revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Kazen' e katılıyorum. Ben siteye yıllardır üyeyim ama son zamanlarda aktif kullanmaya başladım. Ben kendim de ameliyat oldum ve bana bu süreçte çok yardımcı oldu bu forum. Ve bana zamanında yardımcı olmuş ve hala da olan arkadaşlarım gibi ben de artık bu süreci yaşayan birisi olarak gerek kendi doktorumun başlığında gerekse diğer başlıklarda yardımcı olmaya çalışıyorum. Ve site yönetimi gerçekten çok anlayışlı bunu birşeye dayanarak söylüyorum bana güvenebilirsiniz. Ben ilk başlarda forumu çok çözememiştim ama sonradan Kazen in de linkini verdiği başlığı baştan sona okudum, o kadar güzel yazmışlar ki çok hoşuma gitti açıkcası.

Yazıdaki şu 2 ibare zaten benim için kilit noktaydı:

Bir hastanızın operasyon sonucundan mutsuzum diye bahsetmesi size ettiği bir hakaret değildir. Bunu operasyon sonrası hastalarınız zaten size de belirtebiliyorlardır. Bunu söyleyen hastalarınıza nasıl mutsuzum dersin diye dava açmadığınız gi bi bizim sitemizi de o mesajı kaldırmazsanız dava açarım diye tehditvari mailler atmayın lütfen.

Tabii ki memnun kalmadığınız bir operasyondan bahsedebilir, şikayetlerinizi yazabilirsiniz ama cümlelerinizi dikkatli kurmalısınız. X doktor kasap, beni mahvetti, arkadaşımın burnu şöyle berbat oldu gibi mesajlara izin vermemekteyiz. Bu kadar sorun yaşıyorsanız TC mahkemeleri emrinizde davanızı açar yasal sürecinizi beklersiniz. Bu forum hiçbir doktorun mesnetsizce kötülenmesine alet olmayacaktır.

Benim kendi şahsi görüşüm burda adeletli bir paylaşım platformu oluşturulduğu yönünde ve birçok insana da yardımcı oluyor. Ha bu ortama giren reklamcı insanlar olabilir tabi ama bunların da önünü kesecek olan bizleriz bir bakıma. Zaten şikayet edilen üyelerin de rumzlarının yanında yazıyor reklam amaçlı üyelik diye.

Benim diğer bir kızdığım nokta ise bazı doktorlar hakkında iyi yorumlar çok oldu mu bir takım kimselerin bunu reklam olarak algılaması. Bu platformun (kabul etmeyebilirler belki) bazı doktorlara artısı oldugunu düşünüyorum ama bu boş bir artı değil sonuçta çünkü alanında başarılı olmayan bi insanı kalkıp kimse burda memnun kaldım demez (reklam üyeliklerini hariç tutuyorum). Yani burda çoğunlukla adı geçen doktorların belli bi başarı oranı var ki bu kadar konuşuluyorlar. Burda yardım amaçlı yazan insanların da bu doktorların da reklamla itham edildiklerini görmek üzüyor beni bazen
. Kaldı ki burda hayatını etkileyecek bir karar için doktor arayan insanların açısından "orda bi doktor var çok reklam yapıyor burayı kullanıyor" tarzı yorumlar okumak da can sıkıcı olabilir çünkü bir laf söyleniyor ve kim oldugu bilinmiyor,insanlar acaba benim istediğim doktor mu diye ikileme düşebilir. Eğer böyle bir şeyden eminseniz o zaman ismini yazın herkes öğrensin bence. Ben ameliyatımı oldum ama olmak isteyenler açısından sıkıcı bir durum bu.

Kaldı ki bu başlık bunların yeri değil, ben kendi adıma işgal ettiğim okuyanların affına sığınıyorum sadece fikirlerimi paylaşmak istedim. Bu forumu kuran yetiştiren bu paylaşım platformunu bize sağlayan kişilere de teşekkür ederim. Ameliyat olan/olmayı düşünen herkesin de gönlüne göre güzel sonuçlar olsun..

aayssen diğer operasyonlardada kıkırdak eklenmedimi diğer iki operasyon neden başarısız geçti?hiç kıkırdak kayması oldumu?önceki operasyonlarında nekadar sonra sorun çıktı ve bu son operasyon sonrası ömürlük burun diyormusun sanırım henüz 1 yıllık.bi 1 yıl veya 2 yıl sonra sorun çıkma olasılığı varmı.ilk operasyonlarındada burnun aşağıya indirildiği halde negibi bir sorun yaşadın tekrar revizyon ihtiyacı neden duydun.yağ enjekte edildimi?ayrıntılı açıklarsan sevinirim.bende kıkırdak düşünüyorum ama kayma olasılığı olduğu için vazgeçiyorum.

Kusura bakma haklısın ben yanlış konu başlıgı altına yazıyorum
nasıl olsuysa buraya kaymışım, inatlaştıgım için sinirden farklı konularada yazmışım :((
Benim korkum ve eminim kimsenin istemedigi revizyon burun ameliyatı gibi kotu bir duruma düşmemek.

şunu farkettim ben birilerini kızdırdım onlarda benim üzerimden yazı yazıyorlar,
ankarada doktor var o reklamın kralı yapıyor gibi laflar bana ait degil... farkettiysen

Evet, o lafin sana ait olup olmadigindan emin degildim zaten ama genel olarak kim soylediyse sacmalamis, o yuzden bahsetmek istedim. Yani o tarz laflar genel olarak insani rahatsiz ediyor, cunku insan kimmis bu doktor diye merak ediyor, o yuzden bunlari soyleyenlerin de laflarinin sonuna kadar arkalarinda durmalari ve isim aciklamalari lazim, oyle korkak gibi "ankara'da bir doktor" lafinin arkasina saklanmak cok gulunc yani. Neyse, basarisiz bir ameliyat gercekten insanin psikolojisini bozan birsey, o yuzden revizyon konusunda da herkesin biraz daha duyarli olmasini rica ediyorum. Laflarim sadece sana degil, herkese.

kücükken gecirdigim kaza sonucu burnumdaki kemik kırılmıstı o yüzden kıkırdk koyuldu.suan görünüm olarak ta gayet iyi ve nefes alamıyordum artk rahatca nefes alabiliyorum bunu Dr.BARIŞ ÇAKIR 'a borcluyum .hem güleryüzlügü hem verdigi güven ve amelyt sonrası için suan cok mutluym baska soruların olursa cevaplayabilirim.

Dr. Baris Cakir'la gorusmeye gidecegim zaten, ama sana da bazi sorularim var...Kullanilan yontem neydi tam olarak? kaburgadan mi kulaktan mi kikirdak alindi? acik mi kapali mi ameliyat yapildi? burnunun baska nerelerine mudahele edildi? sadece burun sirtina mi yoksa ucuna da mi?

aayssen diğer operasyonlardada kıkırdak eklenmedimi diğer iki operasyon neden başarısız geçti?hiç kıkırdak kayması oldumu?önceki operasyonlarında nekadar sonra sorun çıktı ve bu son operasyon sonrası ömürlük burun diyormusun sanırım henüz 1 yıllık.bi 1 yıl veya 2 yıl sonra sorun çıkma olasılığı varmı.ilk operasyonlarındada burnun aşağıya indirildiği halde negibi bir sorun yaşadın tekrar revizyon ihtiyacı neden duydun.yağ enjekte edildimi?ayrıntılı açıklarsan sevinirim.bende kıkırdak düşünüyorum ama kayma olasılığı olduğu için vazgeçiyorum.

Sanirim o kikirdak kayma veya erime olayi burnuna ne kadar kikirdak eklenicegiyle de alakali biraz.. senin burnun cok mu iceri gocuk? burunlarimizdaki sorun asagi yukari ayniydi sanirim, resim falan yollarsan belki yardimim dokunabilir, sana gorustugum bir kac doktorun neler soyledigini de anlatirim, belki bir fikir edinmeni saglar...

Ben Baris Cakirla bu hafta gorusmeye gittim. Gorusmem cok iyi gecti cunku bana cok gercekci ve gereken mudaheleri anlatti. Benim zaten beklentim yeni bir burun degildi, kucuk dokunuslarla daha iyi sonuc nasil alabilirim diye dusunmustum hep ve icime sinen bir gorusme oldu. Ayrica cok pozitif ve guleryuzluydu.
Allah revizyon olmayi dusunen butun insanlarin yardimcisi olsun. Bunu yasamayan asla bilemez. Herseyden once dilerim kimse revizyon olmak zorunda kalmaz.

ne saçma bi tartışma yaa isteyen bekler istemeyen beklemez revizyon ameliyatı olmayı o psikolojiyi sadece olan bilir. ikinci kez hüsrana uğramamak için diil 3 13 ay bile beklenir.

sevgi,merhaba.revizyon oldun galiba.beni arkadaş olarak eklermisin.bende revizyon olucam.fotoğrakflarına bakmak isterim

aaysen beni de eklermisin.barış çakırı bende çok duyuyorum.revizyon öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilirmiyim.

Back
X