- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 33
- 40
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.141
Herkes her belirtiyi yasamiyor canim ya. Ben onu yasamadim mesela. Agri oldu ama doluluk hissi olmadi. Su gibi seffaf akinti da cok yazıldı çizildi. Ben de aylarca onu aradim. Ama o da olmadiya bu kasıkta doluluk nasıl bişey acaba yaherkesler aynı şeyi diyor. bi de ben yaşasam anlasam
Ya ben bunu yaşadım bir ay ama sonuç fos demek ki her doluluk bebek değilya bu kasıkta doluluk nasıl bişey acaba yaherkesler aynı şeyi diyor. bi de ben yaşasam anlasam
Kuzum gebelik haricinde 3.5 4 olan tsh a kimse bisey yapmaz ama. Kime gitsen yine ayni olacaktir. Sadece gebelikte 2.5un alti olsun isteniyor.kızlar ben bugün dahiliyeye gittim kadın doğum doktorum tsh ım sebebiyle yönlendirmişti. Özele gidince kahretsin ki prenses gibi ilgilendiler..Kan verdim..4 .30 çıkan tsh bugün de 3.30 çıktı ama yine yüksek. Dahiliyeci doktor da gebeliğe engel diyemem değerlerin ama 2 ve altı olması gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Perşembe günü de tiroid ultrasonu yazdı detaylı bakmak isterim dedi ona gidicem. Grafiklere baktık 2016 dan beri benim tsh 3.50 4 lerdeymiş.. Ve ne yazık yıllardır sebepsiz kilo alıyorum araştırın vs vs diye aşındırmadığım doktor kapısı kalmazken benim tsh ıma hiç bir doktor önem vermedi..Normal dendi yollandı. Bu doktorları Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Ne eksik etsin, ne ellerine düşürsün...Bu sefer yemezler herşeyime didik didik baktırıcam
Verdiğin paraya değdi di miSagol canim benimdoktorum yumurtalıkların çok iyi çalışıyor güzel diyordu hep acaba diyordum ahaha kanıtlanmış oldu şimdi
kuzum böyle ayakkabını bağlamak için eğilince sanki içinde top gibi bişey var da batıo gibi. Dolu dolu yani. Tuvaletini yapamamış gibi, yumurtlama ağrısı gibi. Bendekiler böyle :)ya bu kasıkta doluluk nasıl bişey acaba yaherkesler aynı şeyi diyor. bi de ben yaşasam anlasam
Ahaha bende toplantidayim şuan o kadar kendimi veremiyorum ki toplantıya kamerami falan da kapattım. Eşim bile yazmış çıkmadı mı sonuc diye. Ay biz de catladik kızlarla dedimResmen kafamda saat 2de ogrenilecek bir is olarak senin sonucun varsacibelinde ben de hayatinda yapilacaklara ️ atarak giden biriyim. Buna atamadim ya simdi bir huzursuzluk var
Ay amiiin inşallah canımYa ben bunu yaşadım bir ay ama sonuç fos demek ki her doluluk bebek değilama sen tez zamanda bebekli doluluk yasa inşallah
S simurgggg bildigi için yorumlamış bak, ben de senin gibi düşünürdüm. Demek ki gebelik zamanı düşük olması gereken bir değer çokta yüksek değil normale göre sanırım. İlaçla çözülecek bir durum üzme kendini çaresi varkızlar ben bugün dahiliyeye gittim kadın doğum doktorum tsh ım sebebiyle yönlendirmişti. Özele gidince kahretsin ki prenses gibi ilgilendiler..Kan verdim..4 .30 çıkan tsh bugün de 3.30 çıktı ama yine yüksek. Dahiliyeci doktor da gebeliğe engel diyemem değerlerin ama 2 ve altı olması gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Perşembe günü de tiroid ultrasonu yazdı detaylı bakmak isterim dedi ona gidicem. Grafiklere baktık 2016 dan beri benim tsh 3.50 4 lerdeymiş.. Ve ne yazık yıllardır sebepsiz kilo alıyorum araştırın vs vs diye aşındırmadığım doktor kapısı kalmazken benim tsh ıma hiç bir doktor önem vermedi..Normal dendi yollandı. Bu doktorları Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Ne eksik etsin, ne ellerine düşürsün...Bu sefer yemezler herşeyime didik didik baktırıcam
Regl olurken olanın aynısi. Benim ergenlikten beri sancım vs olmaz ama boyle hissi oluyor reglin onun aynısı vallaya bu kasıkta doluluk nasıl bişey acaba yaherkesler aynı şeyi diyor. bi de ben yaşasam anlasam
Hahahah değdi değdi mutlu etti sonuçVerdiğin paraya değdi di mi
Aslında çok takılmamak lazım da,valla çok garip ya. Psikoloji herşey.Öyle belirtiler arıyor ve buluyorum ki vücudumda. Bu ay kesin oldu diyorum bak kasığın batıyor bak göğsün hassas. Sonu fıs çıkıyor amaHerkes her belirtiyi yasamiyor canim ya. Ben onu yasamadim mesela. Agri oldu ama doluluk hissi olmadi. Su gibi seffaf akinti da cok yazıldı çizildi. Ben de aylarca onu aradim. Ama o da olmadi
bakalım önemli olan şimdisi o zmn düşürsünler o zmn bebişime engel ne varsa kalksınKuzum gebelik haricinde 3.5 4 olan tsh a kimse bisey yapmaz ama. Kime gitsen yine ayni olacaktir. Sadece gebelikte 2.5un alti olsun isteniyor.
Çok güzel anlattın ve çok iyi oluştu kafamda şuan valla. Teşekkürler artık kasıkta doluluğu sözlükte bile açıklayabilirimkuzum böyle ayakkabını bağlamak için eğilince sanki içinde top gibi bişey var da batıo gibi. Dolu dolu yani. Tuvaletini yapamamış gibi, yumurtlama ağrısı gibi. Bendekiler böyle :)
erken testim negatif maalesef.ağrı aynen devam. umutlanıyorum ister istemez. biraz baktım buraya, bu tip belirlilerle hamile olduğunu öğrenenler olmuş. iyice umutlandım tabii.
kasım 4’ten sonra erken test yapacağım.
kasım ayı bana hep uğurlu gelir. inşallah yine öyle olur
Kafayı yemiş gibi test yaptım bitti hepsi eğer bugün sökülmezse adet yarın başka test alıp denerim bakalım. Test buKuzum o test koyulasmiyor. Pembe kaplı olan di mi üstünde ilişkiden 6 gün sonra mi ne yazıyor. Benim beta 145 de bile öyle silik çıkardı ki anlatamam. Daha yeni bugün gördüm koyu rengi. Başka marka varsa onla bak canım. İnşallah bebiş seninledir
Sanmıyorum canım yaKuzum yerleşme falan olmasın ya
Bu benim çok yemek yediğimde de oluyorkuzum böyle ayakkabını bağlamak için eğilince sanki içinde top gibi bişey var da batıo gibi. Dolu dolu yani. Tuvaletini yapamamış gibi, yumurtlama ağrısı gibi. Bendekiler böyle :)
Doluluk hep var ama koca bi hüsran 3 aydır ahahahah.Neyse kısmet ne diyeyimÇok güzel anlattın ve çok iyi oluştu kafamda şuan valla. Teşekkürler artık kasıkta doluluğu sözlükte bile açıklayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?