Revizyon ile burun sırtı inceltme

Haldun Kamburoğlu
Bu işin üstadı. Olarak yazıyor herkes istersen sende araştır oku bak olmasan bile mutlaka görüş tavsiyesi, önerisini dinle fikir edin
Haldun kamburogluna gitmiştim ben muaneye girmeden önce beş sayfa anket gibi dokdurtuyor sana anlıcagın scr ni alıyor eger yapmak istemiyorsa herhangi bir şeyi bahane edip yapmıyor bende sigara içiyormusum diye yapmak istememişti halbuki bırakmıştım sonrada narkozdan ölen oluyor gibisinden konuştu ne bilim sacma sapan bahaneler hasta seciyor hemde cımbızlasecer gibi

Dr Yusuf CAN, muayeneye gittim. yakında ameliyat olucam. Çok kaliteli bir insandır.

Benim zor bir burnum var ama ameliyatı yapmayı kabul etti gayette olumlu konuştu anketlerde de hastayı tanımak için gayet sıradan sorular var.sigara içen hastayı ameliyat etmeyen doktorlar çok fazla ve bence zaten olması gereken bu.ben sigara içmiyorum ve herkes narkozu korkulacak birşeymiş gibi anlatıyor ama benim ilk ameliyatta o kadar rahat oldu ki çok etkisi var yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, daha önce revizyon ameliyatı ile kavisli burun sırtını düz olması için burun sırtını yükseltip ,daha ince yaptıran oldu mu acaba aranızda? Böyle bir işlemi yapan doktor tavsiyesi verebilir misiniz?
Aynı sorunu yasıyorum yıgıt ozer tıftıkcıoglu mahvetti burnumu

Benim de kavis düzleştirildi kaburgadan kıkırdak alındı solmtarafım çökük oldu ama dolgu yapılacak şimdi doktorun başka revizyonları güzel benim ilk kapalı ameliyatta burun sırtıma kavis verilmişti ucundan da gereksiz kıkırdak alınmıştı oraya da kıkırdak konuldu çökük yer hariç genel olarak memnunum şimdilik ucu kalkıktır hoşuma gidiyordu şimdi dümdüz oldu ilk ameliyat a bağlı sol da çöküklük kaldı işte
Kime oldunuz revizyon

Haldun Kamburoğlu
Bu işin üstadı. Olarak yazıyor herkes istersen sende araştır oku bak olmasan bile mutlaka görüş tavsiyesi, önerisini dinle fikir edin
Ben hiç memnun değilim yaptığı burundan 2. Ameliyatı düşünüyorum estetik demeye bin şahit ister kendi sayfasına da seçerek koyduğu burunlar da birbirinin aynısı ve kaba nasıl memnun oluyorlar anlamadım

Kamuoyuna Duyuru:

C Cv1992 rumuzlu kişi tarafından birçok sayfada hakkımda birden fazla asılsız beyanda bulunulmuştur. Hiçbirşeyin düzeltilmediği ve saygısız davranıldığı gibi iddialar gerçeği yansıtmamakla beraber, ameliyat (daha önce dış merkezde olduğu ameliyatın revizyon ameliyatı) öncesi yapılan üç boyutlu simülasyona (bir taahhüt içermediği halde) oldukça benzer bir sonuç elde edilmiş, ameliyat sonrası başlarda kişi memnuniyetini sözle ve yazılı olarak belirtmiş ancak daha sonra nedenini hala anlamadığımız bir şekilde saldırgan bir tutum sergilemeye başlamıştır. Bu durum şahitlerle ve mesajlarla delillendirilmiştir. Her ne kadar bu saldırgan tutuma dahi saygı sınırları içerisinde kalmaya çalışsak da gerçeğe aykırı ve haksız karalamalar karşısında hukuki süreç başlatmaktan başka çare kalmamış ve ilgili kişi hakkında 38 sayfalık dava dilekçemiz ve daha birçok belge ile dava açılmıştır.

Öte yandan, şu ana kadar ameliyat olan bütün hastalarıma hayatta olduğum sürece kapım açıktır. Başka yerlerde forum sitesi yöneticilerinin de teyid ettiği üzere bir yorum silinmesi talebim olmamıştır. Elbette bu kadar çok ameliyat yapıp bu kadar çok kişiyi memnun ederken, beğenmeyen az sayıda insan olabilir. Sonuçta görsel bir işle uğraşıyoruz ve herkesin herşeyi beğenmesi beklenemez. En sevdiğiniz ya da sevilen tabloyu bile beğenmeyen birileri mutlaka çıkacaktır. O nedenle estetik ameliyatların sonucunda %100 beğenme garantisi Dünya’da hiçbir yerde verilmez. Bununla beraber beğenmeme riskini de azaltmak için yapabileceklerimizi (ve teknik olarak yapılamayacakları) ameliyattan önce detaylı anlatıp 3 boyutlu simulasyonlar ile (yaklaşık bir sonuç verir ve bir taahhüt değildir) hastalarımıza sunuyoruz. İsminizi bilmiyorum ama “burrbb” rumuzlu değerli hastamız, 2015 baharında ameliyat olduğunuza göre sizi Hacettepe’de çalıştığım zamanlar ameliyat etmişim. Orada bu tip teknolojiler mevcut değil idi. Beğenmediğiniz bir nokta var ise yardımcı olabilmemiz için benimle her zaman direk iletişime geçebilirsiniz, her şekilde yardımcı olmaya çalışırım. Hastalarım her zaman ulaşabilsin diye cep telefon numaramı hayatım boyunca hiç değiştirmedim. Halen aynı.

Saygılarımla,

Doç. Dr. Haldun Kamburoğlu

Back
X