Pardon ne reklamı ? Size teknik bir açıklama yapayım o sağda solda gördüğünüz reklamlar Google Adsense üzerinden gelmekte olup bizim seçtiğimiz reklamlar değildir. Hangi sayfada iseniz akıllı reklam sunucuları o sayfadaki kelimeleri tarayıp o konu ile ilgili Google üzerinden reklamlar çıkarır. Yani burun estetiği sayfasında Google Adwords tarafına burun ile ilgili verilmiş reklamlar çıkar. Doğum kontrol haplarına ait reklamı o sayfada göremessiniz. Moda sayfasına gidin orada da moda ile ilgili reklamalr çıkar ve bunları biz SEÇMEYİZ !
Bu teknik açıklamayı anladığınızı umuyorum.
Gelelim hemşire konusuna biz bu sitede hangi doktorun hemşiresine yazmasına izin vermişiz ? Hadi doktorları karalıyorsunuz da bizi de mi satılığa çıkardınız ? Burada hiç bir doktorun avukatlığına soyunmuyoruz ama bizi de karalamaya başlayınca işin rengi bayağı değişti.
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...-kurumlara-uyelerimize-onemli-hatirlatma.html
şu başlığı okumanızı özellikle rica ediyorum.
slm burada bırbırımıze yardımcı olmak için tabıkı doktor isimlerı vereceğiz bunu hakaret etmeden yapılması normaldir eğer kötü ameliyatımız geçmişse diğer arkadaşlarımız bızım çektiğimiz sıkıntıları çekmesın dıye uyaracağız tabıkı. iyi geçmişse memnunıyetımızı dile getırmekte ;oldukca insanidir. eğer aksini iddia eden olursa konu sahıbınden foto ısteyıp illaki öncesi ve sonrası fotoğraflarla bunları ispetlayacak durumdayız adı üstünde burası KADINLAR KULÜBÜ
şunu da belirtmek istiyorum eğer başarısız ameliyatlarınız geçmişse google ye BİMER yazın dilekçenizi oraya yazın veya sağlık bakanlığına dilekçe yazın durumu bildirin öncesı sonrası fotoğraflarınız mutlaka vardır bır doktorun çok sayıda başarısız operasyonu varsa buna bır kısıtlama ve yasal düzenleme getirilmesıne yardımcı olun bu bır sosyal sorumluluktur aynı şekilde insan sağlığı gibi önemli bır konuda doktorlarında çok dıkkatli davranıp ameliyat sırasında oluşabilcek sorunlar düşünülüp hazırlıklı olunması gerekir eğer zor ameliyatı yapamıyacak doktorlar hastalarını ameliyat etmesinler bu işte başarılı cerrahların ameliyatlarına girip kendılerını geliştirsinler bu çok önemlş bır konu.maalesef özentısız yapılan ameliyatlar insanımızın doktora saygısını ve guvenını bırakmamıştır ve butun ameliyatlarda mutlaka bır rısk vardır ama bu kadar çok başarısız ameliyat olması trajedidir
Burada insanlar neden yazıyor bunuda açıklıyayım size başarısız sonuçlar alan HASTA başarılı bir operasyon geçirdiğinde doktoruna teşekkür etmek adına buraya yazıp çiziyor veya buradan arkadaşlarının tavsiyesi ve yol göstermesi sonrasında başarılı sonuç aldıysa bir dönem sonra aynı misyonu kendi üstleniyor. HİÇ BİR ÜYEMİZ ŞURAYA GİT BURAYA GİT DİYEMEZ ! Ben şu kişiye gittim ve memnun kaldım diyebilir. Memnuniyeti dile getirmek ile reklamı karıştırmayın lütfen.
Bu kadar adı geçen doktorlardan rahatsızlığınız var ise gidin siz bir doktor önerin onun adına başlık açıp yazın bunu engelleyen nedir ? Öyle bir tanımlamışsınız ki sanki başka doktor önerilerine biz izin vermiyoruz.
Bu ayan beyan kullanan doktorları merak ettim. Bu kişinin reklam yaptığını düşünüyorum diyip kötü içeriğe basma zahmetinde neden bulunmadınız ? Sizin amacınız üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi ?
Sizin uzmanılığınızı da merak etmiyor değilim. Madem bu kadar kapalı ve açık teknik üzerine uzman oldunuz adamlar sizin hesabınıza göre çokta güzel para kazanıyor mesleğinizi ciddi olarak merak ettim. Muhasebeci mi siniz yoksa adı geçen doktorlara rakip yeni bir doktorun asistanı mı ?
Hiç hoş değil mi bu yaptığım karalama, fakat siz bizi de doktorları da karalarken aynı şeyi yaptınız. Doktorların reklam yapması kanunen yasak, sizde kalkıp burada reklam yapıyorlar diyorsunuz. Ben adı geçen doktorların yerinde olsam sizi dava eder, bunu ispat etmenizi ve mesleki itibarına zarar verdiğinizi de ifade edip bunun faturasını çıkarmasını sağlardım. Bakın işte o zaman nasıl para kazanırlar görürsünüz.
Birinin reklam yaptığını düşünüyorsanız burada kötü içerik butonu var buna basın biz gerekeni yaparız ama böyle bir bize çamur atarak bir hekimlere çamur atarak olmaz bu işler. Biraz yazdıklarınızın nerelere gittiğine dikkat edin 14-15 yaşında ergenler değilsiniz. Forumun doğruluğundan şüpheniz var ama nedende mesajlarınızın %90 gibi bir oranı
estetik bölümünde. İnanın ben sizin hasta olduğunuza da inanmamaya başladım.
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...-kurumlara-uyelerimize-onemli-hatirlatma.html
şurayı lütfen 3-4 kez okumanızı rica ediyorum.