- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
- 83
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.101
Bide demın mesajda belirtmeyi unutmusum cnm testi dün yaptım demın çöpe baktım cok cok silik bi çizgi gördumKuzum sabah yaptın mı peki? İlk idrarla çok fark oluyor arada malesef.
evet cnm sensin klavye mağduru oldum yalnız testı dün yaptım çizgiyi. Demin çöpten alınca gördüm onu mesajda belirtmeyı unutmusumBuradaki vavelya benim sanirim ama 02 degil 09 olanindan etiket yanlis olmuscanim prodoctor ben daha once gebe olmadigimdan eminken yapmistim 2 saat sonra bile tertemiz tek cizgiydi kuruma cizgisi bile cikarmadi bana sagolsun bilemedim belki erkendir test icin ama ihtimal olabilir.
Canım ben çalışıyorum gün içinde. İşim yoğun oldugu için malesef o yuzden de hastane tercih edemedim. Dün aile hekimine arabayla kan verip dönmem tam 10 dakikami aldı nerdeyse. Tek sorun sonuçların çok gec cikmasi hele de böyle kalabalık şehirlerdeBu arada kizlar devlet hast. acilde hemen yapiyorlar gebelik testini 1 saate falanda cikiyor beklemeseniz bile e devlete en gec 2 saate dusuyor. Ben bir kac kez suphelendigimde sabahi bekleyemedigim icin gece gidip yaptirdim. Hemen cikmisti. Gunduz kalabalik olunca kan sonuclari gec cikiyor.
Valla ben tüm testlerde ilk 10 dakikadan sonrasını hiç dikkate almadım hadi olsun olsun yarım saat sonrasinda bozuluyor test canım. Test üzerlerinde yazar ilk idrarla da dene istersen ben gebeligimi çok net bu marka ile görmüştüm. İnşallah sana da gösterirBide demın mesajda belirtmeyi unutmusum cnm testi dün yaptım demın çöpe baktım cok cok silik bi çizgi gördum
Kahvelim de pozitifini attı canım bu sabahKız diğeri kimm kaçırdım mı ben okudum da aslında mesajlrıı
Ben testin birtanesini ankarada yaptirmistim acilde aksam 9 gibi falan gittim sanirim bende musait olmuyorum diye beklemek istemezseniz hani aklinizda bulunsun. Hatta cok kalabalikti acil gebelik testi deyince normal hasta sirasina bile almadilar ayri bir kadin dogum kan alma vardi orada beklemeden kan verdimCanım ben çalışıyorum gün içinde. İşim yoğun oldugu için malesef o yuzden de hastane tercih edemedim. Dün aile hekimine arabayla kan verip dönmem tam 10 dakikami aldı nerdeyse. Tek sorun sonuçların çok gec cikmasi hele de böyle kalabalık şehirlerde
Bence sen 2 gun daha sabret adetin ilk gunu bekle ilk idrarla ayni markayla dene. Bu markadan memnun olmayan gormedim.evet cnm sensin klavye mağduru oldum yalnız testı dün yaptım çizgiyi. Demin çöpten alınca gördüm onu mesajda belirtmeyı unutmusum
2 de çıkar demişlerdi 50 dakika kaldı bakalım catliyorum bende meraktan. Artış iyi mi değil mi ona bakacağımBen testin birtanesini ankarada yaptirmistim acilde aksam 9 gibi falan gittim sanirim bende musait olmuyorum diye beklemek istemezseniz hani aklinizda bulunsun. Hatta cok kalabalikti acil gebelik testi deyince normal hasta sirasina bile almadilar ayri bir kadin dogum kan alma vardi orada beklemeden kan verdim
Suruyun suruyun ben meraklıyım gelmeye. Çok sevindim sizin adınıza yeni mi peki siz neler yaşadınız regl öncesi belirti oldu muAh kuzum benim. Ben gebe kaldım çok şükür de gidemedim bu gruptan başka yereşimdi kan sonucumu bekliyorum beta artışı için dünden beri. Rabbim herkese nasip etsin insallah. Ben hep diyorum ayağımi sürüdüm arkamdan gelin diye tabi benimki de inşallah sagliklidir bekliyorum dualarınızı
Canım bence sen bu akşamda değerlendir pik olmasa bile pik gibi@bliiss yaptım kuzucum şimdiiTam pik değil sanırım gün içerisinde olacak gibi havuç yemeye başlasam mı başlamasam mı
Canım ben regle 2 gün kala prodoctor ile öğrendim. Bir gece önce kasıkta doluluk hissi oldu regl olurken olanın bir iki kere de batma bir de göğüste şişlik regl öncesinden bir tık farklı onun dışında hiçbir şey olmadı. Sağolsun burda kızlardan biri kim doluluk hissettim dediyse hamile çıktı dedi o gece sabahına pozitif gördümSuruyun suruyun ben meraklıyım gelmeye. Çok sevindim sizin adınıza yeni mi peki siz neler yaşadınız regl öncesi belirti oldu mu
Canım hangi marka test yaptın?Kızlar merhaba çok sinirlerim bozuktu bir kaç gündür hiç bişeye bakamamıştım. Testim koyulaşmaya başlamış sanmıştım ama öyle değilmiş ertedi gün yaptığımda koyulaşma göremedim. Dün iğneyle birlikte 15. Günümdü kahverengi lekelenme yaşadım adet bekliyorumZumruduanka96 S simurgggg B bernaad
Atmıştım 40 li aldım diye freely ama o mavi beyaz olandan değilCanım hangi marka test yaptın?
Hadi hayirlisi canim. Benim daha 1 haftaya yakin olunca sizleri takip ediyorum bende heyecanla2 de çıkar demişlerdi 50 dakika kaldı bakalım catliyorum bende meraktan. Artış iyi mi değil mi ona bakacağım
Evet canım psikolojik oluyor işteBeklenti nedeniyle de olabilir aslındaşuan diyorum bu kadar belirti yaşayıp olmuyorsa 2 ay çok beklentim olmaz gibi geliyir
Kuzum o test koyulasmiyor. Pembe kaplı olan di mi üstünde ilişkiden 6 gün sonra mi ne yazıyor. Benim beta 145 de bile öyle silik çıkardı ki anlatamam. Daha yeni bugün gördüm koyu rengi. Başka marka varsa onla bak canım. İnşallah bebiş seninledirAtmıştım 40 li aldım diye freely ama o mavi beyaz olandan değil
Canım Bursa'da yapmıyorlar malesef gittim sadece test için gittiğinde yapmıyoruz diyorlarBu arada kizlar devlet hast. acilde hemen yapiyorlar gebelik testini 1 saate falanda cikiyor beklemeseniz bile e devlete en gec 2 saate dusuyor. Ben bir kac kez suphelendigimde sabahi bekleyemedigim icin gece gidip yaptirdim. Hemen cikmisti. Gunduz kalabalik olunca kan sonuclari gec cikiyor.
Neyi deniyoruz hemen deneyeyimCidden yaa düşünsene öyle birşey deniyoruzsenin için çok geç ama benim için mümkündür bunu varya denese denese Zumruduanka96 'm dener farklılıkları seviyodur bence
Kuzum yerleşme falan olmasın yaKızlar merhaba çok sinirlerim bozuktu bir kaç gündür hiç bişeye bakamamıştım. Testim koyulaşmaya başlamış sanmıştım ama öyle değilmiş ertedi gün yaptığımda koyulaşma göremedim. Dün iğneyle birlikte 15. Günümdü kahverengi lekelenme yaşadım adet bekliyorumZumruduanka96 S simurgggg B bernaad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?