tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.041
Benim de belirtiler aynı. Bir gülüp bir ağlayasım geliyor ya. Adetten önce en fazla huysuzluk olurdu bende. Şimdi duygu durumlarım çok değişkenleşti. Bu kadar da psikolojik olur mu acaba diyorum. Göğüslerim şişti ve hassaslaştı, adetim ne zamandır gecikmedi şimdi gecikmenin 2.günü, tansiyonum düşük, burnum tıkanıyor, koku hassasiyeti, sık idrar,akıntıda artış, sıcak basması, halsizlik. Testler negatif şu an. Yarın da olmazsam çok umutluyum negatif çıksa da. Önceden de 3.gün silik çizgiyle öğrenmiştim.@zesamu93 Bu arada beynim oyun oynamiyodur bana insallah ama progesteron yuksekligi adete 6 gun kala boyle etkiler yapar mi bilemiyorum ama sabah aksam komik seylere bile aglayasim geliyor surekli insan yataktan kalkinca bile sakir sakir aglar mi durduk yere. Birde akintim var ama su gibi bir anda altima yapmisim gibi kosup bazen ic camasirimi degistiriyorum. Onceden en fazla adetten bir iki gun once duygusallasirdim. Bebis dollendimi acaba yumurtlama kanamasi uzerinden 10 gun gecti. Kendimi de cok heveslendirip ilk korunmasiz aydan bu modda olmakta istemiyorum. Insanlar yillarca bekleyebiliyor sonucta. Ben 1 hafta sabredemedim heyecandan.
Cnm prolaktin yüksek çıkmış doktorun birşey dedi mi bu değer gebeliğe engel oluyor bndede vardı ilaç kullandığım ay korunmadım hamile kaldım inşallah sende bu ay bu şekilde hamile kalırsınÇıktı kuzum atayım bak
Bende de yüksek bende Aralık ayında gebelik düşünüyorum o ay kullanmayı düşünüyorum dostinex mi verdiCnm prolaktin yüksek çıkmış doktorun birşey dedi mi bu değer gebeliğe engel oluyor bndede vardı ilaç kullandığım ay korunmadım hamile kaldım inşallah sende bu ay bu şekilde hamile kalırsın
Yaa iyi bari kuzucum hastalanınca tam hastalanmana üzüldüm ama sık olmadığına sevindimHayır canım ben değildimçok sık hasta olmam olunca tam olurum hadi bakalım heyecanla bekliyorum ben de şimdiden havuç ve avokado var dolapta iyi yapmışsın catlama sonrası hemen başla avokadoya
Dur bakalım hemen karaları bağlama hem daha ilk aymış çok çok yenisiniz ama inşallah tutmuştur ilk aydan
Evet cnm 2 tane içince benim düşüyordu sadece 2 tane içip bırakmıştım senin değerin kaçBende de yüksek bende Aralık ayında gebelik düşünüyorum o ay kullanmayı düşünüyorum dostinex mi verdi
Ahahah hemen bakıyorum canım
Avokadolar anca olgunlaşıyor diye aldım attım kenaraYaa iyi bari kuzucum hastalanınca tam hastalanmana üzüldüm ama sık olmadığına sevindim
Oh ohh garantiye almışın sen işini hemencik yemelere başlarsın inşallah
Sen tekrar gitmiş miydin doktora kuzum klomen yazacaktı başladın mı
Ay hadi inşallah bugün sabahtan 2 tane pozitifAhahah hemen bakıyorum canım@tavsankulak_17 gördüm gördümm efektsizde gördümm hemen mi çektin bunu uoksa bekledi mi canım test çizgisi falan değildir inşallah
Kızlar kan pıhtılaşma testi aç karnına mi verilir bugün vericem yardımcı olur musunuz bilen arkadaşlar
Prolaktin yüksek çıkmış doktor Birşey dedimi canımÇıktı kuzum atayım bak
Geçen sene 57ydi 3 ay önce tekrardan baktırdıgimda kendiliginden 34e düşmüştü 8li bana verdi CanımEvet cnm 2 tane içince benim düşüyordu sadece 2 tane içip bırakmıştım senin değerin kaç
Kız diğeri kimm kaçırdım mı ben okudum da aslında mesajlrııAy hadi inşallah bugün sabahtan 2 tane pozitif
Ha doğruu unuttum onu ben hep olgunlaşmışa denk geliyorum neyse kiAvokadolar anca olgunlaşıyor diye aldım attım kenarahayır canım ben cumartesi gittiğim gün zaten direkt femara verdi dün başladım hatta cumartesi yine kontrol var bakalım.
Ahaahha o anlamaz tabiki o ne bilsin.Sen anlarsın.Nitekim anlamışsın.Rabbim bize de yaşatsın amiiiiiinnnnCanım ben sana bir şey diyeyim mi insan hissediyor ya farklı olduğunu rabbim herkese yaşatsın. Bende pozitifi görmeden bir gece önce doluluk hissettim bir iki de batma kasıkta. Eşime de dedim hatta göğüslerim mi sis dedim yooo aynı dedi. Sütyen iz yapmış tam bedenimi giyerim zayıf yapiliyim sana öyle geliyor dedi yanlardan genisledim kilo mu aldım diye düşündüm tartıldım o gece kilom da aynı. Aman sen ne anlarsın diye ona da çıkıştim hatta.
Gayet pozitif canım, tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallahKızlar sizce pozitif mi ?
ay değerlerin çok güzel maşallah maşallahÇıktı kuzum atayım bak
Yaaaa eveeet jennynurArkadasslarr merhaba o benim ve hala burdayım jdjfjd jennynurdu o zaman kullanıcı ismim ama sonra ben o hesabın sifresini ve aynı zamanda mail sifresini de unuttugum icin tekrar giremedim
O sallanmalar hep bosunaymıs yani
Kuzumm herşeyin iyi görünüyor ama prolaktinin yüksek çıkmış, doktorun ilaç yazdı mı ?Çıktı kuzum atayım bak
Hamisler eglenmek istiyor gibiGünaydın kızlarhadi birileri test yapsın da keyiflenelim
Yaaaa eveeet jennynuryaa sevinsem mi uzulsem mi tekrar burda olusuna bilemedim o sallanmalar bosuna gitmese yine de iyiydi o zaman da enerjini seviyordum. Iyi ki yazdin . Tez zamanda birlikte anneler grubunda devam etme dilegiyle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?