- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.801
Hiççç unutur muyuummm hep aklımdasınız hepAmin kuzum Allah razı olsun ateşi anlayıp merak edenler için ekledimbenim için duanı eksik etmeyi unutmuyorsun değil mi
İnşallah canımAynen işte geçen ay o kadar Yüksek gitti ki ilk defa 37 leri görmüştüm sonra birden çakıldı. Gecen ay klomen kullanmıştım iki yumurt olmuştu ateş tablosuna göre ama tutmadı maalesef . Klomen etkisi öbür ay da devam edermiş öyle dediler bu ay da birden fazla yumurta oldu iki aydır hiç yaşamadığım durumu yaşadım. Bu ay çakşır kökü suyu ve inofolic de içtim hepsi etki etti herhalde ay nolur bu ay tutsun biri artık Allahım. Valla bu ay da olmazsa bir daha hiçbir takviye vs yiyip içmem.
Canım ben regl oldum beni yazarsınGöremedim kuzum vallahi kendi testlerime bakmaktan benimde gözlerim bozuldu
Güncel sat bat özelden atarsan kuzum ekliyim puana yoldayım demekki bizde birdahaki aya hamiş olucazCanım ben regl oldum beni yazarsın
Bana da dua etHiççç unutur muyuummm hep aklımdasınız hep
Ay ama yoruluyor insan kuzum ya 15 aydır her yolu denedim. Bu sürece başladığımda hep 18/19-20 hatta 21. Günlerde yumurtluyordum. Mfk takviyeleri, kendi kullandığım takviyeler vs yumurtlamamı öne çekmeyi başardım. Görünürde hiçbir sorun yok ama olmuyorsa demek ki zamanı var diyorum Rabbim uygun gördüğünde olacak. O yüzden çok kasmak istemiyorum artık. Desem de inanma kesin yine kasarımİnşallah canımYine birden fazla yumurta ama tablon farklı hakkaten Sonucu da farklı olur inşallah
Ben de geçen ay olmadı diye bu ay yediğime içtiğime dikkat etmeden aşırı saldım ama o kadarı da iyi değil galiba
Hayırlı yolculuklar canımmGüncel sat bat özelden atarsan kuzum ekliyim puana yoldayım demekki bizde birdahaki aya hamiş olucaz
Canım sen 1den fazla yumurtladığını hem ovu testleri hem ateş hem de belirtilerinden anlamışsın sanırım. Ya bu ay ben de ısrarla 2 kez yumurtladığımı düşünüyorum. Biri 8inde diğeri 18inde. Ateş ölçmüyorum ama ovu testleri ve belirtilerden böyle olduğunu düşünüyorum. Ne danışmanım ne de dr umu inandıramadım ama yoktur öyle bişey dedilerBen 3 yumurtadan şüpheleniyorum canım 12. Gün 15. Gün 18. Gün hem yumurtlama akıntısı gördüm hem kaşık ağrısı hem ovu testleri pik ya da pike yakındı o günler. Sonra çatladı gibi oldu. Ve ateş artıp düştü o günler. Umarım artık biri tutar o kadar takviye aldım
Bu süreçte hepimizn yaşadığı şeylerden biri kafa karışıklığı.. doğrumu yapiyorm yanlışmı yapıyorum kullanmalimiyim kullanmamaliyimmi ... inşallah vesile olur güzel haber içinMemnunum evet, 2 tüp bebek denemesi sonrası çok stresliydim, doktorların sunduğu seçenekler çok hakim olmadan bunlara karar vermeye çalışmak, doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum kaygısı vs. Benim sürecim böyle olduğu için bu süreçte bana destek olması çok rahatlattı herşeyden önce. Onun haricinde beslenme, egzersiz, takviye düzenlemesi yaptık birlikte. Bana prp yi de kendisi önerdi. Beni en rahatlatan, doktora gidiyorum sonra birlikte yorumluyoruz durumu.
O yüzden dayanamadım şimdiden başladım yaHadi ya. O zaman devam
Ama sen de öğretmendin canım yanlış hatırlamıyorsam çok normal 2 canlısın yoruluyorsun rabbim kolaylık versin sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah10 haftalık oldu canım. Sabahları yine iyiyim ama öğleden sonra bir gözüm toprağa bakıyor
Kasık ağrısı benim de hala oluyor.
37lerde oldu da noldu kuzum gecen ayki 37dense 36.5 lar iyidir
Doktora gidince keseyi ve bebişi görürsem alıştırıcam sanırımİyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın hamişliğe alıştırdın mı kendini
Ya evet genelde kasmayınca oluyormuş ama kim yapacak onuAy ama yoruluyor insan kuzum ya 15 aydır her yolu denedim. Bu sürece başladığımda hep 18/19-20 hatta 21. Günlerde yumurtluyordum. Mfk takviyeleri, kendi kullandığım takviyeler vs yumurtlamamı öne çekmeyi başardım. Görünürde hiçbir sorun yok ama olmuyorsa demek ki zamanı var diyorum Rabbim uygun gördüğünde olacak. O yüzden çok kasmak istemiyorum artık. Desem de inanma kesin yine kasarımbenim ilk çocuğum da sebepsiz 15 ay olmadı 16. Ayda oldu. Benimkiler nazlı oluyor anlaşılan geçen ay çok yüksek gitti farklıydı dedim kesin hamileyim ama olmadı bu ay da böyle farklı bakalım sonu ne olacak sonuna kadar test düşünmüyorum zaten
Testin bolsa yap gitsinO yüzden dayanamadım şimdiden başladım ya
Böyle olması gayet normal Vücudumuzda lh hormonu her zaman bulunuyor. Yumurtlama dönemi dışında genelde lh dalgalanması oluyor yani bazen daha yüksekken bazen daha düşük olabiliyor. Bugün hiç ikinci çizgi çıkmazken yarın bi anda pik yapabilir meselaHanımlar ovülasyon çizgisinin ilk gün daha belli olup diğer günler çok çok az görünmesi normal mi? Yani daha yumurtlamamışımdır tabii regl yeni bitti yumurtlayayım diye beklemiyorum ama 22sindeki çizgi görünüyorken bugünkü çooook silik mesela. Böyle mi olması lazım? Benzer saatlerde yaptım.
Eki Görüntüle 3306476
Aynen canım vücut daha tempoya alışamadı. Böyle böyle geçecek zaman. Bugünümüze şükür. Sende inşallah rahat geçirirsin sağlıkla kucağına alırsınAma sen de öğretmendin canım yanlış hatırlamıyorsam çok normal 2 canlısın yoruluyorsun rabbim kolaylık versin sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
A o hiç aklıma gelmedi yazayımBöyle olması gayet normal Vücudumuzda lh hormonu her zaman bulunuyor. Yumurtlama dönemi dışında genelde lh dalgalanması oluyor yani bazen daha yüksekken bazen daha düşük olabiliyor. Bugün hiç ikinci çizgi çıkmazken yarın bi anda pik yapabilir meseladöngünün kaçıncı gününde olduğunu da mutlaka testlere yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?