revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

benim ameliyatlarimi iki ayri doktor yaptigi icin burnum iyice kisaltildi ve anca kikirdakla uzatilabilir. Bunun icinde herhangi bir doktora gitmek istemiyorum profesyonel olmasi gerekiyor. Bu defa fazla para ödeyecegim ama insallah ta son olur. Gidecegim doktorun tarzi uzun ince burunlar oldugu icin onu sectim.

Hangi doktoru sectin peki ?

arkadaşlar emre ilhan ı revizyonda tek geçiyorum gerçekten imkansızı başaran bi doktor yakında fotoları paylaşıcam.Diğer doktorlarda muhakkak iyidir ama ben sonuçtan çok memnun kaldım.Benim durumumda olan bütün arkadaşlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.

canim resimlerine bakamiyorum cunku daha yeni uyeyim, deniz8deniz8@yahoo.com adresine yollar misin lutfen... ben de emre beyi dusunuyorum revizyon icin ama acele etmek istemiyorum...

bende üzüldüm doktor seçimi gerçekten zor bi süreç benimde tanıdığım bi doktor yoktu netten araştırdım hakkında hiç olumsuz bişey duymadm ve serdar beyle yüzyüze görüştüm kafamda en ufak bi soru işareti kalmadı görüştükten sonra gerçekten çok güven veriyo revizyon olsan ameliyatlarda başarılı bi doktor araştırmama göre bende o yüzden serdar beye oldum çok şükür iyikide oldum ona diyorum:)

Serdar beye revizyon mu oldun yoksa ilk ameliyat mi? ben de kendisiyle revizyon dusunuyorum, yakinda ilk gorusme icin randevu alicam... resimlerini bana yollarsan cok sevinirim gercekten, cok kotu durumdayim, depresyondayim direk... deniz8deniz8@yahoo.com adresine resimlerini yollarsan cok sevinirim... gecmis olsun bu arada.

Bende ankara da revizyon ameliyatı düşünüyorum ama dr seçimi ne kadarda zormuş Allahım

ben de aslinda ankarada yasiyorum ama istanbula gitmeye raziyim yeter ki burnumu duzeltecek bi doktor ciksin. ilk ameliyatimi da ankarada oldum, olmaz olaydim... lanet bir durum... revizyon oldun mu sen canim? ve kime oldun? sonuclar nasil...?

geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor bulursunuz.. arkadaşım bu hafta ameliyat oldu ama ilk ameliyatı gayette başarılı oldu abartılı değil çok sade doğal bir burun şekli var şu an .. ben yıllar önce onun şu an ödediği pararnın iki katını verdim neymiş sosyete doktoruymuş diye güvendim güvenmez olsaydım şimdi düzelttirmek için normal ameliyatın üstünde bide para ödemem gerekicek çünkü revizyon ameliyatları daha zor ve pahalı arkadaşım maltepede bölge hastanesinde kulak burun boğaz doktorna oldu inanın daha başarılı ü güya benimki Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr bu arada az önce baska bir arkadaşa cvp yazdım ismini tahmin etmişsinizdir diye o zaman niye gittin diyeceksiniz benim ameliyat olduğum dönem bu kadar haberi yoktu kötü birşey duymamıştım o zaman ameliyat sonrası kendimde şahit oldum zaten kliniğinden insanları yaka paça dışarı attırıyordu memnun kalmayıp tartışmak için gelen hastalarını gördüm hala nasıl devam ediyor anlamış degilim

Insanlari yaka paca disari atan bu doktor kimmis gercekten cok merak ettim, bence soylemen lazim, aramizdan biri yanlis bir karar vermesin diye.... cok kotu bisey gercekten butun o acilari cekip bi de pisman olmak...

çok üzücü bir durum ben doktorumdan inanılmaz memnun kaldım çok ilgili alakalı süper bi adam ya hastasını arayıp nasıl olduğunu merak edebilecek kadar ilgili alakalı bir insan çok araştırdım ama en çok kafama yatan bu doktor oldu iyikide olmuşum hiç ağrım olmadı burnumdan hissetmedim bile bana öyle bir iğnene yapacağını söyledi ki hiç ağrımın olmayacağını söylemişti nitekimde öyle oldu kaburgama gelince orda biraz ağrı oldu tabi ama geçti gitti sonuçta demekki hayatta bukadar mükemmel doktorlarda varmış...

peki sen kime ameliyat oldun cnm? doktorun kim yani?

canım ben teoman doğan'a 6 güm önce ameliyat oldum..çok iyi bir ameliyat ve ameliyat sonrası geçirdim ve geçiriyorum..mutlaka kendisiyle bi görüşmeni öneririm..burnuma gelince; şu an çok belli değil, tabi ki eski hali ile çok fark olduğunu görebiliyorum..ama hala çok şiş, ödemli, morarma yok, tamponum yok, bandajım perşembe günü çıkıcak..o zaman biraz daha anlarım nasıl olduğunu sanırım..ama şu an şekil için bişeyler söölemek için çok erken burada okuduğum yorumlara göre..daha bayaa değişecek şekli..ama ameliyatım ve ameliyat sonrası durumum için çok çok başarılı diyebilirim..:nazar:

Canim gecmis olsun, ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerini deniz8deniz8@yahoo.com adresine yollayabilir misin? cok merak ettim... bi de sen 2. ameliyatini mi oldun yoksa 1. mi? sonuclardan memnun musun simdi?

Selam arkadaslar benn 9 ocak 2012de belcikada ameliyat oldum burnum yamuk ve kemerliydi doktorum ii olcak dedi yapti ve cok kotu bir goruntu oldu psycologikmen gitim yani 1.5 aydir agliorum ve haplarla duruorum ayaktaa hayatim maf olmus gibi cok kotu birsey allah kismeye yasatmasin yaa ve revisyon olmak istiorum bu yaz ama kime olsam diye dusunuorum emre beyi cok met ediorlar mail filan cektim ve daha erken filan yazmis bide nazim beyden cvp bekliorum bilmiorum daha kim var ole revizyon ii yapan doktorlar cok kotuyum ya yardiminiz bekliorumm tskler

2. ameliyatini oldun mu? kime oldun? seni cok iyi anliyorum, ben 1 kez ameliyat oldum 2 sene once ve hayatim karardi, simdi revizyon icin doktor ariyorum....

arkadaşlar emre ilhan la görüşmenizi tavsiye ederim 24 şubatta revizyon ameliyatı oldum herşey süper gidiyor şuan bantlarım çıktığı an resimlerimi paylaşıcm .....

seni arkadas olarak ekledim, lutfen ekler misin resimlerini cok merak ediyorum, delircem artik bu burun meselesi yuzunden

ben bir ay sonra fuat yüksele ameliyat olucam canım 3. olacak bu. profesor olmasına güveniyorum yaptıgı birkaç burunuda canlı gördüm ücretlerde çok cüzi.. paraya gözü yok gata dan emekli bir profesör.. sana ameliyat sonrası fotolarımı atarım

ameliyat oldun mu ?? nasil gecti?? gecmis olsun simdiden... sonuclar nasil..?? arkadas olarak ekledim seni resimlerini gormek isterim....

olan yok ama aday var. doktora karar veremiyorummm

Hangi doktorlar arasinda celiskidesin canim?? Senin kacinci ameliyatin olacak ve burnundaki sorunlar ne tam olarak? Ben de 2 sene once ilk ameliyatimi oldum, simdi 2.yi dusunuyorum ama kesinlikle doktor karar veremiyorum, kafayi yiycem artik bildigin.... kabus gibi

ya arkadaşlar benim burnum küçük ve kalkık oldu napıcam ben ya.bu burun büyürmü off.kıkırdak eklendi diyelim kıkırdağın erime ihtimali var.offf.ucunu biraz aşağı aldırsam uzun görünürmü acaba.off:2:

YAAA benim de aynen bu sorunlarim var, kelimesi kelimesine soyledin yani... benim de burnum istedigimden kalkik oldu, ve ortasi biraz cokuntulu, kikirdak eklenirse erirmis gibi seyler duydum ben de.... ucunu da asagi indirmek istiyorum biraz... delircem yani bildigin kafayi yiycem... benim 2 sene oldu ameliyat olali, senin kac sene oldu?? hangi doktorlari dusunuyosun revizyon icin?? msn'in varsa soyle ordan konusalim... cunku ayni sorunlari yasiyoruz sanirim...

ya arkadaşlar benim burnum küçük ve kalkık oldu napıcam ben ya.bu burun büyürmü off.kıkırdak eklendi diyelim kıkırdağın erime ihtimali var.offf.ucunu biraz aşağı aldırsam uzun görünürmü acaba.off:2:

YAAA benim de aynen bu sorunlarim var, kelimesi kelimesine soyledin yani... benim de burnum istedigimden kalkik oldu, ve ortasi biraz cokuntulu, kikirdak eklenirse erirmis gibi seyler duydum ben de.... ucunu da asagi indirmek istiyorum biraz... delircem yani bildigin kafayi yiycem... benim 2 sene oldu ameliyat olali, senin kac sene oldu?? hangi doktorlari dusunuyosun revizyon icin?? msn'in varsa soyle ordan konusalim... cunku ayni sorunlari yasiyoruz sanirim...

aptalkız 100 mesaj doldurduğundaözelmesaj yazabiliyorsunarkadaşolarakeklediklerine.

Canim benim 100 mesaj doldurmama daha cok var, etrafa abuk subuk seyler de yazmak istemiyorum dolsun diye... ama iste simdilik burdan konusursak 100 mesaja ulasirim herhalde. Bu arada sen istanbulda mi yasiyosun? Ben Ankara'dayim ama Istanbul'a gelis gidislerim kolay oluyo aslinda o yuzden hem ankarada hem istanbulda doktor ariyorum.

Simdilik aklimda olan doktorlar bunlar:
Serdar Ozturk (ankara)
Mustafa Sengezer (ankara)
Zuhtu Demir (ankara)
Unal Sahin (ankara)
Emre Ilhan (istanbul)
Yakup Avsar (istanbul)
Baris Cakir (istanbul)
Teoman Dogan (istanbul)

Emre Ilhan'dan ocak ayi icin randevu aldim bile, 10 gun sonra da ankarada serdar beyle, zuhtu beyle ve mustafa beyle gorusmeye gidicem... digerlerine de sira gelince artik....

Bu arada bunu herkese soruyorum, bu saydigim doktorlardan baska revizyon icin tanidiginiz/bildiginiz baska iyi doktorlar kimler kizlar?? Hayati bi mesele soz konusu artik, lutfen yardimlarinizi bekliyoruz....

Back
X