Revizyon burun ameliyatı

Çok teşekkürler cvp için ancak kendi doktorum burun kanadında ki asimetrik deliği düzelteceğini kısa süreceğini söyledi içini ben biliyorum kimseye gitme guven bana dedi istisna olur mu bu sizce cuunku şekil olarak nefes olarak cok memnunum sadece onu nasıl desem sol kanadım aşağı doğru sağ normal eşitlenmesi gerekiyor çatı orta vs gibi sorunlar yok yapıcam kızım yor ısrarla sizce olur mu

En iyi doktorun bile revizyonları oluyor. Bunu Barış Çakırın kendisinden bile duydum. Bende benim doktorum burnumu biliyor başkasına gitmeyeyim diye oldum, hele 3. Ameliyatta 5dklık iş hallederiz gibi rahat takılıp lokal anestezi yapacağını söylemişti ameliyat günü bir anda fikir değiştirip genel anesteziyle 2 saat ameliyatta kaldım. Ve son ameliyatımda çok zor uyandım. Şimdi size kesin bir yönlendirme yapamam. Doktorunuzu en iyi siz tanırsınız ve son karar size ait. Eğer gerçekten güveniyorsanız yapabileceğine onay verin. Aklınızda soru işareti kalmaması adına şunu tavsiye edebilirim. Bence güvenebileceğiniz iyi bir doktora daha gösterin burnunuzu en azından başka bir gözün değerlendirmesinide görürsünüz. Ve kendi doktorunuzun söyledikleriyle kıyaslarsınız. Sonrasında karar verirsiniz. Acele davranmayın derim. Bu arada doktorunuz kim acaba?

Erhan Bey ile aynı deneyimi yaşadım. Bu benim ikinci ameliyatım olacak (15 yıl sonra) - ve kalın bir cildim var. Onu seçmeye% 100 hazırdım ama Şaban Çelebi'nin simülasyonunu daha çok sevdim. Belki bu aptalca bir nedendir. Ama şimdi Çelebi hakkında yazdıklarınızı okurken belki bir daha düşünürüm. Erhan Bey'in bir gün meşhur olacağını düşünüyorum - çok dikkatli ve titiz olduğunu söyleyebilirsiniz. Belki revizyon için onu seçerim ... Onunla Şaban Bey arasında gidip geliyorum ... Karar veremiyorum ... Ama yine de Roaccutane almak istemiyorum kalın cilt için. Bu korkunç bir ilaç. İlacı bıraktıktan sonra cildim normale dönerse ne anlamı var anlamıyorum. Bir doktor burnumu normal cildimi kullanarak daha iyi hale getiremezse, becerilerinden şüphe etmeme neden oluyor.

Kesinlikle ... bana pek inanç vermedi. Karar vermeden önce simülasyona bakmak için zaman istiyorum. Beni şüpheli yaptı.

Ben de eğer bu yıl olursam aradan tam 6 yıl geçmiş olacak. Bence şuanki tecrübelerime dayanarak söylüyorum doktor seçiminde ne kadar çok burun yaptığına değilde(tabi bu da önemli kriterler) daha çok el becerisine, yaptığı burunların eski ve sonraki hallerindeki değişimlere ve uzun zamanlı sonuçlara odaklanmak gerek. Sizi yanıltmak istemem ben şaban beyle hiç görüşmedim, tamamen instagramda yayınladığı burun profilleriyle bu sonuca vardım. Dikkatli bakarsanız burun delikleri fazlasıyla sıkıntılı birçok hastasında. Erhan beyde şöyle bir şey var, sizde deneyimlediniz zaten ben şunu hissettim; simülasyonda yapıyor ve bu benim göz zevkim tabiki diye söylüyor. Yani demekki ne istediğinizi söyleseniz ona göre de ufak değişiklikler yapabilir diye düşünüyorum. Sizin burnunuzu merak ettim benimde revizyon ya. Sakıncası yoksa bana özelden atabilir misiniz?

Roaccutane tedavisini kim söyledi? Şaban mı?

Kesinlikle ... bana pek inanç vermedi. Karar vermeden önce simülasyona bakmak için zaman istiyorum. Beni şüpheli yaptı.
Bir de Fahrettin ile görüştükten sonra sizinde düşüncelerinizi alabilir miyim? Biliyorsunuz bu süreç çok zorlu şu forumda doğru düzgün iletişime geçen kişi yok. Sizle iletişim sağlamışken bunu devam ettirelim isterim. Birbirimize destek olur, yol göstermiş oluruz. Siz olursanız ne zaman olacaksınız?

Tamamen katılıyorum. Saban'ın burun deliklerini inceledim ve birkaç tane hafif asimetrik burun deliklerini fark ettim, evet. Ancak dün gece fark ettiğim şey, Erhan'ın Instagram'da açık rinoplasti fotoğraflarının olmaması. Sizin gibi ben de tabletindeki resimlere ofisinde baktım (sizin de söylediğiniz gibi pek çok doğal olanı da tercihi), ama belki de neredeyse hepsi birincil / kapalı ameliyatlardı. Bana yaptığı revizyonlardan bazılarını gösterdi (bir kız 7'si yapmadan önce 6 ameliyat geçirdi - belki siz de görmüşsünüzdür), ancak açık / revizyon ameliyatı konusunda fazla tecrübesi olmayabilir. Ayrıca en sevdiğim simülasyonların Çelebi (saklamama izin vermemiş olmasına rağmen), Taş (ama o bir pislik, bu yüzden onu reddediyorum) ve Mehmet Yazar (Google'dan sahte yorumlar satın alan, yani yine: reddedildi) olduğunu fark ettim. Erhan'ın simülasyonu gerçekten doğaldı, ama yine de burnumu kaldırdı ... ama haklısın: o girdiye açık görünüyor, bu yüzden belki onunla tasarlayabilirim. Burnumun bazı fotoğraflarını ve 7 simülasyonu aşağıda yayınlayacağım :)

Çok isterim. Katılıyorum: bu süreç çok zor. Çok fazla tıbbi dolandırıcılık var ... çok fazla pazarlama. En uygun ve becerikli olanları bulmak için kötü doktorları ayıklamak çok zordur. Fahrettin ile nasıl gittiğini size bildireceğim. Mümkünse İsmail Küçüker ve Abdülkadir Göksel ile de görüşeceğim. Küçüker de çok genç ama merak ediyorum. Her neyse, deneyimlerimi kesinlikle paylaşmaya devam edeceğim. İşte simülasyonlar: 1) şimdi burnum 2) Erhan simülasyonu 3) Yazarın simülasyonu 4) Taş simülasyonu 5) burun ucum istiyorum 6) kendi simülasyonum 7) Yaptığım başka bir simülasyon 8) Rıdvan Budun'un simülasyonu (Yapmıyorum neden dudağımı kaldırdı bilmiyorum). Maalesef kalite en iyisi değil - hepsini aynı fotoğrafla karşılaştırmaya çalışıyordum, ama kolay olmadı.

Gönderdiğiniz fotoğraflardaki tek fark photoshop becerisi ile ilgili bence bu doktorun ne açı düşündüğünü gösteriyor ve 8.haric aynı açıda yapacaklarını ifade etmişler bence ki zaten belli oranları var bu burun dudak açısının.genel güzellik kriterleri oluyor yani.simulasyon genel fikir verir gerisi doktorun mahareti tamamen.ben şahsen 8. Resimdeki açıyı beğendim daha feminen görünüyor.sudagin kalkması photoshopun yanlış uygulanması.bende revizyon ameliyatı oldum 2 buçuk ay oldu bişey söylemek için erken ama burun deliklerim çok farklıydı birbirinden ama ameliyat sonrası ilk gunden beri tamamen eşit.tavsiye vermek şu an istemiyorum daha vakit lazım son halini anlamak için ama eski hastalarının güzel sonuclarina göre karar verin mesela Instagramda ileriki ay sonuçlarını paylaşan doktorlarla fln görüşün

Siz kime oldunuz revizyonu?

Burnunuz gerçekten düzelmesi yüksek potansiyele sahip bir burun. Deformeler yan profilden çok fazla yok. Özellikle burun deliklerinin boyutu gayet iyi sadece çökmeden dolayı sıkıntılar var. Karşıdan görüntü nasıl bilemiyorum tabi. Bana soracak olursanız en doğal ve göze hoş görünen erhan hocanın yaptığı simülasyon yalnızca burun sırtını bir tık içerde ve burun deliklerinin tam alt kısmınıda biraz daha içeri aldı mı çok daha güzel görünecektir. Tabi bu benim görüşüm yine her şey sizin isteğinize göre ilerlemeli. Bir de bizim gibi revizyon olacak kişiler için şu önemli, biz ne yapılırsa yapılsın, ne kadar iyi doktor olursa olsun ilk ameliyat gibi sonuç alamayacağımızı düşünmemiz gerekir. Çok fazla beklentim yok açıkçası benim çünkü burnum dağılmış durumda. Ne kadar iyi olabilir ki diyorum. Bana her doktor şimdiki halinden iyi olur diyor. Ama ne kadar iyi? Beklentimi karşılar nitelikte mi? Nasıl görünecek net bilgi yok. Erhan hoca size en azından bir simülasyon yapabilmiş benim burnuma onu bile yapmadı. Çünkü senin için ameliyatta her şey değişebilir dedi. Bu arada o 7 ameliyat olmuş kişiyi bana da gösterdi. Bence çok çok iyi toparlamıştı eski haline göre. Benimde öyle olacagını bilsem hiç tereddüt etmem ama herkesin deri yapısı kalitesi farklı işte. Erhan hoca ilk ameliyatları kapalı rinoplasti ile yapıyor zaten revizyonlar genelde açık olmak zorunda. Sanırım çok fazla revizyon hastası olmamış sizinde dediğiniz gibi. Tablette kapalı olanlar var ama odasında revizyon yapılmış hastalarının birkaçını gösterdi. Ben genelini beğenmiştim. İsmail küçüker ön muayene ücreti istediği ve benim konumuma çok uzakta oldugu için tercih etmedim ama onun yaptıgı burunları da beğeniyorum.

Ayrıca fahrettin 2 asistanının burnunu yapmış. Daha önce bahsetmiştim. Gidince kesinlikle inceleyin burunlarını göstermelerini isteyin.

Evet, Erhan'ın simülasyonunu seviyorum ama keşke dediğin gibi burnunu biraz çekip dibini kaldırabilseydi. Cildim kalın olduğu için "zarif" bir burun yapmanın zor olabileceğini söyledi. Bunu bekliyordum. Zaten sevimli, sivri bir burun ummuyordum. Simülasyonu gözden geçirmesini isteyeceğim. Ancak yine de Çelebi'nin simülasyonunu tekrar görebilmeyi çok isterdim. Yüzümle çok uyumlu görünüyordu - çok hızlı yaptı, ama tam olarak istediğim buydu (aslında, ne yaptığını görene kadar istediğimin bu olduğunu bile bilmiyordum). Bu politikaya sahip olması utanç verici - sanırım bunu yasaklıyor, böylece sonuç simülasyondaki gibi değilse hastaları hayal kırıklığına uğramasın veya kızmasın. Ama can sıkıcı çünkü simülasyonları kıyaslayamıyorum - sadece Çelebi'nin tasarladığı burnu hatırlayabiliyorum (ama belki onu 2,5 saat bekledikten sonra o kadar yorgundum ki beynim o kadar ayırt edici değildi ... )

Çelebi neden simülasyonu vermedi hala anlamış değilim. Bence simülasyona çok fazla takılmayın. Bizim için bu aşamada önemli olan o doktorun bize benzer burunları nasıl yaptığına dair uzun dönem sonuçları olacaktır. Benim derimde çok ince doktor için ameliyatı kolaylaştıran bir seçenek fakat eğer hatalı yapıldıysa tüm hataları gösterende bir yapıya sahip maalesef. Revizyonda ufak pürüzler illaki olur. Bunu göze almanız gerek. Eğer aşırı mükemmellik bekliyorsanız ne yapılırsa yapılsın memnun kalmaz hep bir kusur ararsınız. Ben kendi burnumun mükemmel olamayacagını biliyorum.. Erhan bey size ne kadar fiyat belirledi? Söylemek istemezseniz özelden yazabilirsiniz.

Bende de aynı sorun var. Sistem sana özel mesaj göndermeme izin vermiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…