revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

mulan kullanıcısından alıntı
revizyon ameliyatı (2.) , yine ilki gibi zor mu olacak??? yine süreç aynı mı? ya ben nasıl dayanıcam o ağrıya acıya??

o kadar zor mu olur arkadaslar yaa bi akıl verin??

sevgili mulan revizyonda kemik düzeltmesi olmayacaksa eğer ki genelde olmaz,kıkırdaklarla uğraşılır, öyle çok morluğun şişliğin,hele hele ağrın olmayacak.olan ark.tan biliyorum

Doktor bana da öyle dedi kemikte bir sıkıntı yok,kıkırdak dönmesi olmuş,onu törpüleyeceğim dedi,bir de az bir boşluk var oraya kalıcı dolgu dedi.Hatta iyileşme süresi kısa dedi.O burundan buruna değişiyor sanırım,burnun kusuru ile ilintili.

arkadaslar daha cok yenı ama ben de 19-12-11 de amelıyat oldum selcuk bey e zaten kendı adında ınternet sayfasında var gercekten 1 numara zaten karıyerı de yenılır yutulur cınsten degıl.Hastasıylar cok ılgılı ve ınanılmaz sabırlı neredeyse hergun arıyorum gıdıshat ıcın her zaman aynı saygı ve sabırla sorularıma cvp buluyorum.
Amelıyat ta gercekten cok hassas davrandıgına ınanıyorum cunku kesınlıkle asırı bır morarma olmadı (acık amelıyat olmasına ragmen)
en ufak bır agrı yoktu.devıasyon burun etı ve brun kanatlarımda sorun vardı tum bunlarda sonra estetıkte dahıl olmak uzere amelıyat oldum cok memnunum burnumda sargılar olmasına ragmen suanda bıle cok guzel duruyor.Yrn dıkıslerım alınıcak kesınlıkle paragoz bırı degıl hastalarına cok verıyor ve gerekırse amelyat dıyor ...
ben bır cok doktora gıttım...8 ay arastırdım 7-8 tane doktorun ıcınden selcuk bey e ulastım kesınlıkle number one arkadaslar...Bılgınıze

mrb arkadaslar...
ben 2 sene once ilk ameliyatimi oldum... burnumda ne ozaman nede simdi bir saglik sorunu yok... nefes alip verebiliyorum...
ameliyatdan sonra burnum cok akiyor... aci birsey yiyince.. soguk havalarda... veya hizli yuruyunce...
ben sekilini hic beyenmiyodum... alisamadim... bana yabanci geliyor... eski burnum kotu idi ama benimdi... bu para vererek yaptirdigim burun'dan nefret ediyorum.....

ben yurt disinda yasiyorum... ve ilk doktorumu halam buldu... bana bu doktorun baska hastalarini gordugunu soyledi... cok basariliymis...
saglik sorunum yok ama ameliyatimdan hic memnun kalmadim... burnum cok buyuk degildi ama kemerliydi... burun ucum dusuk degildi... doktor bey beni dinlemedi o zaman 22 yasinda olmama rahmen beni cocuk gordu yanlizca halam ile muatab oldu... yanlizca burnumu kemerini duzelti... burun ucumu ayni sekilde birakdi... kemerli burunum oldugunda o burun ucu fena degildi ama simdi dumduz bir burna yakismaya buyuk bir burun ucum var... ayrica burnumun bir tarafinda odenli ve bu burnumun yamuk oldugunu gozteriyor.. en cokda resimlerde... burun kemigim yamukdegil yanliza bir taraf oteki karafdan daha etdi oldugundan yamuk gorunuyor...
kisaca su anki burnum biraz yamuk ve berbat uclu...
ikinci ameliyati dusunuyorum ama ilk burun ameliyatinda o kadar az degisikik yapildigi ikinci ameliyatima revizyon demeye bile cekiniyorum...
ilk ameliyatima 3000tl odedim... (taninmayan bir doktor)... burda tavisye edilen bazi doktorlar var ama bunlarin fiyatlari cok yuksek... ilk ameliyatim nerseyde 3 kati...

purrpleglue e malesef paraya kıyıcan birazcık.revizyona hiç gerek kalmamasını dilerddim tabi en başta ama madem olunacak,senin durumunn en avantajlı.çünkü ilk ameliyatta çok oynanmamış.dokular,kıkırdaklar anladığım kadarıyla yerinde.bu da başarı şansını artırıyo.tabi doktorunu iyi seçmen şarttıyla.

Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...

cnm bende daha önce ameliyat oldum burnum çöktü kapakçıkların dikişi açıldı resim yollayabilir misin ark tek. yolluyorum

arkadaşlar benim burnum eğriydi ve ucu düşüktü. biraz da kemeri vardı. aslında 4 senedir bu ameliyat aklımdaydı ve başka bir doktor istiyordum. fiyatı yüksek geldiği için eşime, kendi akrabasının ameliyat olduğu bir doktora ameliyat oldum. çok zordu acayip şiştim morardım. kusmaktan hiçbirşey yiyemedim. bayılıp duruyordum orası ayrı...

benim burnum / şekilde. çok kalkık. ucu eğriliğin olduğu yana doğru yamuk. altına kıkırdak koymuş ) şeklinde bombeli duruyor. üst taraf ise içeri kaçmış. burnum ileri doğru uzun. deliklerimden biri daha büyük diğeri daha küçük. alınla birleştiği yerde sivilce gibi çıkıntılar var. ve hala nefesim düzelmiş değil. alerjim var acaba ondan mı anlayamıyorum... michael jacksonun kız versiyonu gibiyim. domuz gibi tuhaf bi görüntüm var karşıdan. sinirlerim çok bozuk. bu süreçte bir de hamile kaldım. yani hangi derdime yanayım bilemiyorum. lütfen bana yardmcı olun:(

hamilelik öncesi istanbula geldiğimde barış çakırla görüşmeye gittim. revizyona fazla istekli eglmedi .sadece seneni doldur dedi. trabzona döneceğimden emre ilhanın ve naci çelikin ranvesunu kaçırdım. onlarla ve diğer ünlü doktorlarla mailleştim. foto gönderdim. hepsi de aynı şeyi söylüyor. kesin revizyonluğum. zaten söylenmeye gerek yok. 7. aya giriyorum aylardır en ufak bi iyileşme yok burnumda. şemalsizlik yamukluk aynı.

demem o ki, revizyonda kimler iyi? istediğim yüzüme giden doğal bir burun sadece. kavis kalkıklık vs istemiyorum. fotolardan gördüğüm kadarıyla barış çakır burnun altını çok güzel yapıyor. benim asıl sorunum zaten orası. burnum alttan iki parça gibi duruyor. naci çelik de burun uzatma işleminin çok zor olduğunu söyledi. ama naci de çok para istiyor. benim bütçem en fazla 6 bin...

fikirlerinizi dinliyorum :(

neden vazgeçtin bana sebebini yazar mısın? yoksa sana da mı ilgisiz geldi. ya da revizyna isteksiz?

aynen.revizyona isteksiz.bir de tasarım yaptı fotomu çekip,burun sırtına kıkırdak koycağğını ifade edip öyle bir burun resmi çıktı ki ortaya burun sırtı neredeyse 90 derece yere dik iniyor.daha eğimli olmalı çok yapay ve kötü oldu dedim,hayır bu şekilde güzel,başka türlü olmaz zaten,sen başka doktora git en iyisi dedi,kestirip attı.

aynen.revizyona isteksiz.bir de tasarım yaptı fotomu çekip,burun sırtına kıkırdak koycağğını ifade edip öyle bir burun resmi çıktı ki ortaya burun sırtı neredeyse 90 derece yere dik iniyor.daha eğimli olmalı çok yapay ve kötü oldu dedim,hayır bu şekilde güzel,başka türlü olmaz zaten,sen başka doktora git en iyisi dedi,kestirip attı.

:(((((( burun altını en güzel yapan o. fiyatı da çok uygun. ee barışı da elersek kim kalacak geriye? emrenin fiyatı uçmuş o kadar nasıl vereyim of ki ne of

:(((((( burun altını en güzel yapan o. fiyatı da çok uygun. ee barışı da elersek kim kalacak geriye? emrenin fiyatı uçmuş o kadar nasıl vereyim of ki ne of

bu doktorlar bu forumda ünlü olmuş,aslında doğru dürüst önekmli magazin isimlerinin,ünlülerin gittiği doktorlar bile değiller.bu forumlardaki gariban bizlerin gözlerinde büyüttüğü alçak yerde tepe olma durumunu yaşadılar.bence dışarda araştırın.onlar bu forumların kralı.bence gerçek krallar dışarda.bu kadar para baymanıza gerek bile kalmıcak eminim.bu arada ikisinin yaptığı burunları da beğenmiyorum eklemeden geçmiyim.

Son düzenleme:
hangi şehirde yaşıyordun?mesela ankarada devlet hastanesinde olup önerilen bir çok isim var,bu forumda hiç bilinmeyip çok iyi işler çıkardığını bi arkadaşın keşfettiğ ibiri de var ama o izmirde.şimdi isim vermem hoş olmayabilir gibi ama

hangi şehirde yaşıyordun?mesela ankarada devlet hastanesinde olup önerilen bir çok isim var,bu forumda hiç bilinmeyip çok iyi işler çıkardığını bi arkadaşın keşfettiğ ibiri de var ama o izmirde.şimdi isim vermem hoş olmayabilir gibi ama

trabzondayım ben. ama ist.a akrabalarım var. ist.da da olabilirim.

trabzondayım ben. ama ist.a akrabalarım var. ist.da da olabilirim.

hımm istanbul.mesela burda verite diye bi arkadaşımız vardı,ben onun burnunu çok beğendim ameliyat sonrasında.istanbulda fuat yüksel diye bi doktora ameliyat olmuştu,ki fiyatı da yüksek değildi.ve bence çok güzel ve doğal oldu burnu

Back
X