- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.121
Bu sabah yaptınmı kuzum bekleyınce sonradan çıkabılıyo testlerde çizgiKızlar dünden beri irtibat halinde olduğum kızları etiket yapayım dedım ben dün prodoctor marka test yaptım akşam saatlerinde tertemız bir negatıf gördüm neyse testi çöpe atmıştım demın bi tekrar bakayım dedım cok cok silik bi çizgi gördüm adetime 2 gün var ne olabılır ki bu acaba ertesi gün niye böle bişey oldu gebelik ihtimali vermiyorum ama çizgiyi görünce. Bi tuhaf oldumsacibelinde @vavelya02 @simurrg Zumruduanka96 @Melegim96 @denizperisii Merveeee57 B Butterfly193 olsa bile adete 2 gün kala bu kadar silik olurmu kafam karıştı kızlar
Kuzum senı zaten eklemiştik ya
Dokunmayın bana
Kız sen nelerdesin yine.Neyi deniyoruz hemen deneyeyim
Kız kimmiş oKız sen nelerdesin yine.
Burda bir arkadaş bebiş için eşinden kendi bacaklarını kaldırıp sallamasini rica etmiş, sende dene diye yazdılar
Bugün tekrar test yapsaydın bı kuruma çizgisi de olabilir ben erken gebelik testelrine pek güvenmiyorum ama inşallah pozitiftir hakkında hayırlısı olsunKızlar dünden beri irtibat halinde olduğum kızları etiket yapayım dedım ben dün prodoctor marka test yaptım akşam saatlerinde tertemız bir negatıf gördüm neyse testi çöpe atmıştım demın bi tekrar bakayım dedım cok cok silik bi çizgi gördüm adetime 2 gün var ne olabılır ki bu acaba ertesi gün niye böle bişey oldu gebelik ihtimali vermiyorum ama çizgiyi görünce. Bi tuhaf oldumsacibelinde @vavelya02 @simurrg Zumruduanka96 @Melegim96 @denizperisii Merveeee57 B Butterfly193 olsa bile adete 2 gün kala bu kadar silik olurmu kafam karıştı kızlar
4 e kadar normal değer diye biliyorum kuzum ben.Kızlar amh sonucum çıkmış yaş 2 ay sonra 33değerim 2.09 nasıl sizce hiç anlamadığım bir test ? B bernaad S simurgggg sacibelinde Zumruduanka96 Merveeee57 ve bilen diğer kızlar ?
Kuzum bence değer çok iyi bebim de yaş 31 değerim 2.88 doktor çok güzel demiştiKızlar amh sonucum çıkmış yaş 2 ay sonra 33değerim 2.09 nasıl sizce hiç anlamadığım bir test ? B bernaad S simurgggg sacibelinde Zumruduanka96 Merveeee57 ve bilen diğer kızlar ?
merhaba canım değerin yaşına göre oldukça iyiKızlar amh sonucum çıkmış yaş 2 ay sonra 33değerim 2.09 nasıl sizce hiç anlamadığım bir test ? B bernaad S simurgggg sacibelinde Zumruduanka96 Merveeee57 ve bilen diğer kızlar ?
Yaa. Ben ankarada hemen yaptirmistim sirf kadin dogum icin hatta ayri bolum vardi acilde bekletmediler. Baska sikayet soylemedim direkt gebelik testi yaptircam dedim. Baska bir zamanda kucuk bir sehirde hasta olup gitmistim midem bulaniyor agrim var diye gebelik supheniz varmi dediler olabilir dedim ona da oyle bakmislardi 1 saate cikmisti.Canım Bursa'da yapmıyorlar malesef gittim sadece test için gittiğinde yapmıyoruz diyorlar
Gayet guzel kuzumKızlar amh sonucum çıkmış yaş 2 ay sonra 33değerim 2.09 nasıl sizce hiç anlamadığım bir test ? B bernaad S simurgggg sacibelinde Zumruduanka96 Merveeee57 ve bilen diğer kızlar ?
Canin sagolsun kuzum. Bu ay olur insallahKızlar merhaba çok sinirlerim bozuktu bir kaç gündür hiç bişeye bakamamıştım. Testim koyulaşmaya başlamış sanmıştım ama öyle değilmiş ertedi gün yaptığımda koyulaşma göremedim. Dün iğneyle birlikte 15. Günümdü kahverengi lekelenme yaşadım adet bekliyorumZumruduanka96 S simurgggg B bernaad
4 e kadar normal değer diye biliyorum kuzum ben.
Kuzum bence değer çok iyi bebim de yaş 31 değerim 2.88 doktor çok güzel demişti
merhaba canım değerin yaşına göre oldukça iyi
Ay çok mutlu oldum kızlar teşekkür ederim daha doktorla konuşmadan buraya yazdım size güvenim tamGayet guzel kuzum
Nihalimercimek o da bizim gibi cilgin tam bu gruplukKız kimmiş o
Valla çok güzel çıkmış kuzum gayet gayet iyi maşallahlar olsunKızlar amh sonucum çıkmış yaş 2 ay sonra 33değerim 2.09 nasıl sizce hiç anlamadığım bir test ? B bernaad S simurgggg sacibelinde Zumruduanka96 Merveeee57 ve bilen diğer kızlar ?
Sagol canim benimValla çok güzel çıkmış kuzum gayet gayet iyi maşallahlar olsun
ya bu kasıkta doluluk nasıl bişey acaba yaCanım ben regle 2 gün kala prodoctor ile öğrendim. Bir gece önce kasıkta doluluk hissi oldu regl olurken olanın bir iki kere de batma bir de göğüste şişlik regl öncesinden bir tık farklı onun dışında hiçbir şey olmadı. Sağolsun burda kızlardan biri kim doluluk hissettim dediyse hamile çıktı dedi o gece sabahına pozitif gördümama bu yok yerleşme kanaması, akıntı, hassasiyet vs hiçbiri olmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?