💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum 2 dedi zaten doktorum dün. zaten öncesinde çıkmıyor geçen de öyle oldu malesef. 2 saat kaldı az dişimi sıkıp arayacağım. Ara öğün hazırladım onları yiyim de zaman geçsin

Hee ben doktoru arayıp ne zaman geleyim diye soracağım zaten kendi karar versin doktor inşallah alır beni bu arada bayağı popüler olunca hastaneyi bırakmış tabi. Özel sağlık sigortamla anlasmasi varmış neyseki o detayları konuşacağım bir de kuzum. Nedir ne değildir.

Benim ateşte bugün çakıldı
Ovu testi yapmamayı düşünüyodum bugün ama yapsam mı yinede karar veremedim
Test yap canım mutlaka sert düşüş olmuş bu ay sende mi erken yumurtlayacaksın acaba
Canım içiniz ferah tut çok güzel gelecek sonucun inşallah

Hayirlisi olsun artik ama kimle konustuysam regl olacagim zannettim belirtiler arasinda fark yok gibiydi diyor. Beklemedeyiz hep beraber sizde dahil takipteyim buradaki hanimlari

Bir arkadasim 1 hafta sonra bile test yapti yine negatif meger gec dollenme olmus adet gecikmesinden 1 hafta sonra pozitife dondu adet yoksa umut vardir. Ben artik belirti aramayi biraktim bir ara cok hapsursam hamilelikte hapsurma diye nette aratir oldum baktim akil sagligim gidiyor dedim dur artik sacmalama

Ah hadi inşallah ya Allah size de nasip etsin ne kadar güzel kalplisiniz. Şafak yarın bakalım

Bu arada kizlar devlet hast. acilde hemen yapiyorlar gebelik testini 1 saate falanda cikiyor beklemeseniz bile e devlete en gec 2 saate dusuyor. Ben bir kac kez suphelendigimde sabahi bekleyemedigim icin gece gidip yaptirdim. Hemen cikmisti. Gunduz kalabalik olunca kan sonuclari gec cikiyor.

Evet yeniyiz aslında ama Endo ve miyom var biraz stres yaptım galiba gerçi regl ağrım da geçti 2 saat falan sürdü anlamadım çok

Kızlar dünden beri irtibat halinde olduğum kızları etiket yapayım dedım ben dün prodoctor marka test yaptım akşam saatlerinde tertemız bir negatıf gördüm neyse testi çöpe atmıştım demın bi tekrar bakayım dedım cok cok silik bi çizgi gördüm adetime 2 gün var ne olabılır ki bu acaba ertesi gün niye böle bişey oldu gebelik ihtimali vermiyorum ama çizgiyi görünce. Bi tuhaf oldum sacibelinde V vavelya02 S simurrg Zumruduanka96 M Melegim96 D denizperisii Merveeee57 B Butterfly193 olsa bile adete 2 gün kala bu kadar silik olurmu kafam karıştı kızlar

İlginç oldu zaten 2 saat falan sürdü sabah sonra geçti şuan pamuk gibiyim ay hadi İnşallah sizin de pozitif görürüz. Bugün test yaptınız mı sabah

Ah hadi inşallah ya Allah size de nasip etsin ne kadar güzel kalplisiniz. Şafak yarın bakalım
Ah kuzum benim. Ben gebe kaldım çok şükür de gidemedim bu gruptan başka yere şimdi kan sonucumu bekliyorum beta artışı için dünden beri. Rabbim herkese nasip etsin insallah. Ben hep diyorum ayağımi sürüdüm arkamdan gelin diye tabi benimki de inşallah sagliklidir bekliyorum dualarınızı

Kuzum sabah yaptın mı peki? İlk idrarla çok fark oluyor arada malesef.

Buradaki vavelya benim sanirim ama 02 degil 09 olanindan etiket yanlis olmus canim prodoctor ben daha once gebe olmadigimdan eminken yapmistim 2 saat sonra bile tertemiz tek cizgiydi kuruma cizgisi bile cikarmadi bana sagolsun bilemedim belki erkendir test icin ama ihtimal olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…