Revizyondan sonra uzun duran burun ödem geçtikçe kısalır mı acil yardım 🥺

şuan nasıl hissediyorsun bnmde revizyon olmam lazımmış sakıncası yoksa resim atabilirmisin

herkesin süreci farklı oluyor cnm burda kim ne dese bence boş..benim burnum aşırı kısaydı ilk sonra uzadı..kiminin uzun duruyor toparlanıp kısaldı diyen var ödemden sanırım yanıltıyor bizi

herkesin süreci farklı oluyor cnm burda kim ne dese bence boş..benim burnum aşırı kısaydı ilk sonra uzadı..kiminin uzun duruyor toparlanıp kısaldı diyen var ödemden sanırım yanıltıyor bizi
Evet ya bunu da çok okudum. Nasıl bir uzama oldu acaba

Kime nerede oldunuz memnun musunuz

Merhaba...Revizyonu hangi doktora oldunuz acaba? Benim ilk ameliyatın üzerinden 6 ay geçti. İstemediğim gibi sonuçlandı ve bazı problemler var. Yanaklarım yaklaşık 1cm gibi aşağı düştü. Benim doktorumda yanaklar için türlü bahaneler türetmiş daha önce bu tarz bir şey duymadığını söylemişti. Bir kaç doktor gezdim. İçlerinden biri herkes anlamaz biz burnu açtığımız yerden salıyoruz demişti... Burun yan kemiğini daraltmış (istemediğimi söylediğim halde). Burun yan kemiğin kenarından yanaklarımın aşağı indiğini alçı çıkmadan anlamıştım. Özellikle 2. ayda gözaltlarım aşağı çekti... O süreç acılı olmuştu... Hala aynı sorunlarla boğuşuyorum. Hala zaman zaman gözaltılarım aşağı çekiyor. Garip bir görüntüde suratım. Dilerim geçecek veya iyi bir doktor bulup hepsini düzelttireceğim. Amin... Umarım sizin doktorunuzun söylediği gibidir.

Ödemler geçince çokça değişiyor. İlk ameliyattaki süreçte fark etmişsinizdir. Her doktorun şekillendirme tekniği farklı olabilir. O yüzden bu konuda doktorunuz en iyisini bilir. Gerçi benim doktorumum bilsede söyleyemediği şeyler vardı.

Merhaba çok geçmiş olsun
Özelden foto atabilir misiniz önce ve sonrasını

Merhaba çok geçmiş olsun şuan durumunuz nasıl
Burun nasıl uzar anlamakta güçlük çekiyorum
Bende olmak istiyorum doktor arayışındayım
Sizden ricam özelden önce ve sonrası atar mısınız

Sizinle görüşmüştük özelden
Maalesef burnum gün geçtikçe büyüyor sankı,doktorum revizyon olduğu icin daha uzun sürebilir diyo ödem için
Geçmiş olsun
Burun nasıl uzar anlamakta güçlük çekiyorum
Sizden ricam özelden öncesi ve sonrası foto atabilir misiniz
Bende arayıştayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…