💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hayırlı yolculuklar canımm sen regli mi oldun, giremedim doğru düzgün 2 gündür bende yapıyorum yapıyorum negatif 10.gündeyim olsa çıkardı herhalde
Yok kuzum daha olmadım şuan hava akanındayım kuzum ya aşırı derece kalabalık

Selam kızlar , dün akşam eşimle tartıştım stresten gidip bi test yaptım ne güzel de bekliyodum 6.gün yapmış oldum tabiki koca negatif Yarın 8.günüm sabah yaparım bakalım ne olucak Kasıklarımda geçmeyen bi ağırlık bi ufak sızı var sanki hamileyim de oturup kalkarken korunmaya çalışmam gerekiyormuş hissi veriyor

Canım boşver 37 leri onları gördükte ne oldu kuzum önemli degil bence ben 36.5 ile hamile oldugumu ögrendim en yüksek 36.7 hamilelik ateşim
Aynen kuzum ben de öyle düşünüyorum belki bu düşüşlerin de bilmediğim sebebi vardır bekleyip göreceğiz

@melisa fnd_50 canlar bu tablo hic bir zemine oturmuyor degil mi. Termometre mi bozuk desem? Iyi de gidiyordu aslinda ovu testleriyle uyumluydu ates o günlerde. 35.1 nedir ya yani tamam zaten pek umudum yok ama biraz da anlamli ol dimi
Oha bu yerleşme düşüşü olabilir. Adeti yumurta çatladıktan 14 gün sonra oluyorsan eğer yarınki ateş çok kritik yükselirse bil ki yerleşme düşüşü

Oha bu yerleşme düşüşü olabilir. Adeti yumurta çatladıktan 14 gün sonra oluyorsan eğer yarınki ateş çok kritik yükselirse bil ki yerleşme düşüşü
Bugun 9. Gun kuzum ya. Bir onceki düşüş icin dusunmustum yerlesme olabilir mi diye. Hatta dun 36.4 cikinca sevindim yukseliyor diye. Nerdeyse testte poztf gormem gereken gundeyim yani eger olsaydi. O yuzden pek ihtimal veremesem de insallah sen hakli cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…