💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar bugün gecikmemin 11.günü dün birden iltihaplı sivilceler bastı yüzümü, tansiyonum düştü başım çok döndü, göğüslerim şiş ve yanlarını hafif bastırınca ağrı var ,beyaz akıntımdan başka gelen giden yok ve aşırı şiş hissediyorum kendimi midem ağzımda gibiyim testler negatif çıkıyor ama

Gecikeli baya olmuş kuzum ya acaba bi doktora mı gitsen

Umarım adet olmayı hiç bu kadar istememiştim ya yolunu gözler oldum
Geç döllenme mi acaba diyeceğim ama baya da gecikmiş adetin kuzum. Ah ah çok iyi anlıyorum seni bu ay gecikme yaşayan çok kişi oldu

Geç döllenme mi acaba diyeceğim ama baya da gecikmiş adetin kuzum. Ah ah çok iyi anlıyorum seni bu ay gecikme yaşayan çok kişi oldu
Evet evet mevsimsel bence ama benim ilk defa oluyor bu ,en son korunmayı ilk bıraktığım zamanlar olmuştu 15-20 gün birde şimdi başıma geliyor

Evet evet mevsimsel bence ama benim ilk defa oluyor bu ,en son korunmayı ilk bıraktığım zamanlar olmuştu 15-20 gün birde şimdi başıma geliyor
Bakalım iki gün daha bekle olmazsa doktora git elbet bi yol çizer, genel bi kontrol olmuş olur hem. İnşallah hemencik adet olursun ve önümüzdeki ay sana şans getirir

Bakalım iki gün daha bekle olmazsa doktora git elbet bi yol çizer, genel bi kontrol olmuş olur hem. İnşallah hemencik adet olursun ve önümüzdeki ay sana şans getirir
Öyle yapıcam teşekkür ederim cevapladığın için hemencik gelsin çok bekletti

Kan verdin mi kuzu

Hayırlı geceler uyanık olanlar vardır bnce Benim karışık bi durumum var belki aynı şeyleri yaşayan olmuştur akıl almak istedim .
Benim normalde adet döngüm hep 25 günde birdir bu sefer 23. Gün adet oldum ve. Ovulasyon takip ederken geç yumurtlama olduğunu fark ettim şimdi benim yine adetim 25. Gün gibi düşünüp mü beklemeyelim ( öyle olduğunda test yaptım negatif çıktı) yoksa yumurtlamaya göre en az 2 gün sonrası adet günüm gibi düşünüp gecikti diyip test yapmaya başlayayım.

Kızlar her ay yumurtlama görmemek normal bi durum mu acaba

Kuzum ben bu süreçte bazi aylar cok degisik belirtiler hissettim. Ama ilk gebeligimden hatirladigim patlayacak gibi gogus hassasiyetiydi. O yüzden hep onu aradim. Bazi aylar onu yasadim ama sonuc negatifti. Bazen de sifir belirtiyle pozitifi gordum ama cogu kimyasal biri de düşük oldu.

Ama dusuk yaptigimda haftasi ilerledigi halde sifir belirtiydi. Hatta 7. Haftada kese olmasi gerekenden kucuk haftaya bir daha bakalim dediginde doktor zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum demistim

Bu seferkinde belitiler hafif hafif ilerliyor. Poztifi gordugum ilk gun kendimi cok halsiz hissetmistim. Hatta bu normal degil diyerek eve gelip test yaptim orda cikti. Normalde aksamlari test yapmiyordum

Bu sabah da lavaboya gittigimde gunluk pedde kahverengi akinti gordum. Cok canim skldi once. Ama peceteye silince gelen bisey olmadi. Ilk gebeligimde de boyle kahverengi akinti 1 hafta 10 gun devam etmisti. Hatta regl olcam sanip bekleyip bir türlü gelmeyince test yapmistim da oyle ogrenmistim. Simdi bu durumlara sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum. Kaygi duzeyim cok yuksek sadece onu hissediyorum. Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama bir yere kadar mumkun oluyor

Umarim bizimki saglikla devam eder. Senin de dedigin gibi Rabbim buradaki kizlara da hemencecik aratmadan nasip eder. Buradaki herkes cok hazir ve inanilmaz guzel anne olacak kisiler cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…