- 24 Nisan 2023
- 1.441
- En iyi cevaplar
- 1
- 955
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.981
Arkadasslarr merhaba o benim ve hala burdayım jdjfjd jennynurdu o zaman kullanıcı ismim ama sonra ben o hesabın sifresini ve aynı zamanda mail sifresini de unuttugum icin tekrar giremedim
O sallanmalar hep bosunaymıs yani
Naptin canim test alabildin miİnsallah güzel sonuç alırsın cnm yumurta akı gibi akıntın varmı varsa eyer o Günlerde yumurtlama oluyor kaç günde bir regl oluyorsun ve kaç gün sürüyor reglin bitti demi
Tatlım günaydın dün malum hastalık erkenden sızmışım, senin yumi aceleci çıktı değerlendirebildiniz mi ?
Günaydın canımmYaa cok tatlisin kuzumbaskasinin sevincleriyle gulen yüzün, kendi mutlulugunu da gorsun tez zamanda aynada ve tabiki biz de sahitlik edelim canim
Yarın regl olmam gerekiyor ve bugün regl ağrısıyla uyandım o biraz üzdü yerleşme kanaması denilen şeyi yasamasaydim böyle olmazdım da biraz etkiledi tabiİnşallah canımm ama olmazsa da üzülmek yok en kısa zamanda nasip olsun inşallah gönlünden geçen
Çok şükür kuzucumm sevindim iyi çıkmasınaGittim bile kuzum bu sabahhormon testi falan yaptı ultrasonla baktı her şey yolunda çok şükür hatta d vitaminim 34 olmuş klomen de verdi yarın sabah başlıyorum
Evet bebeğim değerlendirdik bugüne bırakacaktım o işi ama içim rahat etmediTatlım günaydın dün malum hastalık erkenden sızmışım, senin yumi aceleci çıktı değerlendirebildiniz mi ?
Günaydın canımmçok mutlu ettin beni duanla teşekkür ederimm. İnşallah hepimiz bu güzel duyguyu tadalım
Günaydın balımm nasıl olsun biraz daha iyi misinHerkese gunaydiin
CAnım hiç belli olmaz belki de bebiştir yarın ola hayrola, üzme kendiniYarın regl olmam gerekiyor ve bugün regl ağrısıyla uyandım o biraz üzdü yerleşme kanaması denilen şeyi yasamasaydim böyle olmazdım da biraz etkiledi tabi
Kuzum belkide regli ağrısı değildir üzme kendini diğerleride kesin regli olucam dedi pozitif gördü ben kesin hamileyim dedim regli oldum belli olmaz yaniYarın regl olmam gerekiyor ve bugün regl ağrısıyla uyandım o biraz üzdü yerleşme kanaması denilen şeyi yasamasaydim böyle olmazdım da biraz etkiledi tabi
İyi yapmışsın canım bugün ne zaman test yapacaksın ? Fena değilim canım en azından evdeyim evden çalışıyorum dinlenme şansım varEvet bebeğim değerlendirdik bugüne bırakacaktım o işi ama içim rahat etmedi
Günaydın balımm nasıl olsun biraz daha iyi misin
Kuzum resimdeki gölge değil baya pembiş geldi bana yanlış görüyorum bilmiyorum amaSelam, bir şey danışmak istiyordum vaktiniz var ise. Bu innovita strip erken gebelik testlerinden 2 tane var bende. Sizin negatif iken gölge çıkardı mı acaba? Benim resimde bu şekilde çok net olmayan çizgi çıktı. Daha önce silik çizgi ile öğrenmiştim ama internette böyle bir resim gördüm gölge negatif diye. O yüzden tam anlayamadım da. Bu testi kullanıp pek yorum yapan da olmamış.
Benim 10 Kasım bat canım, daha çok erken haftaya bugün yarın yaparım galibaBat 10-11 kasım olanlar var mı
Neler yapıyorsunuz ve ne zamnan test yapmaya başlayacaksınız
Yaşadıklarından sonra regl olmamam gerekiyor gibi ama hamilelikte regl ağrısı gibi ağrı olur mu kiKuzum belkide regli ağrısı değildir üzme kendini diğerleride kesin regli olucam dedi pozitif gördü ben kesin hamileyim dedim regli oldum belli olmaz yani
Henüz regl olmadın sonuçta üzme kendini ağrılar çok benzer diyorlar hatta bazı hamile kadinlar her ay regl dönemlerinde ağrı çekiyormuş öyle okumuştum.Yaşadıklarından sonra regl olmamam gerekiyor gibi ama hamilelikte regl ağrısı gibi ağrı olur mu ki
Oluyormuş kuzum regli bekliyorum kasıklarım çok dolu vs diyip pozitif görenler oldu belli olmaz ama yinede nasipYaşadıklarından sonra regl olmamam gerekiyor gibi ama hamilelikte regl ağrısı gibi ağrı olur mu ki
Nasip diyorumaOluyormuş kuzum regli bekliyorum kasıklarım çok dolu vs diyip pozitif görenler oldu belli olmaz ama yinede nasip
Nasip diyorum artık Rabbim hepimizi öyle diyenlerden eylesin.Oluyormuş kuzum regli bekliyorum kasıklarım çok dolu vs diyip pozitif görenler oldu belli olmaz ama yinede nasip
Nasip dedim artikbiraz üzüldüm ama belki diyorum yazdıklarınızı belki farklıdır. Kanamam oldu çünkü bu normal olmamalıHenüz regl olmadın sonuçta üzme kendini ağrılar çok benzer diyorlar hatta bazı hamile kadinlar her ay regl dönemlerinde ağrı çekiyormuş öyle okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?