- 9 Mart 2022
- 8.321
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.309
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.841
Gecikeli baya olmuş kuzum ya acaba bi doktora mı gitsenKızlar bugün gecikmemin 11.günü dün birden iltihaplı sivilceler bastı yüzümü, tansiyonum düştü başım çok döndü, göğüslerim şiş ve yanlarını hafif bastırınca ağrı var ,beyaz akıntımdan başka gelen giden yok ve aşırı şiş hissediyorum kendimi midem ağzımda gibiyim testler negatif çıkıyor ama
Pazartesi günü gelmemiş olursa çıkıcam endişelenmeye başladım çünküGecikeli baya olmuş kuzum ya acaba bi doktora mı gitsen
İnşallah olumsuz bir şey yoktur kötü düşünmeyelimmPazartesi günü gelmemiş olursa çıkıcam endişelenmeye başladım çünkü
Umarımİnşallah olumsuz bir şey yoktur kötü düşünmeyelimm
Geç döllenme mi acaba diyeceğim amaUmarımadet olmayı hiç bu kadar istememiştim ya yolunu gözler oldum
Evet evet mevsimsel bence ama benim ilk defa oluyor bu ,en son korunmayı ilk bıraktığım zamanlar olmuştu 15-20 gün birde şimdi başıma geliyorGeç döllenme mi acaba diyeceğim amabaya da gecikmiş adetin kuzum. Ah ah çok iyi anlıyorum seni bu ay gecikme yaşayan çok kişi oldu
Bakalım iki gün daha bekle olmazsa doktora git elbet bi yol çizer, genel bi kontrol olmuş olur hem. İnşallah hemencik adet olursun ve önümüzdeki ay sana şans getirirEvet evet mevsimsel bence ama benim ilk defa oluyor bu ,en son korunmayı ilk bıraktığım zamanlar olmuştu 15-20 gün birde şimdi başıma geliyor
Öyle yapıcam teşekkür ederim cevapladığın içinBakalım iki gün daha bekle olmazsa doktora git elbet bi yol çizer, genel bi kontrol olmuş olur hem. İnşallah hemencik adet olursun ve önümüzdeki ay sana şans getirir
Kan verdin mi kuzuKızlar bugün gecikmemin 11.günü dün birden iltihaplı sivilceler bastı yüzümü, tansiyonum düştü başım çok döndü, göğüslerim şiş ve yanlarını hafif bastırınca ağrı var ,beyaz akıntımdan başka gelen giden yok ve aşırı şiş hissediyorum kendimi midem ağzımda gibiyim testler negatif çıkıyor ama
O zaman Kasım ayı hepimize şans getirsinKuzum olmadığına o kadar eminim kiama sağol yine de
17 Ekim'de vermiştim en son ama testler hep negatifKan verdin mi kuzu
Kuzum 1 hafta olmuş bence yarın git test ver negatif çıkarsa ona göre adet söktürücü şeyler içersin17 Ekim'de vermiştim en son ama testler hep negatif
Bekletmeden gelecek artık inşallahÖyle yapıcam teşekkür ederim cevapladığın içinhemencik gelsin çok bekletti
Kuzum ben bu süreçte bazi aylar cok degisik belirtiler hissettim. Ama ilk gebeligimden hatirladigim patlayacak gibi gogus hassasiyetiydi. O yüzden hep onu aradim. Bazi aylar onu yasadim ama sonuc negatifti. Bazen de sifir belirtiyle pozitifi gordum ama cogu kimyasal biri de düşük oldu.Bugün hemşireye de anladığımi söyledim böyle bebişin olduğunu. Bir gece önceden hatta göğsüm şişti, tartilmistimbir de ciz diye kasık batması oldu sabahına pozitifi gördüm azıcık da anlamıştım ama yine insan inanamiyor dedim. Hayatımda ilk defa kasikta cizla hamile olduğunu anlayan birini gördüm dedi
Ama herkesin de farklı farklı oluyor. Kiminde akinti oluyor,. kiminin göğüs ucu ağrıyor, kiminin beli agriyor.
Biri de demişti bana reglde de meme şişer diye ama. Doğru da dedi şişer de aslında da boyle 7 gün boyunca da sismez adete birkaç gün kala hissedilir yani.
Allah'ım burdaki tüm canlarima minnak belirtilerle yormadan bebisler nasip etsin inşallah@Merveeee57
Bence normaldir canimKızlar her ay yumurtlama görmemek normal bi durum mu acaba
Bir an once baslasin kuzum senin icin yeni ayEvet evet buna ben de inanıyorum kuşum zaten bence bu kadar ağrı olmamalı hamilelikte bence şu an sağ kasığım patlayacak sanki o kadar ağrıyo
Evet canim benim gercekten hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?