💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İlk test 11:53 te çıkmış hemen. Ertesi gün 14:00 dan da biraz önce. Saat 15:00 oldu hala sonuç yok ortada. Testin başına bişi gelmemiştir umarım inan öyle güvenim kalmadi canım ya
Sakin ol kuzum, 1 saat daha bekle bakalım çıkmazsa. Özelden git ver en iyisi canım

Merhaba kızlar sorum olacaktı bat 18 Kasım şuan takvimde hamile kalma olasılığı orta diyor yumurtlama günleri olarak gözüküyor adetim bittikten sonra korunmasız ilişkilerimiz oldu sabahtan beridir sol bacağına vuran kasık ağrısı yaşıyorum sebebi nedir sizce yumurtlama olacağı için mi hiç böyle olmazdi

Valla şimdi hemşireye tekrar yazdım wp den numarasını vermişti. Düşmeden kapanıyor merkez labin telefonu dedim. Tekrar sordum size düşen bir şey var mı diye. Bakalım ne dönerse artık

Ay valla bilemedim beklemekten başka çare yok

Valla şimdi hemşireye tekrar yazdım wp den numarasını vermişti. Düşmeden kapanıyor merkez labin telefonu dedim. Tekrar sordum size düşen bir şey var mı diye. Bakalım ne dönerse artık
Canım sağlık ocaklarının bir suçu yok ki sonuçları onlar girmiyor sadece onlar kan alıyor merkez laboratuvar ağır davranıyor sakin ol çok şükür bebişin seninle bak bekleyen bir sürü insan var kötü bir sonuç olması için sebepte yok içini ferah tut karnındaki bebişi de bu kadar strese sokma

Valla kuzum o merkez lab telefonu komple kapatmış cehennemin dibinde bir de gitsen gidilmez uzakta. Bir acarlarsa valla ağzıma geleni sayacagim öyle sinirlendim. Böyle işini savsaklayan insanları inan hiç sevmiyorum. Kendim de çalışıyorum ve çalışırken çok dikkat ediyorum. Ama her yer herkes aynı degil. Yillardir ben asla devlet hastanelerine adımımı atmiyorum bu tarz sebeplerden. Zamanında annemin hastalık döneminde de gördüm ne biçim olduğunu. Asla genellemiyorum işini askla yapanlar da var aralarında. Ama onkoloji girişi yapılan bir hastanede kanser hastaları giriş memurlarının çay sohbetinin bitmesini beklediğini de gördü bu gözler. Valla gebertiyordum içlerinden birini. Bekleyecekler dediği için. Allah ellerine düşürmesin. Konu benim kan sonucum da değil akşam gider başka yere veririm imkanım da var çok şükür. Ama ya olmasaydı yani.

Prodoctor bir marka galiba kasıkta doluluk nasıl oluyor bilmiyorum ben anlayamadım tabii darısı başıma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…