💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah canım Yine birden fazla yumurta ama tablon farklı hakkaten Sonucu da farklı olur inşallah

Ben de geçen ay olmadı diye bu ay yediğime içtiğime dikkat etmeden aşırı saldım ama o kadarı da iyi değil galiba

Ay ama yoruluyor insan kuzum ya 15 aydır her yolu denedim. Bu sürece başladığımda hep 18/19-20 hatta 21. Günlerde yumurtluyordum. Mfk takviyeleri, kendi kullandığım takviyeler vs yumurtlamamı öne çekmeyi başardım. Görünürde hiçbir sorun yok ama olmuyorsa demek ki zamanı var diyorum Rabbim uygun gördüğünde olacak. O yüzden çok kasmak istemiyorum artık. Desem de inanma kesin yine kasarım benim ilk çocuğum da sebepsiz 15 ay olmadı 16. Ayda oldu. Benimkiler nazlı oluyor anlaşılan geçen ay çok yüksek gitti farklıydı dedim kesin hamileyim ama olmadı bu ay da böyle farklı bakalım sonu ne olacak sonuna kadar test düşünmüyorum zaten

Canım sen 1den fazla yumurtladığını hem ovu testleri hem ateş hem de belirtilerinden anlamışsın sanırım. Ya bu ay ben de ısrarla 2 kez yumurtladığımı düşünüyorum. Biri 8inde diğeri 18inde. Ateş ölçmüyorum ama ovu testleri ve belirtilerden böyle olduğunu düşünüyorum. Ne danışmanım ne de dr umu inandıramadım ama yoktur öyle bişey dediler bat 3 gün geçti bugün hala da regl olmadım, kaset testler negatif. Dr en erken çarşamba kan ver dedi diye bekliyorum ki bi yandan da benim dediğim doğruysa ve 18inde de yumurtladıysam zaten hakkaten bişey de çıkmayabilir şuan kan versem. Senin testlerin de böyle miydi bir bakar mısın? 16sında yapmamıştım test belki acaba o gün mü pikti dedim.

Eklentiler

• Screenshot_20230924_111109_WhatsApp.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20230924_111112_WhatsApp.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 73
Bu süreçte hepimizn yaşadığı şeylerden biri kafa karışıklığı.. doğrumu yapiyorm yanlışmı yapıyorum kullanmalimiyim kullanmamaliyimmi ... inşallah vesile olur güzel haber için

M melisa fnd_50 canlar bu tablo hic bir zemine oturmuyor degil mi. Termometre mi bozuk desem? Iyi de gidiyordu aslinda ovu testleriyle uyumluydu ates o günlerde. 35.1 nedir ya yani tamam zaten pek umudum yok ama biraz da anlamli ol dimi

Eklentiler

• Screenshot_20230924_104455_Femometer.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 82
10 haftalık oldu canım. Sabahları yine iyiyim ama öğleden sonra bir gözüm toprağa bakıyor
Kasık ağrısı benim de hala oluyor.
Ama sen de öğretmendin canım yanlış hatırlamıyorsam çok normal 2 canlısın yoruluyorsun rabbim kolaylık versin sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Ya evet genelde kasmayınca oluyormuş ama kim yapacak onu Ben de ne kadar salmış olsam umudu kessem bile son bi hafta gibi bişeyler oluyor O belirti yok ama böyle bişey var acaba ihtimal olabilir mi falan. Tutunacak dal bulunca yapışıyoruz adetin gelişini hissedene kadar. Hep stres.
En iyisi o kadar meşgul olmak ki belirti aramak aklına bile gelmemek Bana adet tarihimin ne zaman olduğunu unutturacak güzel bi meşguliyet nasip eyle Ya Rabbi

Böyle olması gayet normal Vücudumuzda lh hormonu her zaman bulunuyor. Yumurtlama dönemi dışında genelde lh dalgalanması oluyor yani bazen daha yüksekken bazen daha düşük olabiliyor. Bugün hiç ikinci çizgi çıkmazken yarın bi anda pik yapabilir mesela döngünün kaçıncı gününde olduğunu da mutlaka testlere yaz canım

Ama sen de öğretmendin canım yanlış hatırlamıyorsam çok normal 2 canlısın yoruluyorsun rabbim kolaylık versin sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Aynen canım vücut daha tempoya alışamadı. Böyle böyle geçecek zaman. Bugünümüze şükür. Sende inşallah rahat geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın

A o hiç aklıma gelmedi yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…