- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.061
Yaaa niye öyle gecikti ki kuzum trndyoldan almadın mıı ? Yok yaa es geçmee bu ay hepimizin ayı olacak biliyorsunnbenaroz testlerim gelmedi ya pazartesi gününe kaldı delircem bir aklımda bu ayı es geç diyor bakalım naparsam
Sen başladın mı yapmaya cınım
Çookk güzel kuzummKızlar geldim doktor rahmin gayet iyi durumda sağda ve solda folikuller var gelişmeye müsait dedi. Pazartesi femara başlıyorum haftaya cumartesi tekrar gideceğim iş yeri biraz sıkıntılı bu ara izin alamam diye ama gelismemis olabilir erken olursa hafta ici tekrar çağırabilirim dedi. Sonra çatlatma iğnesi verecek. Amh için kan verdim Salı da o çıkacak. Ama yumurtalıkların iyi görünüyor tedaviye cevap vereceğini düşünüyorum dedi. Bakalım hayırlısı
Pazartesi gidicem kuzum aynen bakalım belki ben de başlarım hemen bu ay birlikte takip edicezzÇok sevindim böyle iyi olmanasen pazartesi gidiyor musun doktora ben ilaca başlıyorum pazartesi
Onda ise yaradı sıra bizde inşallah
Hadi inşallah kuzum benimKızlar geldim doktor rahmin gayet iyi durumda sağda ve solda folikuller var gelişmeye müsait dedi. Pazartesi femara başlıyorum haftaya cumartesi tekrar gideceğim iş yeri biraz sıkıntılı bu ara izin alamam diye ama gelismemis olabilir erken olursa hafta ici tekrar çağırabilirim dedi. Sonra çatlatma iğnesi verecek. Amh için kan verdim Salı da o çıkacak. Ama yumurtalıkların iyi görünüyor tedaviye cevap vereceğini düşünüyorum dedi. Bakalım hayırlısı
TRendyol kuzucum ya hatta sevinmiştim trendyol expresse verilmiş hemen gelir diye, bekliyorum ya gelmeyeceği tuttuYaaa niye öyle gecikti ki kuzum trndyoldan almadın mıı ? Yok yaa es geçmee bu ay hepimizin ayı olacak biliyorsunn
Bende Pazartesi yapmaya başlıcam kuzum, bugün bitti reglim ama yarına tam temizlenmiş olur
Teşekkür ederiim canım inşallah
İnşallah tatlım hepimi alalım sırayla bu ayÇookk güzel kuzumm
İnşallaah güzel yumuşların oluşacak ve bu güzel haberi alacaksınn
Pazartesi gidicem kuzum aynen bakalım belki ben de başlarım hemen bu ay birlikte takip edicezz
Evet canım muayene etti ve femara yazdi 5 gün kullanıp kontrole gidicem. Hormonlara tekrar bakmaya gerek duymadı sadece amh istediHadi inşallah kuzum benimsana direk femara mı başlayacak doktor ?
Canım benim güzelce dinlen kafanı toparla sonra yine aramıza bekliyoruz seni. Sen de seviliyorsunKızlar selam betam 572den 230 a düştü çok şükür.. bir süre buraya ara vermeye karar verdim hepinizi tanıdığıma çok sevindim öpüyorumm kendinize iyi bakınnnsizi seviyorum
Sende pco yok demi kuzum ondan amh istemiştir. Ben önce klomenle başlicam o işe yaramazsa klomene geçicezTeşekkür ederiim canım inşallah
İnşallah tatlım hepimi alalım sırayla bu ay
Evet canım muayene etti ve femara yazdi 5 gün kullanıp kontrole gidicem. Hormonlara tekrar bakmaya gerek duymadı sadece amh istedi
Canım benim güzelce dinlen kafanı toparla sonra yine aramıza bekliyoruz seni. Sen de seviliyorsun
Femaraya geçicezSende pco yok demi kuzum ondan amh istemiştir. Ben önce klomenle başlicam o işe yaramazsa klomene geçicez
Canım femarayı doktormu önerdi yoksa senmi öyle düşündünFemaraya geçicezyanlış yazdım
Canım ben değilCanım femarayı doktormu önerdi yoksa senmi öyle düşündün
Haaaa anladım sen klomen kullanıcam dediğin için sordum
Adetim gelir gelmez korunmayı bırakıcam acaba bendemi klomen kullansam sizden gaza geldim. Klomen kullandığımda şansım daha da artıyormuş gibi geliyor bana niyeyse
Yaa ikisini de kullandın mı peki ?Haaaa anladım sen klomen kullanıcam dediğin için sordumbence klomen daha etkili yani benim fikrim
Sen de başla hepimiz takip edelim bu ayAdetim gelir gelmez korunmayı bırakıcam acaba bendemi klomen kullansam sizden gaza geldim. Klomen kullandığımda şansım daha da artıyormuş gibi geliyor bana niyeyse
Senden benden önce sipariş vermiştin halbuki benim ki dün geldi yaaTRendyol kuzucum ya hatta sevinmiştim trendyol expresse verilmiş hemen gelir diye, bekliyorum ya gelmeyeceği tuttu
Pazartesi erken saatte gelirse başlarım hemen salıya kalırsa gecikmiş olmam inşallah
İYi bari kuzucum bitmiş hemencik benimki de leke leke geliyor lavaboya gittikçe testler gelse başlayacaktım bugün
Sen ne zaman gidiyorrsun doktora bebişimSen de başla hepimiz takip edelim bu ay
EVet yaa kısmet iştee daha fazla gecikmeden gelir umarım sinir oldumSenden benden önce sipariş vermiştin halbuki benim ki dün geldi yaa
Pazartesiye sabah erkenden getirirler inşallah bebeğimde hemen başlarsınn
Güzel güzel pikler görelim inşallahSonrasıda kıpkırmızı pozitiflerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?