- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.841
Hayır illa testte şimdi pozitif göreceksin diye bir şey yok herkes için aynı değil. Eğer yarın ateşin yükselirse birkaç gün sonrasında test yaparsınBugun 9. Gun kuzum ya. Bir onceki düşüş icin dusunmustum yerlesme olabilir mi diye. Hatta dun 36.4 cikinca sevindim yukseliyor diye. Nerdeyse testte poztf gormem gereken gundeyim yani eger olsaydi. O yuzden pek ihtimal veremesem de insallah sen hakli cikarsin
Bu ay ovü testi yap adet biter bitmez lütfennnnBana da dua etDavul gibi oldum. Bugün yarın adet gelir gibi. Sonraki ay için artık.
Aynıyız canım benim de 29 Eylül Bat bu sabah benimki de negatif çıktı moral bozmayalim eşle ben pek muhatap değilim bu ara o yüzdenSelam kızlar , dün akşam eşimle tartıştım stresten gidip bi test yaptım ne güzel de bekliyodum 6.gün yapmış oldum tabiki koca negatifYarın 8.günüm sabah yaparım bakalım ne olucak Kasıklarımda geçmeyen bi ağırlık bi ufak sızı var sanki hamileyim de oturup kalkarken korunmaya çalışmam gerekiyormuş hissi veriyor
OhoooDoktora gidince keseyi ve bebişi görürsem alıştırıcam sanırım
Yaa sabahtan beri olan moral bozukluguma ilac gibi geldi mesajin kuzum. Olmasa bile beni 2 3 gun götürür bu motivasyonHayır illa testte şimdi pozitif göreceksin diye bir şey yok herkes için aynı değil. Eğer yarın ateşin yükselirse birkaç gün sonrasında test yaparsın
Kız evet ben kendim bişeye üzülünce bak bebeğe bişey olur varsa diyor ama kendi beni üzerken hiç böyle bişey aklına gelmiyor 1 saat ağladım kalktım test yaptım kendi kendime sonra çözdük şükür ama işte düşünce önemliAynıyız canım benim de 29 Eylül Bat bu sabah benimki de negatif çıktı moral bozmayalim eşle ben pek muhatap değilim bu ara o yüzdenonların bebek doğana kadar dank etmiyor kafaya gibi burda biz varız moralini hiç bozma o yüzden
Ben de olcmeyi birakmak uzereydim. Uygulama bile anlamsiz bulup kesik cizgi koydu diye dusunuyordum. Sabahi merakla bekliyorum o zmn ben deYarınki ateşini dört gözle bekliyor olacağım
Geçen aylarda bikaç ay yumurtlama testi yaptım da ne oldu, olmadıBu ay ovü testi yap adet biter bitmez lütfennnn
Ekim benim için tatil kuzum ben kasıma kaldımYaa hayırlısı olsun o zaman bebeğim önümüzdeki ay bir sürprizle karşılaşırız inşallahbende ardından geleceğim gibi hissediyorum seni yalnız bırakmam
Yükselecektir daha var bataAma benim hiç bu kadar düşük de ilerlememişti hep 36.8 36.9 gidiyordu
Bir dahaki aya kısmetse olucak kuzumCanım ben dün elendimZumruduanka96 sat 23 Eylül bat 20 ekim
Sallama ihtimalim büyük şu anda ama
Aynen farklı başladı belki sonu da farklı olur❤Yükselecektir daha var bata
Aslında prowomen kullanıyorum iki aydır canım acaba onun etkisi mi diye düşündüm çünkü önceki aylar bende pik gördükten sonra iki gün içinde siliklesiyordu. Hangi dönemde gitmem gerekiyor catlatmayla ilgili bir sorun var mı öğrenmek için canım, yumurtlama günü mü? Buda bugünkü ovulasyon testimGit kuzum belki çatlatma iğnesi falan yapar. Ben de pcos olduğu halde ben hiç bu kadar yumurtlama görmedim
Pragnacare hım her kullanıyoruz eşimle haftaya belli olacak işe yarayıp yaramadığını göreceğizKızlar iyi pazarlar inşallah hepiniz iyisinizdir.. bildiğiniz gibi bu ay da gebelik olmadı. Şimdiye kadar hiç takviye inofolic vb kullanmadım. Bu dönemde yeni ayda önereceğiniz faydasını gördüğünüz takviye , yiyecek vitamin vs var mıdır ? Çok teşekkürler
Yaa neden ki önceki hamileliğinde kötü bi durum mu yaşadınSelam kuzumiyi sayılırım şükür. Endişe yüklüyüm klasik ya birşey olursa modum hep açık. Hiç rahat bir gebe değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?