- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.781
Evet hatta oğlumada hamileyken 10 gün vardı ama Ben gece öğrendimAdet çok yakınsa hatta geçtiyse gece de ölçsen çıkıyormuş doğru. Ama senin daha 10 gün yok muğğ?
Hadi ya. O zaman devamEvet hatta oğlumada hamileyken 10 gün vardı ama Ben gece öğrendim
Yaa evet
Yaaa bebiş annesini yoruyor deseneMerhaba canım. İyiyim çok şükür ama çok halsizim bişey yapacak gücüm yok. Sen naptın asıl senin nasıl gidiyor
Herkesin yapısı farklı tam tersi düşünüyorum kim ne söylerse söylesin zaten o evlat acısını yaşadığım için bu sefer tedbir benden takdir yine Allah’dan ben elimden gelen tedbiri özeni gösteriyim de gerisi rabbimde kafasında olup daha da pimpirikliyimKese olusunca giderim diye dusundum bir de acikcasi bu sefer cok erken gidip farkli seyler duymak istemedim hatta bazen acaba 7. Haftadan sonra gidip direk kalp atisi mi duysam diyorum cunku doktorlar bu durumlara cok alisik olduklari icin bazen duygusuz davranabiliyorlar, hicbir sey belli degilken butun kotu ihtimalleri dile getiriyorlar ve ben de artik fazlasiyla hassas oldugum icin hicbirini duymak istemiyorum.
Bebişinden yana hayırlı sağlıklı haberler alırsın hep inşAllah canımYerleşme kanaması canım o büyük ihtimalle artık eve dönünce gider baktırırsın Salı günü doktor kontrolüm var doktoruma söylicem canım
Canım sanırım senin iki yumurtan olmuş bu ay ateşe de çok takılma benimde gıdım gıdım gidiyordu catlamanin 10. Günü ile anı yükselmişti ve öyle devam etti hadi bakalım yakinda güzel haberler alacaz senden eminimKızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Ben ateş tablomu bırakıyorum. Bu ay gıdım gıdım artıyor bakalım sonu ne olacak. Nedense yine olmadı diyor ama üzülmüyorum hayırlısı olsun diyorum.
melisaa93 @melegim can @edahandro @Safransari @simurgggg @tweeetyyy beyons @bliiss O ozgeeeee1 Zumruduanka96 @bebekheyecani @Papatyamaviss
Amin allah razi olsun siz de insallahHerkesin yapısı farklı tam tersi düşünüyorum kim ne söylerse söylesin zaten o evlat acısını yaşadığım için bu sefer tedbir benden takdir yine Allah’dan ben elimden gelen tedbiri özeni gösteriyim de gerisi rabbimde kafasında olup daha da pimpirikliyim
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Gerek kalmadı teste hasta oldum yaPazartesi idrr testi yapabilirsiniz. Benm yerlesmeden sonra ikinci gunde bakmistm cikmisti silik bir şekilde veya adeti bekleyeceksiniz. İnsallah Rabbim saglikla nasip etsin aminn
Demek ki kullandığın ilacın da etkisi olmuş
10 haftalık oldu canım. Sabahları yine iyiyim ama öğleden sonra bir gözüm toprağa bakıyorYaaa bebiş annesini yoruyor desene
Kaç haftalık oldun şimdi
Şuanlık sadece kasıklarım karnım ağrıyo onun dışında birşey yok hamd olsun
Hamilesin dedikçe yok değilim diye inatlaşıyorduYaa evetMerve3553 melisaa93 sen hamilesin demelerine inanmayı konduramıyarak bide topiğe testi atıp bu ayda olmadı diyip herkesin hurra sen hamilesin demesiyle ertesi gün testi tekrarlayıp anında çift çizgiyi gördüğümde ikna oldum canım
Çarşamba günü öğrendim ama il dışındayım pzt randevu verdiler kana falan bakmıyolar kaldım burda böyle
Ama benim hiç bu kadar düşük de ilerlememişti hep 36.8 36.9 gidiyorduDemek ki kullandığın ilacın da etkisi olmuşSonu pozitif olsun da hangi derecede olursa olsun
Ben 3 yumurtadan şüpheleniyorum canım 12. Gün 15. Gün 18. Gün hem yumurtlama akıntısı gördüm hem kaşık ağrısı hem ovu testleri pik ya da pike yakındı o günler. Sonra çatladı gibi oldu. Ve ateş artıp düştü o günler. Umarım artık biri tutar o kadar takviye aldımCanım sanırım senin iki yumurtan olmuş bu ay ateşe de çok takılma benimde gıdım gıdım gidiyordu catlamanin 10. Günü ile anı yükselmişti ve öyle devam etti hadi bakalım yakinda güzel haberler alacaz senden eminim
Aynen işte geçen ay o kadar Yüksek gitti ki ilk defa 37 leri görmüştüm sonra birden çakıldı. Gecen ay klomen kullanmıştım iki yumurt olmuştu ateş tablosuna göre ama tutmadı maalesef . Klomen etkisi öbür ay da devam edermiş öyle dediler bu ay da birden fazla yumurta oldu iki aydır hiç yaşamadığım durumu yaşadım. Bu ay çakşır kökü suyu ve inofolic de içtim hepsi etki etti herhalde ay nolur bu ay tutsun biri artık Allahım. Valla bu ay da olmazsa bir daha hiçbir takviye vs yiyip içmem.Benim de böyle. Geçen ay çatlamayla beraber ölçmeye başlamıştım ateşölçer geç geldiğinden ama yanıyordumÇok ümitlenmiştim o yüzden. Sonra birden düştü.
Benim ateş bugün 0.1 derece düşmüş ama adet ateşi değil. Heralde bir iki günüm daha var.
İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın hamişliğe alıştırdın mı kendiniCanım kızlar nasılsınız iyi misiniz herşey yolunda mı
Merve3553 melisaa93 @edahandro Zumruduanka96 @genc-anne @tweeetyyy seksenlerdeyim O ozgeeeee1 fnd_50 @Belisimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?