💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum resimdeki gölge değil baya pembiş geldi bana yanlış görüyorum bilmiyorum ama
Insallah ama testle ilgili pek bilgi bulamayınca bilemedim tam. Bugün prodoctor test yaptım onda da çok silik gölge çıktı. Güler miyim ağlar mıyım halime. Herkeslere dedim erken yapmayın, ben de bat geldiği gibi başladım testlere. Gölgelerle uğraşıyorum şimdi .

Kız bata kadar dayanmışsın daha ne olsun prodoctor 10 tane test denedim güvenli bence çok temiz negatifler gördüm hemen at buraya bizde görelim gölgeni bence sen hamilesin tüm testler mi gölge yapıcak

İyi yapmışsın canım bugün ne zaman test yapacaksın ? Fena değilim canım en azından evdeyim evden çalışıyorum dinlenme şansım var
Yaa iyi bari en azından evden çalışıyorsun bebeğim, hemencik toparlarsın inşallah
Sanki geçen ayda hastalanmıştın yanlış mı hatırlıyorum sık sık hastalanıyor musun
Bugün 11 gibi yapıyım diyorum sıvı alımını kestim
MArkete uğradım havuç avokado stokladım pik görürsem başlarım havuca

Canım bu ovu yanında gelen testler sıkıntılı hiç güvenmip heveslenme sonradan hayal kırıklığı olmasın başka testin varsa onunla dene
B Bipathem Her ay pozitif görüyor bu testte, nasıl test yapıyorlar anlayamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…