💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?

İnşallah canım benim inşallah insan istediğinde değil ihtiyacı olduğunda bebeği gelirmiş
Gözlerim doldu bu cümleyi uzun zamandır duyuyorum ve kendime soruyorum devamlı ay ağlamicam dedim ağlattın kız evet benim bir mucizeye daha ihtiyacım varoff ağlamicam teşekkür ederim

Gözlerim doldu bu cümleyi uzun zamandır duyuyorum ve kendime soruyorum devamlı ay ağlamicam dedim ağlattın kız evet benim bir mucizeye daha ihtiyacım varoff ağlamicam teşekkür ederim
Ah ah bu duygusallık bu gözyaşları mutluluktan olsun hep

İdil bozkurtu bende görüyorum instagramda nasıl memnun musun

Merhaba Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Medicana da Ayşe hocaya gidiyordum kendisi regl günü dışında test yaptı o zaman gebelik düşünmüyordum normal senelik rutin kontrollerim için başka bir arkadaşım daha gitti hepimize ilaç verip göndermiş hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen antibiyotik vermiş. Smear falan da vermiştim. Bu sene kontrolümun üzerinden 1 sene geçince Medicalpark Neslihan hocaya gittim kendisinden çok memnun kaldım gebelik düşünüyorum dediğimde her şeyle ilgilendi hormon testlerimi regl zamanı istedi ve her aradığımda ulaştım kendisine ilk defa bir doktora amh da bakın demedim kendisi direkt amh bakalım dedi

İdil bozkurtu bende görüyorum instagramda nasıl memnun musun
Memnunum evet, 2 tüp bebek denemesi sonrası çok stresliydim, doktorların sunduğu seçenekler çok hakim olmadan bunlara karar vermeye çalışmak, doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum kaygısı vs. Benim sürecim böyle olduğu için bu süreçte bana destek olması çok rahatlattı herşeyden önce. Onun haricinde beslenme, egzersiz, takviye düzenlemesi yaptık birlikte. Bana prp yi de kendisi önerdi. Beni en rahatlatan, doktora gidiyorum sonra birlikte yorumluyoruz durumu.

0,01 amh ile hamile kalan var canım benim içini ferah tut yumurtan da varmış ne güzel biraz sabırsız davranıyoruz aslında bende çok sabırsızım şuan negatif çıkacağını bile bile test harcıyorum olumlu düşünelim olumlu olsun

Umarım ben de onlardan olurum, doğal yolla sağlıklı bir şekilde olması tek dileğim şuan bunun için de elimden geleni yapıyorum. En önemlisi morali yüksek tutmak, bak negatif çıkacağını bile bile diyorsun demeeee :) evrene olumlu mesaj yolla testler harcanır mühim değil, en önemlisi biz kendimiziz modumuz iyi olmalı

Ben il dışında olduğum için pzt gününe randevu alabildim.
Neden hemen doktora gidip nasıl yol izlemeniz gerektiğini öğrenmiyorsunuz ki içiniz rahat eder hem
Kese olusunca giderim diye dusundum bir de acikcasi bu sefer cok erken gidip farkli seyler duymak istemedim hatta bazen acaba 7. Haftadan sonra gidip direk kalp atisi mi duysam diyorum cunku doktorlar bu durumlara cok alisik olduklari icin bazen duygusuz davranabiliyorlar, hicbir sey belli degilken butun kotu ihtimalleri dile getiriyorlar ve ben de artik fazlasiyla hassas oldugum icin hicbirini duymak istemiyorum.

siz sadece kan pıhtılaşması testi mi verdiniz? Eşinizle genetik test vermişmiydiniz?
Aslinda genetik testini de verecektik hastane randevumuz cuma gunu oldugu icin kan versek pazartesiye kadar bekleyecek ve dogru sonuc vermeyecekmis biz de merkeze uzak bir ilcedeyiz o yuzden daha sonra veririz diye dusunduk.

Yok kız ondan değil bu kadar erken pozitif sonuç alamam da ondan daha reglime 6 gün var pozitif olacaksa bile şimdi görmem zor benimki sabırsızlık

Evet evlilik için sağlık raporu almaya gittiğimizde yapmışlardı
Ben evlenirken yapmıyorlardi canım evlendikten 2 ay sonra yapmaya başladılar sonra öğrendik ki aile hekimleri yapiyormus evlilere de 4-8 haftada çıkıyor ama sonuçları gönderdim hemen eşimi kan verdirdim birkaç ay önce yaptırmamis herkese hatırlatıyorum bir tüp kan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…