- 15 Eylül 2020
- 842
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.001
Insallah ama testle ilgili pek bilgi bulamayınca bilemedim tam. Bugün prodoctor test yaptım onda da çok silik gölge çıktı.Kuzum resimdeki gölge değil baya pembiş geldi bana yanlış görüyorum bilmiyorum ama
Amin canım en başta sağlık üzme kendini kaç aydır deniyorsunız bu aradaNasip diyorum artık Rabbim hepimizi öyle diyenlerden eylesin.
Kız bata kadar dayanmışsın daha ne olsun prodoctor 10 tane test denedim güvenli bence çok temiz negatifler gördüm hemen at buraya bizde görelim gölgeniInsallah ama testle ilgili pek bilgi bulamayınca bilemedim tam. Bugün prodoctor test yaptım onda da çok silik gölge çıktı.Güler miyim ağlar mıyım halime. Herkeslere dedim erken yapmayın, ben de bat geldiği gibi başladım testlere. Gölgelerle uğraşıyorum şimdi .
pozitif tabikiii o kadar bariz ki.Şüpheye yer yok. Çok sevindim tebrikler anne oluyorsun canımKızlar sizce pozitif mi ?
Test yapmış mıydın ?Nasip dedim artikbiraz üzüldüm ama belki diyorum yazdıklarınızı belki farklıdır. Kanamam oldu çünkü bu normal olmamalı
Bal gibi pozitif hem de tebrik ederimKızlar sizce pozitif mi ?
Hayırlı olsun canım ne güzel maşallahKızlarrrrr testime bakınnnnnn adetime 2 gün var
teşekkür ederiimmmmmTest yapmış mıydın ?
Bal gibi pozitif hem de tebrik ederimsağlıkla gelsin
Yaa iyi bari en azından evden çalışıyorsun bebeğim, hemencik toparlarsın inşallahİyi yapmışsın canım bugün ne zaman test yapacaksın ? Fena değilim canım en azından evdeyim evden çalışıyorum dinlenme şansım var
Sağolasın canımHayırlı olsun canım ne güzel maşallahçok net
Yaaa canımsın çok teşekkür ederimpozitif tabikiii o kadar bariz ki.Şüpheye yer yok. Çok sevindim tebrikler anne oluyorsun canım
Canım bu ovu yanında gelen testler sıkıntılı hiç güvenmip heveslenme sonradan hayal kırıklığı olmasın başka testin varsa onunla deneSelam, bir şey danışmak istiyordum vaktiniz var ise. Bu innovita strip erken gebelik testlerinden 2 tane var bende. Sizin negatif iken gölge çıkardı mı acaba? Benim resimde bu şekilde çok net olmayan çizgi çıktı. Daha önce silik çizgi ile öğrenmiştim ama internette böyle bir resim gördüm gölge negatif diye. O yüzden tam anlayamadım da. Bu testi kullanıp pek yorum yapan da olmamış.
İlk ayımızAmin canım en başta sağlık üzme kendini kaç aydır deniyorsunız bu arada
Ben de Endo ve miyom var beni korkutan o aslindaAmin canım en başta sağlık üzme kendini kaç aydır deniyorsunız bu arada
belirtin var mıydı canım,şüphelenmiş miydin kendinden?Yaaa canımsın çok teşekkür ederim
Yaptım ama akşam yaptimTest yapmış mıydın ?
Bal gibi pozitif hem de tebrik ederimsağlıkla gelsin
Yoğun bir mide bulantısı yaşadım canım bide kasıklarıma çok hafif ağrılar vurdu bunlardan şüphelendimbelirtin var mıydı canım,şüphelenmiş miydin kendinden?
Hemde ne güzel pozitif canım hayirli olsum saglicakla gelsin bebişinKızlar sizce pozitif mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?