- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.261
3 Ekim canımSenin son adet tarihi ne zamandi kuzum
Bu cuma mi gideceksin? Kese görünür de kalp atimi icin erken mi acaba dedim3 Ekim canım
Sakin ol kuzum, 1 saat daha bekle bakalım çıkmazsa. Özelden git ver en iyisi canımİlk test 11:53 te çıkmış hemen. Ertesi gün 14:00 dan da biraz önce. Saat 15:00 oldu hala sonuç yok ortada. Testin başına bişi gelmemiştir umarım inan öyle güvenim kalmadi canım ya
Valla önce merkez labin teli çalıyordu şimdi direkt kapaniyor fisini çektiler sanırımBi iki defa denk geldim kuzum ben de . Cikmayabiliyor. Hatta yeniden kan alinmisti benden bu yuzden. Onun da gelip seni bulmasi ilginc. Bu kadar hevesle beklerken
Evet banada öyle geliyor heralde kalp için tekrar gitmem gerekicek. Doktor cuma gel dedi bakalımBu cuma mi gideceksin? Kese görünür de kalp atimi icin erken mi acaba dedim
Üzülme benimde 29.70 çıktı ilaç içtim 2 gün aradan 1 Ay geçti gene bakıldı 15.80 çıktı hemen geçen birşeyYok canım yüksek falan demedikontrole gittiğimde sorayım
Öyle yapacağım kuzum yapacak bir şey yok. Bir daha da adımımı atmam valla. Tetanoz aşısı yaparız demişlerdi kalsın onu da kendim alır yaptırırım özeldeSakin ol kuzum, 1 saat daha bekle bakalım çıkmazsa. Özelden git ver en iyisi canım
Baktırayım canım bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum benDeğerin çok yüksek değil canım ama baktrmanda fayda var adetinin 2-3-4. Günlerinde baktır istersen kafanda soru işareti kalmasın
Valla şimdi hemşireye tekrar yazdım wp den numarasını vermişti. Düşmeden kapanıyor merkez labin telefonu dedim. Tekrar sordum size düşen bir şey var mı diye. Bakalım ne dönerse artıkCanım ilallah ettirdi sağlık ocağı banada bnde vermiyorum nidaya sağlık ocağında kan ben verdiğim zaman 2 gün sonra enabıza düşüyordu düşün yani. Bnce acile git mis gibi 1-2 saate sonuç çıkıyo
Eveet öyle görünüyor bebişimm yine aynı gidiyoruz inşallah bebiş haberini de aynı anda veririz
Bebişim bilmiyorum ya ben ovu yapmadım pikten sonra çatlamayi gördükten sonra. Zaten elimde de kalmamıştı. Bayağı gebeligimi ovu testi ile öğrendim diyen var ama yani bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. Lh neden yükselsin gebelikte
Aynen kuzum malesef artık devlet baştan savma iş yapıyor genel olarakÖyle yapacağım kuzum yapacak bir şey yok. Bir daha da adımımı atmam valla. Tetanoz aşısı yaparız demişlerdi kalsın onu da kendim alır yaptırırım özelde
Aaayy amiin inşallah bebeğimmEveet öyle görünüyor bebişimm yine aynı gidiyoruz inşallah bebiş haberini de aynı anda veririz
Ay valla bilemedim beklemekten başka çare yokBebişim bilmiyorum ya ben ovu yapmadım pikten sonra çatlamayi gördükten sonra. Zaten elimde de kalmamıştı. Bayağı gebeligimi ovu testi ile öğrendim diyen var ama yani bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. Lh neden yükselsin gebelikte
Canım sağlık ocaklarının bir suçu yok ki sonuçları onlar girmiyor sadece onlar kan alıyor merkez laboratuvar ağır davranıyor sakin ol çok şükür bebişin seninle bak bekleyen bir sürü insan var kötü bir sonuç olması için sebepte yok içini ferah tut karnındaki bebişi de bu kadar strese sokmaValla şimdi hemşireye tekrar yazdım wp den numarasını vermişti. Düşmeden kapanıyor merkez labin telefonu dedim. Tekrar sordum size düşen bir şey var mı diye. Bakalım ne dönerse artık
Valla kuzum o merkez lab telefonu komple kapatmış cehennemin dibinde bir de gitsen gidilmez uzakta. Bir acarlarsa valla ağzıma geleni sayacagim öyle sinirlendim. Böyle işini savsaklayan insanları inan hiç sevmiyorum. Kendim de çalışıyorum ve çalışırken çok dikkat ediyorum. Ama her yer herkes aynı degil. Yillardir ben asla devlet hastanelerine adımımı atmiyorum bu tarz sebeplerden. Zamanında annemin hastalık döneminde de gördüm ne biçim olduğunu. Asla genellemiyorum işini askla yapanlar da var aralarında. Ama onkoloji girişi yapılan bir hastanede kanser hastaları giriş memurlarının çay sohbetinin bitmesini beklediğini de gördü bu gözler. Valla gebertiyordum içlerinden birini. Bekleyecekler dediği için. Allah ellerine düşürmesin. Konu benim kan sonucum da değil akşam gider başka yere veririm imkanım da var çok şükür. Ama ya olmasaydı yani.Canım sağlık ocaklarının bir suçu yok ki sonuçları onlar girmiyor sadece onlar kan alıyor merkez laboratuvar ağır davranıyor sakin ol çok şükür bebişin seninle bak bekleyen bir sürü insan var kötü bir sonuç olması için sebepte yok içini ferah tut karnındaki bebişi de bu kadar strese sokma
Prodoctor bir marka galibaCanım ben regle 2 gün kala prodoctor ile öğrendim. Bir gece önce kasıkta doluluk hissi oldu regl olurken olanın bir iki kere de batma bir de göğüste şişlik regl öncesinden bir tık farklı onun dışında hiçbir şey olmadı. Sağolsun burda kızlardan biri kim doluluk hissettim dediyse hamile çıktı dedi o gece sabahına pozitif gördümama bu yok yerleşme kanaması, akıntı, hassasiyet vs hiçbiri olmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?