💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hayır illa testte şimdi pozitif göreceksin diye bir şey yok herkes için aynı değil. Eğer yarın ateşin yükselirse birkaç gün sonrasında test yaparsın

Aynıyız canım benim de 29 Eylül Bat bu sabah benimki de negatif çıktı moral bozmayalim eşle ben pek muhatap değilim bu ara o yüzden onların bebek doğana kadar dank etmiyor kafaya gibi burda biz varız moralini hiç bozma o yüzden

Hayır illa testte şimdi pozitif göreceksin diye bir şey yok herkes için aynı değil. Eğer yarın ateşin yükselirse birkaç gün sonrasında test yaparsın
Yaa sabahtan beri olan moral bozukluguma ilac gibi geldi mesajin kuzum. Olmasa bile beni 2 3 gun götürür bu motivasyon cok sagol. Insallah en kisa zamanda birlikte gorurz pozitif testleri

Kızlar size gebelikte doğru bir bilgi söyliyeyim gebelik başladığında vücud bunu bilir ve kendini korumaya başlar yani bu doğru annelik bebeğin rahme düştüğü an başlıyor

Kız evet ben kendim bişeye üzülünce bak bebeğe bişey olur varsa diyor ama kendi beni üzerken hiç böyle bişey aklına gelmiyor 1 saat ağladım kalktım test yaptım kendi kendime sonra çözdük şükür ama işte düşünce önemli

Bu ay ovü testi yap adet biter bitmez lütfennnn
Geçen aylarda bikaç ay yumurtlama testi yaptım da ne oldu, olmadı Hiç yapasım yok ovulasyon:/
Bu ay akıntıma güveniyordum doğru çıkartıyor diye ne bileyim. Geçen ayın etkisiyle adet bittiği gibi akıntıyı anlayamadan hemen yumurtlama oldu belki de. O yüzden onu da kaçırdım. Çünkü bi sonraki gün başlamıştık ilişkiye.

Kizlar adet gunum yarin. 2 haftadir yogun belirti yaşiyordum. Dunden beri belirtiler azaldi. Umudumu kaybetmek istemiorum ama bise anlamadim bu işten

Yaa hayırlısı olsun o zaman bebeğim önümüzdeki ay bir sürprizle karşılaşırız inşallah bende ardından geleceğim gibi hissediyorum seni yalnız bırakmam
Ekim benim için tatil kuzum ben kasıma kaldım Kasım topiğini kim açarsa bana haber versin

Kızlar iyi pazarlar inşallah hepiniz iyisinizdir.. bildiğiniz gibi bu ay da gebelik olmadı. Şimdiye kadar hiç takviye inofolic vb kullanmadım. Bu dönemde yeni ayda önereceğiniz faydasını gördüğünüz takviye , yiyecek vitamin vs var mıdır ? Çok teşekkürler

@melisa fnd_50 canlar bu tablo hic bir zemine oturmuyor degil mi. Termometre mi bozuk desem? Iyi de gidiyordu aslinda ovu testleriyle uyumluydu ates o günlerde. 35.1 nedir ya yani tamam zaten pek umudum yok ama biraz da anlamli ol dimi
Sallama ihtimalim büyük şu anda ama: Aynı anda iki yumurtlama olmuş olabilir mi ya da yumurta bölünmüş olabilir mi tek yumurta ikizi olunca falan nasıl oluyor?

Git kuzum belki çatlatma iğnesi falan yapar. Ben de pcos olduğu halde ben hiç bu kadar yumurtlama görmedim
Aslında prowomen kullanıyorum iki aydır canım acaba onun etkisi mi diye düşündüm çünkü önceki aylar bende pik gördükten sonra iki gün içinde siliklesiyordu. Hangi dönemde gitmem gerekiyor catlatmayla ilgili bir sorun var mı öğrenmek için canım, yumurtlama günü mü? Buda bugünkü ovulasyon testim

Eklentiler

• IMG_20230924_123347.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 41
Pragnacare hım her kullanıyoruz eşimle haftaya belli olacak işe yarayıp yaramadığını göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…