💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

A Alinnnn yaa şimdi tablodan gördüm canım sen hamiş misinnnn ne zaman öğrendin
Yaa evet Merve3553 melisaa93 sen hamilesin demelerine inanmayı konduramıyarak bide topiğe testi atıp bu ayda olmadı diyip herkesin hurra sen hamilesin demesiyle ertesi gün testi tekrarlayıp anında çift çizgiyi gördüğümde ikna oldum canım
Çarşamba günü öğrendim ama il dışındayım pzt randevu verdiler kana falan bakmıyolar kaldım burda böyle

Merhaba canım. İyiyim çok şükür ama çok halsizim bişey yapacak gücüm yok. Sen naptın asıl senin nasıl gidiyor
Yaaa bebiş annesini yoruyor desene
Kaç haftalık oldun şimdi
Şuanlık sadece kasıklarım karnım ağrıyo onun dışında birşey yok hamd olsun

Herkesin yapısı farklı tam tersi düşünüyorum kim ne söylerse söylesin zaten o evlat acısını yaşadığım için bu sefer tedbir benden takdir yine Allah’dan ben elimden gelen tedbiri özeni gösteriyim de gerisi rabbimde kafasında olup daha da pimpirikliyim
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllah

Canım sanırım senin iki yumurtan olmuş bu ay ateşe de çok takılma benimde gıdım gıdım gidiyordu catlamanin 10. Günü ile anı yükselmişti ve öyle devam etti hadi bakalım yakinda güzel haberler alacaz senden eminim

Amin allah razi olsun siz de insallah

Yaaa bebiş annesini yoruyor desene
Kaç haftalık oldun şimdi
Şuanlık sadece kasıklarım karnım ağrıyo onun dışında birşey yok hamd olsun
10 haftalık oldu canım. Sabahları yine iyiyim ama öğleden sonra bir gözüm toprağa bakıyor
Kasık ağrısı benim de hala oluyor.

Hamilesin dedikçe yok değilim diye inatlaşıyordu

Hanımlar ovülasyon çizgisinin ilk gün daha belli olup diğer günler çok çok az görünmesi normal mi? Yani daha yumurtlamamışımdır tabii regl yeni bitti yumurtlayayım diye beklemiyorum ama 22sindeki çizgi görünüyorken bugünkü çooook silik mesela. Böyle mi olması lazım? Benzer saatlerde yaptım.

Ben 3 yumurtadan şüpheleniyorum canım 12. Gün 15. Gün 18. Gün hem yumurtlama akıntısı gördüm hem kaşık ağrısı hem ovu testleri pik ya da pike yakındı o günler. Sonra çatladı gibi oldu. Ve ateş artıp düştü o günler. Umarım artık biri tutar o kadar takviye aldım

Aynen işte geçen ay o kadar Yüksek gitti ki ilk defa 37 leri görmüştüm sonra birden çakıldı. Gecen ay klomen kullanmıştım iki yumurt olmuştu ateş tablosuna göre ama tutmadı maalesef . Klomen etkisi öbür ay da devam edermiş öyle dediler bu ay da birden fazla yumurta oldu iki aydır hiç yaşamadığım durumu yaşadım. Bu ay çakşır kökü suyu ve inofolic de içtim hepsi etki etti herhalde ay nolur bu ay tutsun biri artık Allahım. Valla bu ay da olmazsa bir daha hiçbir takviye vs yiyip içmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…