💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benim de belirtiler aynı. Bir gülüp bir ağlayasım geliyor ya. Adetten önce en fazla huysuzluk olurdu bende. Şimdi duygu durumlarım çok değişkenleşti. Bu kadar da psikolojik olur mu acaba diyorum. Göğüslerim şişti ve hassaslaştı, adetim ne zamandır gecikmedi şimdi gecikmenin 2.günü, tansiyonum düşük, burnum tıkanıyor, koku hassasiyeti, sık idrar,akıntıda artış, sıcak basması, halsizlik. Testler negatif şu an. Yarın da olmazsam çok umutluyum negatif çıksa da. Önceden de 3.gün silik çizgiyle öğrenmiştim.

Cnm prolaktin yüksek çıkmış doktorun birşey dedi mi bu değer gebeliğe engel oluyor bndede vardı ilaç kullandığım ay korunmadım hamile kaldım inşallah sende bu ay bu şekilde hamile kalırsın
Bende de yüksek bende Aralık ayında gebelik düşünüyorum o ay kullanmayı düşünüyorum dostinex mi verdi

Yaa iyi bari kuzucum hastalanınca tam hastalanmana üzüldüm ama sık olmadığına sevindim
Oh ohh garantiye almışın sen işini hemencik yemelere başlarsın inşallah
Sen tekrar gitmiş miydin doktora kuzum klomen yazacaktı başladın mı

Avokadolar anca olgunlaşıyor diye aldım attım kenara hayır canım ben cumartesi gittiğim gün zaten direkt femara verdi dün başladım hatta cumartesi yine kontrol var bakalım.

Avokadolar anca olgunlaşıyor diye aldım attım kenara hayır canım ben cumartesi gittiğim gün zaten direkt femara verdi dün başladım hatta cumartesi yine kontrol var bakalım.
Ha doğruu unuttum onu ben hep olgunlaşmışa denk geliyorum neyse ki
Oyy hadi inşallah bebiş olarak dönsün sana yumoşlar

Ahaahha o anlamaz tabiki o ne bilsin.Sen anlarsın.Nitekim anlamışsın.Rabbim bize de yaşatsın amiiiiiinnnn

Arkadasslarr merhaba o benim ve hala burdayım jdjfjd jennynurdu o zaman kullanıcı ismim ama sonra ben o hesabın sifresini ve aynı zamanda mail sifresini de unuttugum icin tekrar giremedim
O sallanmalar hep bosunaymıs yani
Yaaaa eveeet jennynur yaa sevinsem mi uzulsem mi tekrar burda olusuna bilemedim o sallanmalar bosuna gitmese yine de iyiydi o zaman da enerjini seviyordum. Iyi ki yazdin . Tez zamanda birlikte anneler grubunda devam etme dilegiyle kuzum

Yaaaa eveeet jennynur yaa sevinsem mi uzulsem mi tekrar burda olusuna bilemedim o sallanmalar bosuna gitmese yine de iyiydi o zaman da enerjini seviyordum. Iyi ki yazdin . Tez zamanda birlikte anneler grubunda devam etme dilegiyle kuzum

Aslında bu gruba ilk geldigimde de subat topiginde oldugumu söyleyecektim cünkü burda o zamandan tanıdıgım insanlar var ama kendimi nasıl hatırlatacagımı bilemedim vazgectim, nasıl bu konuyu unuturum iyi ki hatırlattın, insallah o zamandan bu zamana kalanlar olarak pesinden gelip anneler grubuna gecis yapacagızz cok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…