Hangi doktorları araştırıyorsunuzŞu düştüğüm hale bakın
Aylardır revizyon için doktor araştırıyorum
Ve hala karar veremedim
Merhaba,Hangi doktorları araştırıyorsunuz
Eren Taştan ile görüşmedim.haldun kamburoğlu ile görüştüm şimdi birşey söylemek için erken ama haldun kamburoğluna ameliyat olmayı düşünüyorum.Merhaba,
Haldun ve Eren beyle görüştünüz mü? Nasıl geçti?
Umarım güzel sonuç alırsınız.Eren Taştan ile görüşmedim.haldun kamburoğlu ile görüştüm şimdi birşey söylemek için erken ama haldun kamburoğluna ameliyat olmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim. inşallah .Umarım güzel sonuç alırsınız.
Türkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmwyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlatına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansım diyeyüm..Sakın naşkasına olmayın pişman olursunuz benden söylemesi...Mrb, revizyon burun ameliyatı için acil doktor önerisine ihtiyacım var,istanbulda revizyon ameliyatı olmuş ve sonucundan memnun olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?
Türkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmwyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlatına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansım diyeyüm..Sakın naşkasına olmayın pişman olursunuz benden söylemesiArkadaşlar çöken burun duvarları nı genişlet mek için demi kıkırdak lağzım?
Kıkırdakla burna işlem yapmak çok riskli diye okudum yorumlarda
Türkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmwyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlatına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansım diyeyüm..Sakın naşkasına olmayın pişman olursunuz benden söylemesiBen de revizyon için doktor arıyorum ama İzmir'de:)
Yiğit Tiftikçioğlu ile Mustafa Yılmaz arasında kaldım. Belki siz de bu iki doktora bir bakabilirsiniz, İzmir'e gelme ihtimaliniz varsa.
Sanırım İstanbul'daki doktorların ameliyat ücretleri çok daha yüksek ama İzmir'de şu ara 5000 civarı olduğunu duydumHem rezil olup hem para veriyoruz nasıl bir delilik bu?
Türkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmwyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlatına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansım diyeyüm..Sakın naşkasına olmayın pişman olursunuz benden söylemesiMrb, revizyon burun ameliyatı için acil doktor önerisine ihtiyacım var,istanbulda revizyon ameliyatı olmuş ve sonucundan memnun olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?
Türkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmwyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlatına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansım diyeyüm..Sakın naşkasına olmayın pişman olursunuz benden söylemesiArkadaşlar çöken burun duvarları nı genişlet mek için demi kıkırdak lağzım?
Kıkırdakla burna işlem yapmak çok riskli diye okudum yorumlarda
Kopyala yapıştır: )))hep aynı yorumTürkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmwyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlatına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansım diyeyüm..Sakın naşkasına olmayın pişman olursunuz benden söylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?