💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Arkadasslarr merhaba o benim ve hala burdayım jdjfjd jennynurdu o zaman kullanıcı ismim ama sonra ben o hesabın sifresini ve aynı zamanda mail sifresini de unuttugum icin tekrar giremedim
O sallanmalar hep bosunaymıs yani

Yaaa sen çok yaşaaa kız nerden geldi aklına gece gece krize girdik

Tatlım günaydın dün malum hastalık erkenden sızmışım, senin yumi aceleci çıktı değerlendirebildiniz mi ?
Yaa cok tatlisin kuzum baskasinin sevincleriyle gulen yüzün, kendi mutlulugunu da gorsun tez zamanda aynada ve tabiki biz de sahitlik edelim canim
Günaydın canımm çok mutlu ettin beni duanla teşekkür ederimm. İnşallah hepimiz bu güzel duyguyu tadalım

Gittim bile kuzum bu sabah hormon testi falan yaptı ultrasonla baktı her şey yolunda çok şükür hatta d vitaminim 34 olmuş klomen de verdi yarın sabah başlıyorum
Çok şükür kuzucumm sevindim iyi çıkmasına
Hadi hayırlısı o zaman bebeğimm uğurlu gelsin klomen sana

Evet bebeğim değerlendirdik bugüne bırakacaktım o işi ama içim rahat etmedi
Herkese gunaydiin
Günaydın balımm nasıl olsun biraz daha iyi misin

Yarın regl olmam gerekiyor ve bugün regl ağrısıyla uyandım o biraz üzdü yerleşme kanaması denilen şeyi yasamasaydim böyle olmazdım da biraz etkiledi tabi
Kuzum belkide regli ağrısı değildir üzme kendini diğerleride kesin regli olucam dedi pozitif gördü ben kesin hamileyim dedim regli oldum belli olmaz yani

Evet bebeğim değerlendirdik bugüne bırakacaktım o işi ama içim rahat etmedi

Günaydın balımm nasıl olsun biraz daha iyi misin
İyi yapmışsın canım bugün ne zaman test yapacaksın ? Fena değilim canım en azından evdeyim evden çalışıyorum dinlenme şansım var

Kuzum resimdeki gölge değil baya pembiş geldi bana yanlış görüyorum bilmiyorum ama

Yaşadıklarından sonra regl olmamam gerekiyor gibi ama hamilelikte regl ağrısı gibi ağrı olur mu ki
Henüz regl olmadın sonuçta üzme kendini ağrılar çok benzer diyorlar hatta bazı hamile kadinlar her ay regl dönemlerinde ağrı çekiyormuş öyle okumuştum.

Henüz regl olmadın sonuçta üzme kendini ağrılar çok benzer diyorlar hatta bazı hamile kadinlar her ay regl dönemlerinde ağrı çekiyormuş öyle okumuştum.
Nasip dedim artikbiraz üzüldüm ama belki diyorum yazdıklarınızı belki farklıdır. Kanamam oldu çünkü bu normal olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…