konusunda da Barış Çakır , Emre İlhan, Abdülkadir Göksel isimlerini çok duyuyorum,forumda bunun hakkında birçok konu var Hoppa

Bende yeni ameliyat oldum sayılır 2 buçuk ay olcak nerdeyse benimde ucu şuan şiş görünüyo iner mi küçülür mü biraz bilmiyorum. Revizyon konusunda da Barış Çakır , Emre İlhan, Abdülkadir Göksel isimlerini çok duyuyorum,forumda bunun hakkında birçok konu var Hoppa

Evet ama biraz butce konusunda sikintilarim var :( 2bucuk ayda ucu baya sis oluyor, 6 8 ay gibi daha anlasilir olur. Umarim icinize sinmistir

Evet ama biraz butce konusunda sikintilarim var :KK43: 2bucuk ayda ucu baya sis oluyor, 6 8 ay gibi daha anlasilir olur. Umarim icinize sinmistir
Nerede yaşıyorsun Ankara da devlet hastanelerinde duyduğum isimler var,genelde daha uygun fiyatlı oluyor devlet hastaneleri. Bende devlette oldum. Şuan memnunum ancak hala şişi var dediğim gibi özellikle uç kısmı. Bide bir tarafı daha şiş duruyo o da geçer insallah,tek çare beklemek

Nerede yaşıyorsun Ankara da devlet hastanelerinde duyduğum isimler var,genelde daha uygun fiyatlı oluyor devlet hastaneleri. Bende devlette oldum. Şuan memnunum ancak hala şişi var dediğim gibi özellikle uç kısmı. Bide bir tarafı daha şiş duruyo o da geçer insallah,tek çare beklemek

Milenayy 'cığa katılıyorum :) ben de devlet hastanesinde revizyon oldum . %50si şans %30 u benden kaynaklı ve %20 si doktorun haber vermemesinden kaynaklı bir sorun yaşadım . onun dışında tavsiye ediyorum.

tatlım Emre İlhan a dolar euro yükselmeden önce fiyat sormuştum revizyon için 6500 euro demişti... :skandal:

Istanbulda yasiyorum :110: evet cok ucuk fiyatlar var ve revizyon olunca carpi 2 :cry: bi kac doktordan fiyat aldim 10-15 bin bandinda. Fakat ben o parayi biriktirene kadar yine artar mi dusunup duruyorum :KK70: sizce artar mi yilbasindan sonra?

Bir de bu kaburgadan kikirdak alma olayi beni cok korkutuyorrr

Istanbulda yasiyorum :110: evet cok ucuk fiyatlar var ve revizyon olunca carpi 2 :cry: bi kac doktordan fiyat aldim 10-15 bin bandinda. Fakat ben o parayi biriktirene kadar yine artar mi dusunup duruyorum :KK70: sizce artar mi yilbasindan sonra?

Bir de bu kaburgadan kikirdak alma olayi beni cok korkutuyorrr
Canım artabilir de zaten 15-16 bin de çok çok fazla , sen bence devlet hastanelerini iyice araştır gerçekten devlette de çok başarılı doktorlar var. 5-6 bine bulabilirsin

Canım artabilir de zaten 15-16 bin de çok çok fazla , sen bence devlet hastanelerini iyice araştır gerçekten devlette de çok başarılı doktorlar var. 5-6 bine bulabilirsin

Devlete bakiyorum ama doktor bulamiyorum resmen :KK43: Bi yandan da son olsun parasi neyse vereyim bi daha dusunmeyeyim kafasindayim..

Devlete bakiyorum ama doktor bulamiyorum resmen :KK43: Bi yandan da son olsun parasi neyse vereyim bi daha dusunmeyeyim kafasindayim..
Aslında o da mantıklı son olsun iyisi olsun, sen araştırmaya devam et canım baktın olmuyor dediğin gibi yaparsın. Ama lütfen umutsuz olma hiç , herşeyin bir çaresi bulunuyor moralini hep yüksek tut Hoppa

Aslında o da mantıklı son olsun iyisi olsun, sen araştırmaya devam et canım baktın olmuyor dediğin gibi yaparsın. Ama lütfen umutsuz olma hiç , herşeyin bir çaresi bulunuyor moralini hep yüksek tut Hoppa

Tesekkur ederim, bakalim hayat ne gostericek :110: bi de aileme bu durumu nasil soylerim merak ediyorum kendim bile kabul edemiyorken... parasini ben vericem gerci ama onlar ugrasiyor sizlanmalarimla:p

Merhaba, sizinkine kaburgadan kıkırdak gerekmeyebilir. Benim okuduğum kadarı ile burun sırtı fazla oyulmuş burunlarda kaburga kıkırdağı kullanılıyor. Gördüğüm kadarı ile sizde öyle bir problem yok. Belki sizinki kendi mevcut kıkırdağınızla ya da kulak kıkırdağı ile halledilecek bir konudur. Ahmet Alp, Ümit Taşkın var benim forumdan okuduğum. Fiyatlarını bilmiyorum.

Merhaba, sizinkine kaburgadan kıkırdak gerekmeyebilir. Benim okuduğum kadarı ile burun sırtı fazla oyulmuş burunlarda kaburga kıkırdağı kullanılıyor. Gördüğüm kadarı ile sizde öyle bir problem yok. Belki sizinki kendi mevcut kıkırdağınızla ya da kulak kıkırdağı ile halledilecek bir konudur. Ahmet Alp, Ümit Taşkın var benim forumdan okuduğum. Fiyatlarını bilmiyorum.

Yaa insallahhhh, bu kikirdak kaburga isinin ayrintisini bilmiyorum. Icime su serptiniz :KK45: bi kac doktorda belli olmaz gerekmeyebilir dedi.

Umit taskin a bende cok bakiyorum fakat pek revizyon hastalarinin fotograf yok :/

Burun deliklerinde cok orantısız.ucu kare gibş yandan ve önden hafif eğrilik var.kötü değil burnun ama.
Diz ameliyatı olan kişiler çok fazla inceleyip çok fazla kafamıza takıyoruz.bence olmalısın revizyon.
Kıkırdak gerekmez sana oda nerden çıktı.

Burun deliklerinde cok orantısız.ucu kare gibş yandan ve önden hafif eğrilik var.kötü değil burnun ama.
Diz ameliyatı olan kişiler çok fazla inceleyip çok fazla kafamıza takıyoruz.bence olmalısın revizyon.
Kıkırdak gerekmez sana oda nerden çıktı.
Evet kafama takiyorum ve hayatim boyunca da takicam buna eminim. Hala aynaya baktigimda ilk baktigim yer burnum :( bu arada doktor ilk ameliyatinda cok kikirdak cikarildiysa gerekebilir dedi. Bu kikirdak olayindan korkuyorum. Neden gerekemez dediniz siz

Evet kafama takiyorum ve hayatim boyunca da takicam buna eminim. Hala aynaya baktigimda ilk baktigim yer burnum :KK43: bu arada doktor ilk ameliyatinda cok kikirdak cikarildiysa gerekebilir dedi. Bu kikirdak olayindan korkuyorum. Neden gerekemez dediniz siz
Aslında burnun kötü değil.doğuştan öyle bi burnum olsa estetik düşünmezdim .
Ama estetik olan bir kişi artık mükemmel bir burun istiyor.çok inceleyip en ufak şeyi kafaya takıyoruz.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.bende cok hafif belli belirsiz bir yamulma oldu yenden ameliyat oldum .
Burun sırtı çökmesi yok sende o yüzden kıkırdak fln alınmasına gerek yokkk.çok az ufak bir işlem gerekli burnuna. Başka bir doktorla görüş ama kesinlikle bu yapmasın.bu gözünü korkutmak için kıkırdak almamız lazım demiş olabilr.bence gerek yok kaburgadak kıkırdak alınmasına falan

Back
X