- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.081
En geç 2 de çıkardı işle güçle oyalanayim bari akşam vakit hiç gecmedi en azından gün içinde geçiyor kuzum. Valla içim pir pırValla bence delirmedin çok normal hareketler
Kuzum 2 dedi zaten doktorum dün. zaten öncesinde çıkmıyor geçen de öyle oldu malesef. 2 saat kaldı az dişimi sıkıp arayacağım. Ara öğün hazırladım onları yiyim de zaman geçsinsacibelinde kuzum ben gelecek haftayi da gecirip oyle gitmeye karar verdim kuzum kontrole. O arada 2 gune bir olmasa da
Kuzum bazen orda gorunmeden de cikabiliyor sonuc sen hemşireni bi arasana. Soyle o sunucu. Kesin cikmistir bu saate kalmaz
Amannnn anladım ben bebişim
Hee ben doktoru arayıp ne zaman geleyim diye soracağım zaten kendi karar versin doktor inşallah alır beni bu arada bayağı popüler olunca hastaneyi bırakmış tabi. Özel sağlık sigortamla anlasmasi varmış neyseki o detayları konuşacağım bir de kuzum. Nedir ne değildir.sacibelinde kuzum ben gelecek haftayi da gecirip oyle gitmeye karar verdim kuzum kontrole. O arada 2 gune bir olmasa da
Kuzum bazen orda gorunmeden de cikabiliyor sonuc sen hemşireni bi arasana. Soyle o sunucu. Kesin cikmistir bu saate kalmaz
Test yap canım mutlaka sert düşüş olmuş bu ay sende mi erken yumurtlayacaksın acabaBenim ateşte bugün çakıldı
Ovu testi yapmamayı düşünüyodum bugün ama yapsam mı yinede karar veremedim
Canım içiniz ferah tut çok güzel gelecek sonucun inşallahEn geç 2 de çıkardı işle güçle oyalanayim bari akşam vakit hiç gecmedi en azından gün içinde geçiyor kuzum. Valla içim pir pırrabbim sağlık vermiştir inşallah bebise de artış görürüm
Amin kuzum inşallahEn geç 2 de çıkardı işle güçle oyalanayim bari akşam vakit hiç gecmedi en azından gün içinde geçiyor kuzum. Valla içim pir pırrabbim sağlık vermiştir inşallah bebise de artış görürüm
Hayirlisi olsun artik ama kimle konustuysam regl olacagim zannettim belirtiler arasinda fark yok gibiydi diyor. Beklemedeyiz hep beraber sizde dahil takipteyim buradaki hanimlariValla canım belirtiler bana ilk gebeligimde ışık olmustu belirtiler cok olunca gebe olduğuma kanaat getırmıstım insallah bu anlattıklarının hepsı gebeliktendırama bence testi biraz erken yapınca hayal kırıklığı oluyor Birde net sonucu göstermiyor canım aynen öyle benım de ilk gebeligim mesela ilk korunmasız ilişkide olmustu bunda mesela ilk korunmasız ilişkide olmadı insan hemen korunmayı bırakır bırakmaz olacak sanıyor ama olacağı varsa oluyor herturlu canım
Bir arkadasim 1 hafta sonra bile test yapti yine negatif meger gec dollenme olmus adet gecikmesinden 1 hafta sonra pozitife dondu adet yoksa umut vardir. Ben artik belirti aramayi biraktim bir ara cok hapsursam hamilelikte hapsurma diye nette aratir oldum baktim akil sagligim gidiyor dedim dur artik sacmalamaBenim de belirtiler aynı. Bir gülüp bir ağlayasım geliyor ya. Adetten önce en fazla huysuzluk olurdu bende. Şimdi duygu durumlarım çok değişkenleşti. Bu kadar da psikolojik olur mu acaba diyorum. Göğüslerim şişti ve hassaslaştı, adetim ne zamandır gecikmedi şimdi gecikmenin 2.günü, tansiyonum düşük, burnum tıkanıyor, koku hassasiyeti, sık idrar,akıntıda artış, sıcak basması, halsizlik. Testler negatif şu an. Yarın da olmazsam çok umutluyum negatif çıksa da. Önceden de 3.gün silik çizgiyle öğrenmiştim.
Beklenti nedeniyle de olabilir aslındaOyy ilk ay bende çok belirtim vardı çook üzüldüm çok normal 2 ci ayım benimde bir tık alıştım hemen olmama fikrine
Ah hadi inşallah ya Allah size de nasip etsin ne kadar güzel kalplisiniz. Şafak yarın bakalım]
Hiç korkma canım oyle gebe kalan çok fazla kişi var. İki tane doğuran bir YouTuber görmüştüm the beeston fam kanalın adı kadın kaç kere operasyon da geçirdi ona rağmen gayet hamile kaldı senin için evrene bende pozitif mesaj gönderiyorum senin de pozitiflerini göreceğiz inşallah
Hayır canım ben değildimçok sık hasta olmam olunca tam olurum hadi bakalım heyecanla bekliyorum ben de şimdiden havuç ve avokado var dolapta iyi yapmışsın catlama sonrası hemen başla avokadoya
Dur bakalım hemen karaları bağlama hem daha ilk aymış çok çok yenisiniz ama inşallah tutmuştur ilk aydan
Evet yeniyiz aslında ama Endo ve miyom var biraz stres yaptım galibaHayır canım ben değildimçok sık hasta olmam olunca tam olurum hadi bakalım heyecanla bekliyorum ben de şimdiden havuç ve avokado var dolapta iyi yapmışsın catlama sonrası hemen başla avokadoya
Dur bakalım hemen karaları bağlama hem daha ilk aymış çok çok yenisiniz ama inşallah tutmuştur ilk aydan
İlginç oldu zaten 2 saat falan sürdü sabah sonra geçti şuan pamuk gibiyimBenim de adete birkaç gün kala regl ağrısı gibi ağrılarım oldu. Bat günü ağrı falan kalmadı. Bugün gecikmenin 2.günü bekliyorum kuruma ve negatif çizgilerimlen. Hamileyken de adet ağrısı, kasık ağrısı gibi ağrılar olabiliyor zaten onu kafanıza takmanıza gerek yok.
Ah kuzum benim. Ben gebe kaldım çok şükür de gidemedim bu gruptan başka yereAh hadi inşallah ya Allah size de nasip etsin ne kadar güzel kalplisiniz. Şafak yarın bakalım
Kuzum sabah yaptın mı peki? İlk idrarla çok fark oluyor arada malesef.Kızlar dünden beri irtibat halinde olduğum kızları etiket yapayım dedım ben dün prodoctor marka test yaptım akşam saatlerinde tertemız bir negatıf gördüm neyse testi çöpe atmıştım demın bi tekrar bakayım dedım cok cok silik bi çizgi gördüm adetime 2 gün var ne olabılır ki bu acaba ertesi gün niye böle bişey oldu gebelik ihtimali vermiyorum ama çizgiyi görünce. Bi tuhaf oldumsacibelinde V vavelya02 S simurrg Zumruduanka96 M Melegim96 D denizperisii Merveeee57 B Butterfly193 olsa bile adete 2 gün kala bu kadar silik olurmu kafam karıştı kızlar
CNım dün akşam üzeri test yaptım bugün çöpe baktım cok cok sıkın bi çizgi çıktı yok ilk idrar deıldı cnmKuzum sabah yaptın mı peki? İlk idrarla çok fark oluyor arada malesef.
Buradaki vavelya benim sanirim ama 02 degil 09 olanindan etiket yanlis olmusKızlar dünden beri irtibat halinde olduğum kızları etiket yapayım dedım ben dün prodoctor marka test yaptım akşam saatlerinde tertemız bir negatıf gördüm neyse testi çöpe atmıştım demın bi tekrar bakayım dedım cok cok silik bi çizgi gördüm adetime 2 gün var ne olabılır ki bu acaba ertesi gün niye böle bişey oldu gebelik ihtimali vermiyorum ama çizgiyi görünce. Bi tuhaf oldumsacibelinde V vavelya02 S simurrg Zumruduanka96 M Melegim96 D denizperisii Merveeee57 B Butterfly193 olsa bile adete 2 gün kala bu kadar silik olurmu kafam karıştı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?