Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk ameliyatını hangi dr.a olmuştun?
fotoğraf koyarsan görmek isteriz yeni burnunu bayk.
can kopal a revizyon ameliyatı olan var mı?
Aslında aklımdan hep emre ilhan gecio ama istanbula gitmek 10 gün fln orada kalmak gözümü korkutuyo ya![]()
2.ameliyatlar 10bin 3.ameliyat 11bin civarı sanırım
arkadaşlar,istanbul da revizyon ameliyatı olan varmı aranızda?doktor araştırıyorum,her doktor yapamıyor.özellikle yakup avşar'a revizyon veya normal ameliyat olan arkadaşlar bei eklerseniz sevinirim....
teşekkür ederim cnm çok mutlu oldum.
Vallahi sorun yaşamak istemiyorsanız Süreyya şeneldiri tavsiye ederim biraz pahalıdır ama mutlu olursunuz
Serpilce ben de sende kendimi buldum.
Ben de 3 ameliyat sonrası revizyon için dr.arayışındayım.
bilgilerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.
Revizyon ameliyatı düşünen kişiler çok hassastır her konuda.Çünkü bir önceki başarısızlık tekrar edecek korkusu vardır hep içlerinde.Ve asıl nokta biraz da şans işidir.Forumda görüyoruz çok para verip ünlü bir hekime ameliyat olmuş kişilerde 2. , 3. ameliyatlarını olabilmekte;hiç adı duyulmamış devlet hastanelerinde olmuş kişilerde bu durumu yaşayabilmekte.O nedenle bu işin para ile alakalı olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar.Tamamen şans ve bünyenizi iyi tanıyabilecek bir hekim en önemli faktör bana kalırsa.Ben son zamanlarda özellikle üniversite hastanelerine ağırlık verdim.Neden bilmiyorum ama oralarda sanki hekimler hem kariyer açısından hemde hastalıklarla karşılaşma sayısı olarak daha deneyimli geliyor bana.Sorduğum her 3 kişiden 2 si üniversite hastanesinde çok iyi hekimler var diyor son zamanlarda.Yani bu iş onunki çok iyi oldu benimkide öyle olacak durumundan ziyade hekimle olan iletişimde.Samsun ve İstanbul araştırması yapıyorum artık.Bu illerde özellikle üniversite hastanelerinde ameliyat olmuş arkadaşlar bilgi verirse çok sevineceğim.Allah hepimize sabırlar versin.Heleki benim gibi 3 operasyon geçirip şuan takıntı yapıp kendine hayatı zehir eden birine...
Böyle düşünme canım bence seninde güzel bir burnun olacak artık ümidini yitirmebenim burunda pek iyi durumda değil ama ben inanıyorum benimde güzel bir burnum olacağına.opuyorumnanaktan
5 ameliyatlıyım :) 5 burun ameliyatı maceramiçin herkeseaçıkalbume bakabilirsin :) Burnumu tek düzeltebilen prof dr mutaf