- 4 Ekim 2023
- 2.425
- 1.695
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.021
Oyy ilk ay bende çok belirtim vardı çook üzüldüm çok normal 2 ci ayım benimde bir tık alıştım hemen olmama fikrineİlk ayımız
Canım ben sana bir şey diyeyim mi insan hissediyor ya farklı olduğunu rabbim herkese yaşatsın. Bende pozitifi görmeden bir gece önce doluluk hissettim bir iki de batma kasıkta. Eşime de dedim hatta göğüslerim mi sis dedim yooo aynı dedi. Sütyen iz yapmış tam bedenimi giyerim zayıf yapiliyim sana öyle geliyor dedi yanlardan genisledim kilo mu aldım diye düşündüm tartıldım o gece kilom da aynı. Aman sen ne anlarsın diye ona da çıkıştim hatta.belirtin var mıydı canım,şüphelenmiş miydin kendinden?
Aaa yok artıkYok canım değilim kan testi verdim negatif test yanlış sonuç vermiş
Canım çok sağolasınHemde ne güzel pozitif canım hayirli olsum saglicakla gelsin bebişin
Hım anladığım konular değil aşkım Allah şifa versin bana da doktor polikistik over görünümü var dedi herkeslerde var bişeyler canımBen de Endo ve miyom var beni korkutan o aslinda
Kız bu yaptığımı ben bile zor görüyorum. Herhalde insan görmek isteyince görüyor diyorum ya. Hayalet çizgi resmen resimde daha da yok olduKız bata kadar dayanmışsın daha ne olsun prodoctor 10 tane test denedim güvenli bence çok temiz negatifler gördüm hemen at buraya bizde görelim gölgenibence sen hamilesin tüm testler mi gölge yapıcak
Hiç korkma canım oyle gebe kalan çok fazla kişi var. İki tane doğuran bir YouTuber görmüştüm the beeston fam kanalın adı kadın kaç kere operasyon da geçirdi ona rağmen gayet hamile kaldı senin için evrene bende pozitif mesaj gönderiyorum senin de pozitiflerini göreceğiz inşallahBen de Endo ve miyom var beni korkutan o aslinda
Hayır canım ben değildimYaa iyi bari en azından evden çalışıyorsun bebeğim, hemencik toparlarsın inşallah
Sanki geçen ayda hastalanmıştın yanlış mı hatırlıyorum sık sık hastalanıyor musun
Bugün 11 gibi yapıyım diyorum sıvı alımını kestim
MArkete uğradım havuç avokado stokladım pik görürsem başlarım havuca
Dur bakalım hemen karaları bağlama hem daha ilk aymış çok çok yenisiniz ama inşallah tutmuştur ilk aydanYaptım ama akşam yaptim
Ay kuzum ben göremedin böyle çizgilerin uzmanı burada B bernaad o baksın o görürKız bu yaptığımı ben bile zor görüyorum. Herhalde insan görmek isteyince görüyor diyorum ya. Hayalet çizgi resmen resimde daha da yok olduBi göndereyim. Baştaki kendi hali. Az efekt koydum gözüksün diye. Herhalde kuruma çizgilerine bakıyorum ya Ya da test yapıp çizgi aramayı mı seviyorum dersin
Ben de arada görüyorum, sonra gözüm bele görmüyor, sonra yine varmış gibi oluyor.
Aldım ve yaptım terrrtemiz bir Negatif çıktı cnm zaten hıssedıyordum hamile değilimdir dıyordum hayırlısı böyle belkideNaptin canim test alabildin mi
Hayirlisi insallah canim benim bi dahaki ay guzel bir takiple olacagina inaniyorumAldım ve yaptım terrrtemiz bir Negatif çıktı cnm zaten hıssedıyordum hamile değilimdir dıyordum hayırlısı böyle belkide
İnşallah kuzum benim inşalalhhÇok şükür kuzucumm sevindim iyi çıkmasına
Hadi hayırlısı o zaman bebeğimm uğurlu gelsin klomen sana
Çıktı kuzum atayım bakMerveeee57 tatlimm hormon sonuçların çıktı mı ben görmedim ?
Valla canım belirtiler bana ilk gebeligimde ışık olmustu belirtiler cok olunca gebe olduğuma kanaat getırmıstım insallah bu anlattıklarının hepsı gebeliktendırZ zesamu93 Bu arada beynim oyun oynamiyodur bana insallah ama progesteron yuksekligi adete 6 gun kala boyle etkiler yapar mi bilemiyorum ama sabah aksam komik seylere bile aglayasim geliyor surekli insan yataktan kalkinca bile sakir sakir aglar mi durduk yere. Birde akintim var ama su gibi bir anda altima yapmisim gibi kosup bazen ic camasirimi degistiriyorum. Onceden en fazla adetten bir iki gun once duygusallasirdim. Bebis dollendimi acaba yumurtlama kanamasi uzerinden 10 gun gecti. Kendimi de cok heveslendirip ilk korunmasiz aydan bu modda olmakta istemiyorum. Insanlar yillarca bekleyebiliyor sonucta. Ben 1 hafta sabredemedim heyecandan.
Benim de adete birkaç gün kala regl ağrısı gibi ağrılarım oldu. Bat günü ağrı falan kalmadı. Bugün gecikmenin 2.günü bekliyorum kuruma ve negatif çizgilerimlen. Hamileyken de adet ağrısı, kasık ağrısı gibi ağrılar olabiliyor zaten onu kafanıza takmanıza gerek yok.Yarın regl olmam gerekiyor ve bugün regl ağrısıyla uyandım o biraz üzdü yerleşme kanaması denilen şeyi yasamasaydim böyle olmazdım da biraz etkiledi tabi
Allah razı olsun cnm benım ınsallah aynen bu ayki takibim biraz tuhaf oldu ovulasyon testının kalıtesınden emın olamamıştım eczaneden uyduruk bişey almıştım bıde kaygnlastırıcı jel kullanmıştık meğerse tarıhı gecmış ürünmüş kullandıktan sonra farkettık birsuru aksilik oldu bu ay önümüzdeki aylara bakacagız artıkHayirlisi insallah canim benim bi dahaki ay guzel bir takiple olacagina inaniyorum
Rıca ederım ne demek insallah bir faydam dokunmuştur ovulasyon testinide anlatayım biraz sonra müsait oluncaSimdi anladim tesekkur ederim. Aslinda bilmiyorum hic yapmadim ovulasyon testi daha dogrusu ilk defa bu ay yumurtlama gununu hesaplayip korunmayarak degerlendirdik suan bat a 6-7 gun var o yuzden gebelik testi icinde cok erken henuz. Eger bu ay olmazsa ovulasyon testi ile catlama takibi yapabilirim. Sadece ayin 20 sinde 2 gun suren bir yumurtlama kanamasi yasadim yumurtlama hesabi da o zamanlara geliyor hemen hemen ama catlamadan once mi sonra mi kanama oldu bilemiyorum. 6 gun var ama 6 ay gibi geliyor heyecanla test yapacagim gunu bekliyorum bakalim. Bu arada daha once yumurtlama takibi yapmadan kaza kursunu 1 tane kimyasal gebelik gecirdim.
Ne kadar ayrıntılı bakmış ne güzel her şey yolunda masallahÇıktı kuzum atayım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?