💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

belirtin var mıydı canım,şüphelenmiş miydin kendinden?
Canım ben sana bir şey diyeyim mi insan hissediyor ya farklı olduğunu rabbim herkese yaşatsın. Bende pozitifi görmeden bir gece önce doluluk hissettim bir iki de batma kasıkta. Eşime de dedim hatta göğüslerim mi sis dedim yooo aynı dedi. Sütyen iz yapmış tam bedenimi giyerim zayıf yapiliyim sana öyle geliyor dedi yanlardan genisledim kilo mu aldım diye düşündüm tartıldım o gece kilom da aynı. Aman sen ne anlarsın diye ona da çıkıştim hatta.

Kız bata kadar dayanmışsın daha ne olsun prodoctor 10 tane test denedim güvenli bence çok temiz negatifler gördüm hemen at buraya bizde görelim gölgeni bence sen hamilesin tüm testler mi gölge yapıcak
Kız bu yaptığımı ben bile zor görüyorum. Herhalde insan görmek isteyince görüyor diyorum ya. Hayalet çizgi resmen resimde daha da yok oldu Bi göndereyim. Baştaki kendi hali. Az efekt koydum gözüksün diye. Herhalde kuruma çizgilerine bakıyorum ya Ya da test yapıp çizgi aramayı mı seviyorum dersin

Eklentiler

• 20231031_094034.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 79
]
Ben de Endo ve miyom var beni korkutan o aslinda
Hiç korkma canım oyle gebe kalan çok fazla kişi var. İki tane doğuran bir YouTuber görmüştüm the beeston fam kanalın adı kadın kaç kere operasyon da geçirdi ona rağmen gayet hamile kaldı senin için evrene bende pozitif mesaj gönderiyorum senin de pozitiflerini göreceğiz inşallah

Hayır canım ben değildim çok sık hasta olmam olunca tam olurum hadi bakalım heyecanla bekliyorum ben de şimdiden havuç ve avokado var dolapta iyi yapmışsın catlama sonrası hemen başla avokadoya
Yaptım ama akşam yaptim
Dur bakalım hemen karaları bağlama hem daha ilk aymış çok çok yenisiniz ama inşallah tutmuştur ilk aydan

Kızlar kan pıhtılaşma testi aç karnına mi verilir bugün vericem yardımcı olur musunuz bilen arkadaşlar

Ay kuzum ben göremedin böyle çizgilerin uzmanı burada B bernaad o baksın o görür

Ay kuzum ben göremedin böyle çizgilerin uzmanı burada B bernaad o baksın o görür
Ben de arada görüyorum, sonra gözüm bele görmüyor, sonra yine varmış gibi oluyor. Diyorum ya çok silik gözle bile zor görülüyor, muhtemelen kuruma çizgisi . En iyisi adet olasıya kadar yapayım biraz daha belirgin çizgi olursa onu atayım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-31-10-01-39-693_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2023-10-31-10-01-32-563_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    17 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2023-10-31-10-01-24-070_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    17 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2023-10-31-10-01-15-350_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 65
Valla canım belirtiler bana ilk gebeligimde ışık olmustu belirtiler cok olunca gebe olduğuma kanaat getırmıstım insallah bu anlattıklarının hepsı gebeliktendır ama bence testi biraz erken yapınca hayal kırıklığı oluyor Birde net sonucu göstermiyor canım aynen öyle benım de ilk gebeligim mesela ilk korunmasız ilişkide olmustu bunda mesela ilk korunmasız ilişkide olmadı insan hemen korunmayı bırakır bırakmaz olacak sanıyor ama olacağı varsa oluyor herturlu canım

Yarın regl olmam gerekiyor ve bugün regl ağrısıyla uyandım o biraz üzdü yerleşme kanaması denilen şeyi yasamasaydim böyle olmazdım da biraz etkiledi tabi
Benim de adete birkaç gün kala regl ağrısı gibi ağrılarım oldu. Bat günü ağrı falan kalmadı. Bugün gecikmenin 2.günü bekliyorum kuruma ve negatif çizgilerimlen. Hamileyken de adet ağrısı, kasık ağrısı gibi ağrılar olabiliyor zaten onu kafanıza takmanıza gerek yok.

Hayirlisi insallah canim benim bi dahaki ay guzel bir takiple olacagina inaniyorum
Allah razı olsun cnm benım ınsallah aynen bu ayki takibim biraz tuhaf oldu ovulasyon testının kalıtesınden emın olamamıştım eczaneden uyduruk bişey almıştım bıde kaygnlastırıcı jel kullanmıştık meğerse tarıhı gecmış ürünmüş kullandıktan sonra farkettık birsuru aksilik oldu bu ay önümüzdeki aylara bakacagız artık

Rıca ederım ne demek insallah bir faydam dokunmuştur ovulasyon testinide anlatayım biraz sonra müsait olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…