bundan 6 yil once basarisiz bir Rhinoplasti gecirdim,suan 28yasindayim, buyuk hayel kirikligiydi sonradan ogrendimki ameliyatimi Prof degil assitandi yapmis zaten cokda ilgileniyordu ,(Prof u bosanma esnasinda yakalamisim bendeki sans:)
buzamana kadar korktugum icin daha kotu olmasindan yaptirmadim, burnum suan egri ,kemiktede sorun var kikirdak yok denilcek halde berbat bisey, biara ruh halim okasar bozuldiki aklim fikrim burun olmustu kime baksam ilk gordugum sadece burundu:) simdi gulebiliyorum gelelim soruma artik duzeltirtmek istiyorum ama bu sefer ameliyatimi Turkiyede istiyorum , yurtdisindan oldugum icin kaykilarim var cok zamanim olmiyacak Istanbulda iyice arastirmam icin, gercekten isinde basarili hastalarina onem veren isine saygi duyan para icin kesip bicmeyen bir Dr ariyorum, lutfen bana Seconder Rhinoplasti de iyi bir Prof dr onere bilirmisiniz , Ahmet karacalar cok etkiledi beni aslinda isini birsanat gibi goruyor ama gercektende isinde cok basarilimi Dr naci celik vs nasillar, onerilerinizi bekliyorum simdiden cok tesekkurederim kizlar, artik 6 yillik kabusbitsin