Revizyon burun ameliyatı

O ikisine de bakıyorum (artı Şaban Çelebi, Mehmet Yazar ve belki İsmail Küçüker). Dün Erhan ile tanıştım ve bugün Şaban ile tanışacağım. 2 hafta içinde Fahrettin ile muayneim var. Erhan çok nitelikli görünüyordu ama belli ki Fahrettin'den daha az tecrübesi var. Ama Barış Çakır'la antrenman yaptı, bu yüzden çok iyi bir dizilişe sahip olduğunu varsayıyorum ... Yardımcı olacaksa bu konuya bakabilirsiniz: İstanbul'da rinoplasti - 2021 ücretler, öneriler, geri bildirimler

Merhaba ben de aynı doktorları araştırıyorum görüştükten sonra düşüncelerinizi benle paylasabılr mısınız

Öncellikle teşekkür ederm. Fahrettin beyle görüştüm burnuma dokunmadı bile.muayene etmedi yani o yüzden bu benim için bir eksiydi. Sadece uzaktan maskemizi indirdik ve baktı. Onun dışında simülatörde bile yapamadı burnumu 10 dk uğraştı birde sonra dediki seninki revizyon olduğu için böyle olmadı programda ama ameliyatta halledilir. Tamam simülasyona çok güvenmiyorum zaten ama cidden yamuk yumuktu yani o kadar uğraşmasına rağmen. Sordugum sorularada bey cevap alamadım. Sonra netten araştırdım şikayet varda ciddi olumsuz yorumlar var o doktor için. Erhan beye gelcek olursak evet çok ilgili ama çok fazla tecrübesi yok bunu kendiside söylüyor zaten. Ancak sizinde dediğiniz gibi barış çakırla birlikte olması bile bir güven kazandırıyor insana. Sanırım yaptığım çoğu görüşme neticesinde erhan beye ameliyat olacagım.

Arkadaşlar revizyonun bir çok çeşidi var diyorlar minör major hepsi ama hepsi çok mu zor geçiyor bu kararsızlık beni deli edicek şişlik ilk ameliyat gibi mi oluyor süreci bilen ne olur yazsın

Arkadaşlar revizyonun bir çok çeşidi var diyorlar minör major hepsi ama hepsi çok mu zor geçiyor bu kararsızlık beni deli edicek şişlik ilk ameliyat gibi mi oluyor süreci bilen ne olur yazsın
Çeşitleri var mı bilmem ama ben 3defa ameliyat oldum. Çok rahat geçti her ameliyatım ancak sorun doktorumdaydı burnumu mahvetti

Deneyimlerinizi onunla paylaştığınız için çok teşekkürler. Burnunuzu bile incelemediyse, onu neden listenizden çıkardığınızı tamamen anlıyorum. Cerrah burnunuzu nasıl değerlendirip incelemeden ameliyat edebilir? Bugün Şaban Çelebi ile tanıştım (2.5 saat bekledim) ve beklemeye değdiğini itiraf etmeliyim. Şimdi 6-7 cerrahtan bir simülasyon koleksiyonum var ve onun en iyisi olduğunu söylemeliyim. Photoshop becerilerine göre bir cerrah seçmememiz gerektiğini biliyorum, ama gerçekten ... yüzüme hangi şeklin uyacağını biliyordu. Ben de Erhan'ın yaptıklarını çok beğendim (süper doğal) ama Şaban'ın simülasyonu çok doğal VE çok uyumlu görünüyordu. Ücreti öğrenmek için bekliyorum ama şimdi baştan çıkarıyorum (ameliyattan 2 ay önce Roaccutane almamı istemesine rağmen). Ancak yine de Erhan'ı düşünüyorum - bazen genç doktorlar daha dikkatli olmak zorunda oldukları için daha çok çalışıyorlar (otopilotta değiller)

Merhaba ben de aynı doktorları araştırıyorum görüştükten sonra düşüncelerinizi benle paylasabılr mısınız
Güncellemeye devam edeceğim - umarım herkese yardımcı olur. Şaban Çelebi ile ilgili yukarıda yorumumu da okuyabilirsiniz. Photoshop'ta simüle ettiği burnu yapabilseydi, muhtemelen onu seçerdim.

Yapabilseydi derken ? Neden yapamayacağını düşündünüz
Diğer doktorlar simülasyonlarının fotoğraflarını çekmeme izin verdi. ama buna izin vermedi - yasak olduğunu söyledi. Başka bir doktora gitmemi istemediği için fotoğraf çekmeme izin vermedi mi bilmiyorum (tasarımını kopyalamak için)? ya da belki ameliyattan sonra simüle burun beklememi istemedi? ama ya burnuma tamamen farklı bir şey yaparsa? Sanırım simülasyonda bana burnu vermeyeceğinden endişeliyim - ve sonra istediğim burnun, kabul ettiğim burnun kanıtı yok. Simülasyonda tam burunu elde edeceğinizin hiçbir garantisi olmadığını biliyorum, ama yine de onu daha küçük veya daha dik yapabileceğinden endişeleniyorum. 50.000 TL ödeyeceksem, nasıl bir burun bekleyeceğimi bilmek istiyorum - simülasyona bakıp düşünmek için zaman istiyorum. Sanırım doktorlar simülasyonla aynı% 90'ı elde edebileceklerini söylüyorlar. Bunu kabul ediyorum. Ama yine de doktor bizim istemediğimiz bir şeyi yaparsa hastaların korunması gerektiğini düşünüyorum.

burnunuzun son halını gonderme şansınız var mıdır ? sorunlarınız nelerdi
Fotoğrafımı göndermeye çekiniyorum ancak anlatayım. Sadece estetik için gitmiştim doktorum kbb uzmanıydı(güya) 3 ameliyat sonucuda hüsran oldu. Şu anki hali karşıdan bakınca sola doğru yamuk ve burnumun içi hem karşıdan özellikle de yandan ciddi derecede görünüyor ve aşırı büyük. Burun sırtımda deformeler var. Görüntü dışında artık nefes dahi alamaıyorum. Özellikle kış aylarında burnum sürekli kanıyor. Nefes alamadığım için boğaz kuruluğumda başladı ve fizyolojik olarak her türlü etkiliyor. Bir burunla başlamıştı her şey halbuki ama nice sorunlara sebep oldu. Yani burnumda saysam en az 7 kusur var. Yapılması çok zor bir burun o yüzden bende ince eleyip sık dokuyorum.piyasada Ben en iyi doktorum diyene dahi gittiğimde burnumu yapamayacaklarını söylediler hatta kendileri başka doktorlara yönlendirmeye çalıştılar. E haliyle böyle olunca psikolojik olarakta etkileniyor insan. O yüzden ameliyat olmaya kara verirken her şeyi düşünün ucuz diye kapılmayın ya da burası pahalı kesin çok güzel yapar demeyin. Benim yaptıgım hataları düşmeyin. Heleki bir doktor burnunuzu ilk seferde yapamadıysa 2. Veya 3. Ye asla güvenmeyin. Benim 3 ameliyatımıda aynı doktor yaptı belki de en büyük hatam buydu.

Erhan beyin yaptığı burunlara görüşmeye gittiğimizde asistanları detaylı bir şekilde incelememiz için tablette gösterdi. Birçok doktora gittim gerçekten yüze uyumlu burunlar yapan tek doktor erhan ve barış bey. Abartıya kaçmıyor aşırı kalkık yapıp sizi başkalaştırmıyor. Ve cidden hiç ameliyat olmamışsınız gibi gösteriyor ama bakıncada tuhaf görünmüyor sanki sizin doğuştan burnunuz gibi duruyor. Beni en etkileyen kısım bu. Fakat ilk ameliyatlarda sonuç böyle. Benim gibi revizyon olacaklar için durum tamamen faklı kaldıki doktorlar bile net bir bilgi veremiyor. Aslında haklılar. Çünkü daha önce burunda nasıl işlemler yapıldı bilmiyorlar açınca neyle karşılaşacaklar bilmiyorlar. Ameliyat sırasında gerçekleşiyor çoğu kararları. Ancak ilk ameliyat olacak kişilerde ne yapıp yapmayacakları biraz daha net oluyor. Erhan bey ilk tarttı olabilir mi olamaz mı diye ama sonra ben ne istediğimi neyin mümkün olup olmayacagını söyledim. Beklentilerimi dile getirdim kendimi iyi ifade ettim ve hissettiklerimi söyledikten sonra doktor beyde de bir şeyler şekillendi muhtemelen ve yaparım burnunu dedi. Simülasyona çok güvenme dedi benim burnum için ama yine de yandan görünümün nasıl olabilceğini gösterdi. Bir de erhan bey sizin burnumuza benzer hastaların burnunu da gösteriyor öncesi ve sonrası haliyle. Ve sizinde kafanızda benimkide buna yakın olur algısını oluşturuyor. Bu da bir artıydı benim için. Ben olmak için para biriktiriyorum ama tercihim erhan bey olursam eğer sonuçlarımı paylaşırım sizlerle. Sizin ilk ameliyatınız mı olacak?

Ve fahrettin için şunu da söyleyeyim ben orada görüşmeyi yaptıktan sonra onlara size olacagım diye karar verdiğimi söyledim tabi o sıra daha erhan hocamızla tanışmamıştım. Bana ameliyat için çok kişi var önünüzde ancak 1 ay sonra haber verebiliriz demişlerdi. 2. Aya girdik bana daha dönecekler. Zaten eve gelip akıllıca düşününce vazgeçmiştim ama eğer kararım kesin olsaydı hala aramalarını bekleyecektim. Tamamen güvenimi kaybettiler. He bir de 2 asistanınında burnunu ameliyat etmişti. Biz bakmak istedik burunlarına Bir tanesi maskesini indirmesiyle kapatması bir oldu benimki daha birkaç aylık arkadaşımınki 2 yıllık ona bakın dedi. Ancak ben farkettim kızın burnu aşırı büyük kalmıştı yüzüne ve yamuktu. Kızda bunun farkındaydı belliki baktırmadı bile. 2 yıllık ameliyat olanında burnu çok güzeldi gerçekten ama karşıdan dikkatli bakınca onunda hafif eğim vardı. Yani asistanlarının bile çok iyi değilken bana iyi bir sonuç vereceğini düşünmedim. İnstagramda hep ameliyat masası görüntüleri var sonrasını detaylı göremiyoruz. Zaten ameliyat masasında çekilen çoğu burun çok güzel duruyor çünkü biz sadece burna odaklanıyoruz o sıra. Halbuki bir burnu değerlendirmek için tüm yüze bakmak gerek. Burnun yüze uyumlu olması gerek.

Bu arada şaban çelebiyi bende düşünüyorumdum fakat dikkatli inceleyince çoğu hastasının burun deliklerini kocaman kocaman bırakmış ve karşıdan profilde burnu eğri görünen çok hastası vardı. Bu yüzden görüşmeye dahi gitmedim. Simülasyon görselini doktorlar veriyor aslında şaban beyin vermemesi de ilginç geldi. Güven kırar yani

Fahrettin beyin revizyon ücreti nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…