- Konu Sahibi bordelaise
-
Kizlar oturdum dusundum. Bugun eski fotograflarimi gormemle artik kesin karar verdim ben surekli bunu takip uulmektense revizyon olmaya karat verdim. Burnumda alinla birlestigi yerde gocukluk vardi ve gulunce ucu dusuyordu doktora bu sikayetle gittim ben. Deviasyon ve estetik oldum. Ciktim basta yanlardan goruntusune bayildim burnumun kimse fark etmedi degisimi soylemediklerim disinda ama memnun sayilabilirdim. Tabi ki onden bir seye benzemiyordu malum sislikler. Artik 7 ay oldu. Burnum onden eskisine gore gercekten cok kotu durumda. Ecis bucus bi sekli var. Ustelik bilinen basarili ameliyatlari olan bir profesore oldum ameliyatimi. Yandan da tuhaf cikintilar var. Abartmiyorum seklinj gercekten.
Bu durum cok canimi sikiyor hic bir seye kendimi veremiyorum.
Sizce eski doktorumdan mi istemeliyim bu duzeltmeyi yeni bir doktor mu bulmaliyim? Zorlugu nedir bu burun ucu revizyonunun lutfen bilenler yardimci olabilir mi?
yaaa zaten hep adı duyulana pişman olmamak için gidip pişman oluyoruz
Buyukluk disinda sorun var mi ki?
Arada doktoruna gidip burun ucuna rotus yaptiranlari falan okuyorum. Tam ihtiyacim olan sey. Ama doktorumla iletisimimiz yok gibi birsey. Var mi bu duzeltme ameliyatlarindan olan? Sadece burun deliklerim duzelse yeter artik yani.
Arada doktoruna gidip burun ucuna rotus yaptiranlari falan okuyorum. Tam ihtiyacim olan sey. Ama doktorumla iletisimimiz yok gibi birsey. Var mi bu duzeltme ameliyatlarindan olan? Sadece burun deliklerim duzelse yeter artik yani.
merhaba..benimde ameliyat olalı 4 ay oldu...ve burun ucumda problem var..hafif kayık duruyor..3.ay kontrolünde doktor ufak bir revizyon yapacağını söyledi...ucunu biraz kaldırıp eğriliği düzeltecek...tekrar açık ameliyat yapacak ve hemen hemen aynı şeyler...ufak bir rötuş dedi fakat yine aynı şeyler tek farkı genel anestezi olmayacak..sedasyon uygulayacak ve daha kısa sürecek..önceki ameliyatım 1 saat gibi bir şey sürmüştü bu 15 dakika sürecekmiş...ama tabi olmadım daha ve bende merak ediyorum...olmaya değermi ya da ufak tefek kusurları görmemezliktenmi gelmek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?