Revizyon...........

sudamlaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
499
4
118
İzmir
Revizyon olan arkadaşlar tekrar ameliyat olma nedeniniz neydi doktor hatası mı iyileşme süreci mi? Bir de revizyonu da ilk ameliyat olduğu doktora olan var mı? Sonuçlar ne oldu? Bilgilendirir misiniz lütfen...

revizyonu ilk olduğum doktora oldum ben, pişmanım.. sağ ve sol profil aynı durmuyor, şimdi yeniden ameliyat olacağım, doktor arayışı içerisindeyim..

Revizyon olan arkadaşlar tekrar ameliyat olma nedeniniz neydi doktor hatası mı iyileşme süreci mi? Bir de revizyonu da ilk ameliyat olduğu doktora olan var mı? Sonuçlar ne oldu? Bilgilendirir misiniz lütfen...

ilk ameliyatımda burun ucum düştü ve kemer oluştu. sağ tarafımdan nefes alamamaya başladım. nefes problemi de çıkınca ikince bir ameliyata öle karar verdim. aynı hataya düşmemek adına araştırdım ve 4 ay önce revizyonumu Emre ilhana oldum. sonuç benim için harika. hem estetik açıdan istediğim bir görüntüye kavuştum hem de nefes problemim ortadan kalktı. 1 haftada her şey normale giriyor merak etmeyin. sizin ne gibi bir sıkıntınız var acaba:26:

bende revizyon olucammm

revizyonu ilk olduğum doktora oldum ben, pişmanım.. sağ ve sol profil aynı durmuyor, şimdi yeniden ameliyat olacağım, doktor arayışı içerisindeyim..
revizyon olunca iş değişiyo tabi ilk ameliyat gibi değil revizyonda en başarılı doktor tartışmasız emre ilhandır tavsiye ederim. 3-4 kez ameliyat olmuş hiç bi doktorun ameliyat etmeye yanaşmadığı burunlarda bile çok başarılı sonuçlar çıkarıyo ama fiyat tabi ilk ameliyata göre yüksek

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için emre ilhan'ı biliyorum yaptığı burunlar çok güzel ama fiyat olarak yüksek, ankarada daha makul bir doktor arıyorum:/

7 ay oldu aslında ben çok memnumdum ama 2 ci ayımda düştüm ve burnumu kırdım

ay çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldümhepimizin en korktuğu şey olsa gerek:18: peki hiç bir müdahale yapılmadı mı o zaman kdr. ayy inan acını kendimde hissettim . o kadar dikkat ederiz olacaksa oluyor işte durduk yere. peki kırık dıştan da belli mi. sağlık problemi yaşıyor musun canım:26:daha burun yeni ameliyatlı iken ve iyileşme dönemindeyken hele böle bi rşey olması çok kötü gerçekten.

Son düzenleme:

sağol canım benım ilk düştüğüm zamanlar çok ağrıyodu sımdı ıse nefes alamıyorum ama mecburen olmam gerek dışardan çok fazla bellı olmuyor ama gene tabıı bı belırlılık var allah yardımcım olsun

ne diyeceğimi bilemedim canım ya sonucun böle olması gerçekten çok üzücü. Allah nazarlardan korusun. inşallah kısa bir süre içerisinde hallederseniz de bu sıkıntınızdan kurtulursunuz.

Canim ben hatirliyorum senin dusme olayini ama hicbirsey olmadi ,hatta drm okadar saglam yaomiski burun ucumu halen dimdik ayakta diye yazmistin ,yani anlayamadigim kirildigini daha yenimi anladiniz,cok gecmis olsun

evet canım o görüşmeden sonra benım ağrılarım arttı felan sonra gittiğimde tomografi çekildi orda belli oldu herşeyyy ve burnumun sol tarafı çöktüüü

İlk ameliyattan önce de nefes alma probleminiz var mıydı?

Zaten doktorlar garanti vermiyor ki kemik eğriliği tekrarlama ihtimali çok yüksek maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…