💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bu sabah yaptınmı kuzum bekleyınce sonradan çıkabılıyo testlerde çizgi

Bugün tekrar test yapsaydın bı kuruma çizgisi de olabilir ben erken gebelik testelrine pek güvenmiyorum ama inşallah pozitiftir hakkında hayırlısı olsun

Canım Bursa'da yapmıyorlar malesef gittim sadece test için gittiğinde yapmıyoruz diyorlar
Yaa. Ben ankarada hemen yaptirmistim sirf kadin dogum icin hatta ayri bolum vardi acilde bekletmediler. Baska sikayet soylemedim direkt gebelik testi yaptircam dedim. Baska bir zamanda kucuk bir sehirde hasta olup gitmistim midem bulaniyor agrim var diye gebelik supheniz varmi dediler olabilir dedim ona da oyle bakmislardi 1 saate cikmisti.

Testleri pozitif çıkan kızlarım tebrik ederim sizi bugün yoğunum baya üstten başlayıp tek tek okudum acayip bir yorgunluk halsizlik var üzerimde sürekli uyumak istiyorum dolunayın etkisi de olabilir belirtilere yormıcam

Canin sagolsun kuzum. Bu ay olur insallah dua ediyorum sizler icin. Tatli canini da hic bir sey icin sıkma lütfen

4 e kadar normal değer diye biliyorum kuzum ben.
Kuzum bence değer çok iyi bebim de yaş 31 değerim 2.88 doktor çok güzel demişti
merhaba canım değerin yaşına göre oldukça iyi
Gayet guzel kuzum
Ay çok mutlu oldum kızlar teşekkür ederim daha doktorla konuşmadan buraya yazdım size güvenim tam

Resmen kafamda saat 2de ogrenilecek bir is olarak senin sonucun var sacibelinde ben de hayatinda yapilacaklara ️ atarak giden biriyim. Buna atamadim ya simdi bir huzursuzluk var

ya bu kasıkta doluluk nasıl bişey acaba yaherkesler aynı şeyi diyor. bi de ben yaşasam anlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…