Canim ben hatirliyorum senin dusme olayini ama hicbirsey olmadi ,hatta drm okadar saglam yaomiski burun ucumu halen dimdik ayakta diye yazmistin ,yani anlayamadigim kirildigini daha yenimi anladiniz,cok gecmis olsun
peki bunla ilgili göründün mü ne yapmayı düşünüyorsun:26:
peki bunla ilgili göründün mü ne yapmayı düşünüyorsun:26:
sen revizyon olmamış mıydın canım memnundun en son Albümde fotoların vardı Emre İlhandı doktorun galiba güzelde olmuştu noldu nefes problemin mi var yoksa yine
canım sana özel msj atmak istiyorum ama msj kutun doluymuş, daha önce konuşmuştuk, doktor tavsiyesinde bulunmuştun, kendisiyle görüştüm, sana birkaç soru sormak istiyorum, yardımcı olursan çok sevinirim.
canım yanlış algılandı sanırım:26: arkadaş ilk ameliyattaki sıkıntımı sormuştu.ilk ameliyatımda nefes problemim vardı. Emre beye revizyon ameliyatımı olduktan sonra nefes problemim de çözüldü. şuan sıkıntım yok çok şükür. estetik açıdan da sağlık açısından da çok memnunum.
Memnun olmanıza çok sevindim zaten süreç zor işliyor bir de olumsuz sonuçlarla karşılaşmak tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Umarım sorunsuz devam eder bundan sonra da hayatınız ve hiçbir sorun yaşamazsınız :44:
canım çok teşekkür ederim.ben çektim bundan sonra çekmek istemiyorum.ama doktoruma çok güveniyorum.her şey yolunda çok şükür. umarım en kısa sürede siz de bu sıkıntınızdan kurtulursunuz. darısı sizin başınıza doğru nefes almak gibisi yok çünkü...
Sanırım Emre ilhanın yaptığı ameliyatlardan memnun olmayan yok. Hep olumlu yorumlar okuyorum çünkü...
Revizyon olan arkadaşlar tekrar ameliyat olma nedeniniz neydi doktor hatası mı iyileşme süreci mi? Bir de revizyonu da ilk ameliyat olduğu doktora olan var mı? Sonuçlar ne oldu? Bilgilendirir misiniz lütfen...
canım ben 2 kez ameliyat oldum. aynı doktora oldum 1. ameliyatımda kemerimi aldı burnum sola doğruydu. ameliyat sonrası burnum sola kaymaya başladı ve kaydı öylede kaldı:) burnumun üstünden kemik çıktı sadece soldan. ve 2. ameliyatı oldum. burnumun ucu çok hafif olsada yine kaydı ama belli belirsiz takmıyordum taki burnumun sağından kemik çıkana kadar. ameliyat olalı 2 yıl oldu. kemik 1 yıl önce fark ettim çıktığını ama uğraşmadım şimdi ağrı yapmaya başladı bende bu hafta randevu almayı düşünüyorum kendi doktorumdan ne diyecek bakalım ama doktor araştırması içindeyim. yeni bir doktora muayene olacağım.
bnim tavsiyem doktorunuz bandaj tampon 7 günde alıyor ya kesinlikle daha uzun süre bandajlı kalması için ısrar edin benim hep sonradan oluştu. insanın kolu kırılıyor 1 ay alçıda kalıyor. bunlar 1 haftada yallah. ben hem konuş ucam hem yemek yicem burnumun desteklenmesi gerek. sonrada kaydı die uğraşıyoruz. anlamıyorum bu doktorları 1 ay tut bandajı kime ne zararı var. desteklesin burnu.
canım yanlış algılandı sanırım:26: arkadaş ilk ameliyattaki sıkıntımı sormuştu.ilk ameliyatımda nefes problemim vardı. Emre beye revizyon ameliyatımı olduktan sonra nefes problemim de çözüldü. şuan sıkıntım yok çok şükür. estetik açıdan da sağlık açısından da çok memnunum.
Gökalp dizdar 'a oldum.
muayeneye gittim törpüleyelim dedi burnu ama yoruldum. tekrar kemik çıkıntısı olmasından korkuyorum 3. ameliyatım olacak.ameliyat olmaktan korkuyorum. başka doktorlara da muayene olacağım. emre ilhana gitmeyi düşünüyorum.
40 gün önce ameliyat oldum aynı sorunlarım tekrarladı kemik kayması kemer ve kemik eğriliği sizce bu sorunlar masajla düzelir mi? Emre ilhan revizyon fiyatı ne kadar acaba?
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için emre ilhan'ı biliyorum yaptığı burunlar çok güzel ama fiyat olarak yüksek, ankarada daha makul bir doktor arıyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?