- 16 Mayıs 2017
- 55
- 15
- 88
- 39
- Konu Sahibi eczmabella
-
Aynı durumdayımEvet revizyon ameliyatı için doktor bulamadım .. okadar çok doktor var ve okadar çok yorum var ki kime güveneceğime karar veremedim .. kıkırdak eklenerek revizyon ameliyatı olmuş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Kaçıncı ayınız pekiBen de burnumu uzatacak büyütecek bir Dr. ariyorum. Parasını geçtim beni bu durumdan kurtarsın. Bu psikolojiden bunaldım.
Çok erken 2 ay oldu ama dayanamıyorum kendimi böyle gormeyeKaçıncı ayınız peki
Çok erken 2 ay oldu ama dayanamıyorum kendimi böyle gormeye
1 yıl dolmadan yapmıyorlar mıBende revizyon dusunuyorum, 6. ayimdayim. 1 yilim dolunca hemen olacagim. Aklimda olan 4 doktor var. Dr. Bahadir Baykal, Dr. Ahmet Islam, Dr. Mehmet Yazar ve Dr. Tamer Sakrak. Instagramlarina bak istersen
Sizi anlıyorum o pskolji çok kötü benim 2 hafta oldu ben şimdiden çökmüş durumdayımÇok erken 2 ay oldu ama dayanamıyorum kendimi böyle gormeye
1 yıl dolmadan yapmıyorlar mı
Evet en kötü yanı da bu ameliyat oluyorsun ve sonucu 1 yıldan erken göremiyorsun pskolji bozukluğu da sosyal hayatın bitmesi de cabası çok uzun bir süre ve biraz da şans lazım gerçektenCogu doktorlar 1 sene beklemenin en dogrusu oldugunu soyluyorlar. Bana kalsa hemen olmak isterdim :/
Evet en kötü yanı da bu ameliyat oluyorsun ve sonucu 1 yıldan erken göremiyorsun pskolji bozukluğu da sosyal hayatın bitmesi de cabası çok uzun bir süre ve biraz da şans lazım gerçekten
Ben perşembe tunu Guncek Öztürke muayene olacağım. En azından yapılabilecekleri ogrenmek istiyorum. Psikolojik olarak çöktüm. İlaç kullanıyorum. Yüzüme gore kısa oldu burnum. Bayağı uzatmak istiyorum. Eski haline en yakını. Ama burnumda nerdeysen hiç kıkırdak yok. Nasıl yapılır nasıl olur hiç bilmiyorum. Sadece rahatlamak istiyorum. Dayanacak gücüm kalmadı.Sizi anlıyorum o pskolji çok kötü benim 2 hafta oldu ben şimdiden çökmüş durumdayım
Ahmet islama olmuş bir kişiyi bende gordim burdan. O da burnunu uzatmis. Benim de burnumun uzamasi ve asgia doğru kavis olması ve ucunun yuvarlaklaşmasi lazım. ama derim ve kıkırdaklar yeter mi bilmiyorum. Persembe günü güncel Öztürk e gidiyorum. Su an çok erken ama içimi rahatlatmak istiyorum. İlaçla yaşıyorum. Her gün ağlamaktan perişan oldum. Ailem çocuklarım herkes perisan. En erken ne zaman olabilirim bilmiyorum.Bende revizyon dusunuyorum, 6. ayimdayim. 1 yilim dolunca hemen olacagim. Aklimda olan 4 doktor var. Dr. Bahadir Baykal, Dr. Ahmet Islam, Dr. Mehmet Yazar ve Dr. Tamer Sakrak. Instagramlarina bak istersen
Güncel Öztürk çok pahalı diye duydum doğru muAhmet islama olmuş bir kişiyi bende gordim burdan. O da burnunu uzatmis. Benim de burnumun uzamasi ve asgia doğru kavis olması ve ucunun yuvarlaklaşmasi lazım. ama derim ve kıkırdaklar yeter mi bilmiyorum. Persembe günü güncel Öztürk e gidiyorum. Su an çok erken ama içimi rahatlatmak istiyorum. İlaçla yaşıyorum. Her gün ağlamaktan perişan oldum. Ailem çocuklarım herkes perisan. En erken ne zaman olabilirim bilmiyorum.
Muayene 300 TL revizyon 6000 EuroGüncel Öztürk çok pahalı diye duydum doğru mu
Ooooo bu fiyatlar nedir Ya çok abartı değil miMuayene 300 TL revizyon 6000 Euro
Evt çok pahalı ama şu an zaten ameliyat olamam. Sadece muayene olcak. Fikir alacagim. Uzatmak için ve burnumun eski haline getirmek için.Muayene 300 TL revizyon 6000 Euro
Ahmet islama olmuş bir kişiyi bende gordim burdan. O da burnunu uzatmis. Benim de burnumun uzamasi ve asgia doğru kavis olması ve ucunun yuvarlaklaşmasi lazım. ama derim ve kıkırdaklar yeter mi bilmiyorum. Persembe günü güncel Öztürk e gidiyorum. Su an çok erken ama içimi rahatlatmak istiyorum. İlaçla yaşıyorum. Her gün ağlamaktan perişan oldum. Ailem çocuklarım herkes perisan. En erken ne zaman olabilirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?