- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.821
Canım daha erken bence kaset testte çıkması için hemen negatif düşünme bide fotoyu çok karanlık çekmişsinRegle 5 gün kalasiya bende durumlar koca bir negatif
Yok kuzum daha olmadım şuan hava akanındayım kuzum ya aşırı derece kalabalıkHayırlı yolculuklar canımmsen regli mi oldun, giremedim doğru düzgün 2 gündür bende yapıyorum yapıyorum negatif 10.gündeyim olsa çıkardı herhalde
Kuzum ışıkta tuttum ama yok çizgi falanCanım daha erken bence kaset testte çıkması için hemen negatif düşünme bide fotoyu çok karanlık çekmişsin
İyi yapıyorsun kuzum bazen kaçırıyorum zaten okuyamıyorumAmin kuzum Allah razı olsun biliyorum anlamadığını ama anlayıp merak edenler oluyor diye ekledim
Canım sanki sen erken mi regl oldun yumurtlama da erken olmuşturCanım ben regl oldum beni yazarsın
Selam kuzumCanım kızlar nasılsınız iyi misiniz herşey yolunda mı
Merve3553 @melisaa93 @edahandro Zumruduanka96 @genc-anne T tweeetyyy @IADK @ozgeeeee1 fnd_50 @Belisimm
Git kuzum belki çatlatma iğnesi falan yapar. Ben de pcos olduğu halde ben hiç bu kadar yumurtlama görmedimYedim aslında her gün ama önümüzdeki ay tekrar bir doktora giderm belki çatlama sorunu mu var acaba
Canım boşver 37 leri onları gördükte ne oldu kuzum önemli degil bence ben 36.5 ile hamile oldugumu ögrendim en yüksek 36.7 hamilelik ateşim
Oyy olmazsın inşallah da canımYok kuzum daha olmadım şuan hava akanındayım kuzum ya aşırı derece kalabalık
İnşallah canım ama bel ağrılarım başladı eli kulağındadır zalımınOyy olmazsın inşallah da canımSağ salim gelirsiniz inşallah canım
Yarın alıcam kocam onu batırdığımı bilmesinTestin bolsa yap gitsin
Yaa hayırlısı olsun o zaman bebeğim önümüzdeki ay bir sürprizle karşılaşırız inşallahİnşallah canım ama bel ağrılarım başladı eli kulağındadır zalımın
Aynen kuzum ben de öyle düşünüyorum belki bu düşüşlerin de bilmediğim sebebi vardır bekleyip göreceğizCanım boşver 37 leri onları gördükte ne oldu kuzum önemli degil bence ben 36.5 ile hamile oldugumu ögrendim en yüksek 36.7 hamilelik ateşim
Test yapmıcam aşkım son güne kadar ateş takibi yapacağım düşünce adet geliyor zaten gerek d kalmaz o zaman yapmamaİyi yapıyorsun kuzum bazen kaçırıyorum zaten okuyamıyorumne zaman test yapacaksın
Oha bu yerleşme düşüşü olabilir. Adeti yumurta çatladıktan 14 gün sonra oluyorsan eğer yarınki ateş çok kritik yükselirse bil ki yerleşme düşüşü
İnşallah da pozitif bu ayyyyyTest yapmıcam aşkım son güne kadar ateş takibi yapacağım düşünce adet geliyor zaten gerek d kalmaz o zaman yapmama
Bugun 9. Gun kuzum ya. Bir onceki düşüş icin dusunmustum yerlesme olabilir mi diye. Hatta dun 36.4 cikinca sevindim yukseliyor diye. Nerdeyse testte poztf gormem gereken gundeyim yani eger olsaydi. O yuzden pek ihtimal veremesem de insallah sen hakli cikarsinOha bu yerleşme düşüşü olabilir. Adeti yumurta çatladıktan 14 gün sonra oluyorsan eğer yarınki ateş çok kritik yükselirse bil ki yerleşme düşüşü
Ama evet adeti hep 14 gun sonra oluyorum son bir kac aylik takipten de tespit edebildigim kadarylaOha bu yerleşme düşüşü olabilir. Adeti yumurta çatladıktan 14 gün sonra oluyorsan eğer yarınki ateş çok kritik yükselirse bil ki yerleşme düşüşü
Yarınki ateşini dört gözle bekliyor olacağımAma evet adeti hep 14 gun sonra oluyorum son bir kac aylik takipten de tespit edebildigim kadaryla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?