Revizyon olanlar burda buluşsun yardımlaşalım lütfen..

bende revizyon olmayı düşünüyorum. yaza büyük ihtimalle
nefes almakta zorlanıyorum epey.
ben ufuk bilkay ı düşünüorum. msj atmıstım ona. o da görmem lazım. eğer kötü durumdaysa burundan kıkırdak alabilirim fln demişti.bu korkuttu biraz beni ama yapıcak bişe yok sanırım:Seyvahedigeldismile

bende revizyon olmayı düşünüyorum. yaza büyük ihtimalle
nefes almakta zorlanıyorum epey.
ben ufuk bilkay ı düşünüorum. msj atmıstım ona. o da görmem lazım. eğer kötü durumdaysa burundan kıkırdak alabilirim fln demişti.bu korkuttu biraz beni ama yapıcak bişe yok sanırım:Seyvahedigeldismile

şey burundan kıkırdak almak nasıl oluyor? kulaktan veya kaburgandan mı kastettin canım benim..

Estarabimcim burnun için de diğer ameliyatlarda boşaltılmadıysa, bir miktar kıkırdak bulunuyor..Doktorlar ilk olarak onu kullanmayı tercih ediyor..Ancak burnun içi boşaltılmışsa, kıkırdak kalmamışsa, kulak ya da kaburga seçeneklerine başvuruluyor..

canım bende olmak istiyorum cesaretim yok artı fiyattlar da yok pahası bilmiyorum eşimin umrunda değil bbozulmuş olması.

Arkadaşlar ben ilk ameliyatımı açık teknikle olmuşum ve ameliyattan hiç memnun değilim.. bir burunda bulunması gereken bir çok kusur mevcut.. ikinci ameliyatı planlıyorum ama kusurların giderilmesi için açık tekniğin üzerine bir kesik daha çok kötü olabilirmiş.. bir bilginiz var mı..? herkes bir çok ameliyat oluyor.. bugün görüştüğüm doktor aklımı çok karıştırdı :((

mrb cevo ben de yeni üye oldum ya ben de revizyon emre beye revizyon olacağım senin resimlerini görmek istiyorum lütfen benim için çok önemli allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar öncelikle böyle bir topik açtığınız için Allah razı olsun:) ben de revizyon ameliyatı olacağım,8kasımda oluyorum ferruh bingüle.aslında istanbuldaki yakup avşar veya emre ilhan gibi doktorların çok başarılı sonuçları var,onlara olmak isterdim ama ankarada olsun istedim,kontrollere gitme kolaylığı,iletişim kolaylığı ve maddi sebeplerden.Olmuşken çok iyi bir şey olsun diyor insan ama bilmiyorum ferruh bey sizce iyi bir tercihmibilmiyorumkismile

mrb cevo ben de yeni üye oldum ya ben de revizyon emre beye revizyon olacağım senin resimlerini görmek istiyorum lütfen benim için çok önemli allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim profilimden resimlere bakabilirsin..Albümüm herkese açık..

bende 12 ekim emre ilhana revizyon ameliyatimi oldum, kaburgadan kikirdak alip yep yeni bir burun yapti , suan tabi cok sis .....
arkadaslar aranizda kaburgadan kikirdak alinan varmi? egilip kalktigimda sanki sirtima dogru acayip bir agri hissediyorum bu normalmi?

arkadaşlar bende ilk defa ameliyat oldum, 26. günüm ama önden burnumun şeklinin çok kötü olduğunu düşünüyorum, bir çok kişinin yeni estetikli halin bakıyorum daha bir kaç günlük burunları bile çok güzel görünüyor, moralim çok bozuk 6 ayda tam şeklini aldığı söyleniyor ama sonuçta az çok şiş haliyle de nasıl olacağını tahmin edebiliyor insan, bu ameliyata girmeden önce hep yandan nasıl görüneceğini önemsemiştim ama aslında burunun önden görünüşü çok önemliymiş, doktorumda önden pek değimeyeceğini söylemişti sorduğumda geçiştirmişti yani, eski burnum önden düz şekilde geliyordu şimdi ters v şeklinde, bazılarına yakışıyor bu burun ama benim ağzım zaten küçük olduğu için bana yakışmıyor revizyon olmayı düşünüyorum, çok üzgünüm :((( bir daha nasıl güvenip yaptırcam burnumu bilemiyorum :(((

Arkadaşlar öncelikle böyle bir topik açtığınız için Allah razı olsun:) ben de revizyon ameliyatı olacağım,8kasımda oluyorum ferruh bingüle.aslında istanbuldaki yakup avşar veya emre ilhan gibi doktorların çok başarılı sonuçları var,onlara olmak isterdim ama ankarada olsun istedim,kontrollere gitme kolaylığı,iletişim kolaylığı ve maddi sebeplerden.Olmuşken çok iyi bir şey olsun diyor insan ama bilmiyorum ferruh bey sizce iyi bir tercihmibilmiyorumkismile

bence araştırma yapmalısın ankarada da çok iyi isimler var aman ha dikkat

bende 12 ekim emre ilhana revizyon ameliyatimi oldum, kaburgadan kikirdak alip yep yeni bir burun yapti , suan tabi cok sis .....
arkadaslar aranizda kaburgadan kikirdak alinan varmi? egilip kalktigimda sanki sirtima dogru acayip bir agri hissediyorum bu normalmi?

Canım 12 ekim de olmuşsun ameliyatını daha çok erken..Ve acısı normal...Bende aynısını yaşadım..Ve benim canım çok tatlıdır...Çok acı çektim..Ama geçti...2 ayda bişeyin kalmaz...Benim ameliyat olduktan 2 ay sonra acısı tamamen geçmişti..

slm ben de emre ilhana ameliyat olmayı düşünüyorum. ama burunları pek doğal gelmiyo bana seninkini görebilir miyim? bi de kaburga çok mu acıyo korktum yaaa

bende 2.ameliyatımı olanlardanım..yani revizyonu 6.ay eve geçirdim ve aynı doktorum düzeltti..resimlerim var ..bakabilirsini

mrb cnm msjını aldım cok teşekkr ederm :( evt doğal cok daha güzeldm zaten güzeldm gerek yoktu hiç ama nefes alma sorunlarımda vardı öle bi cesaret geldi oldum yoksa hayatta yapcagm son şeydi belki de :( umarım yardımcı olabilirm sana ekledm senin msn msj hakkım dolmadgı için cvp veremedm görşmk dileğiyle

mrb canım.albümüne baktımda eski burnunu güzelmiş.ama yeni ameliyat sonrası orda yok galiba..eklemdinmii..çok merak ediyorum..topiklerde seni takip etmiştimm..memnun dğildinn ..ama zaten seninde benim gibi aşırı bi estteiğe ihtiyaçlı burnun yokmuşş.malesef bende ameliyattan sonra talihsizlikler yaşadımm..2. kez oldum ..

Back
X