💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah bebeğim hayırlısı olsun inşallah
Moralini bozma önümüzdeki ay gönlünce olacak sonucun inanıyorum

Maalesef çaresi yok canım birkaç saat önce daha test yapmıcam diyip biraz önce test yaptım bağımlılık gibi birşey bu o yüzden yarın gidip kan vercem negatifi orda görüp bırakmak istiyorum şu test işini

Ben çok iyi anlıyorum. Ben de yapamadım. Sadede o ay zaten tedaviye başlayacağım regl bekliyorum diye hiç düşünmedim bir de ilişki de olmayınca ihtimal de vermedim
İnşallah isteyen herkeste bende en kısa zamanda hamile kalırım canım yaa stres yapmamak zor gerçekten

Canım, tam da size göre bir yöntem aslında. Yani senin yumurtalarında bi sıkıntı yok ve tek sorun sperm ise direk bunu deneyin. Doğal siklus yöntemi adı. Tüp bebek tedavi sürecinin sadece başındaki iğne vurulmaları yapmıyorsun, yumurtan kendi büyüyor bekliyorsun. Sonraki süreç aynı yine. Yani toplama, dölleme falan. Doktoruna bu yöntemi istediğini söyleyebilirsin, ben az önce tüp bebek tedavisi yapan doktoruma gidip konuştum, çok sıcak baktı. 3 yumurtam varmış, 1si garanti çünkü şimdiden 10mm. Reglimin 2. Günü bugün. Bi 5 gün klomen kullanıcam ki belki diğer 2sini de uyandırırız dedi. Toplamada bi taşla 2 kuş vururuz bakarsın dedi ptesi başlıyoruz takibe bakalım. Yani bunun için farklı bir merkez ya da doktor yok, tüp bebek tedavisinin yöntemlerinden biri buymuş. Kendi doktoruna gidip konuşmalısın, sıcak bakmıyorsa başka dr dene, ben istanbuldayım vadi liv de doğa seçkine gidiyorum.

İçime su serptin rahatladım öyle yorumlar okuyorum ki gerildikçe gerildim. Bir yorumda sonda takıldığı yazılmış öyle bir durum var mı
Benim doktorum benden hsg istediğinde ne olduğunu bile bilmiyordum, hatta hemen randevu ayarladı bana anında gitmiştim araştırmaya bile fırsat olmadan. İyi ki de öyle olmuş, okuyup araştırsam korkarmışım kesin çok. Hiç detaylı birşey araştırma bence, sıkıntı yapacak bişey de yok. Girdim çıktım 10dk içinde. Herkesin süreci farklı olabilir elbette ama önden de bu kadar stres yapmayın boşuna derim, orda zaten her türlü emin ellerdesiniz birşey olsa bile müdahale edilir. Sondalık falan da bi boyut yani yoktur sanmam, binde bir varsa da o yoruma denk gelmişsin canım. Takma kafana büyütme de git çektir regl sancısından hiç farkı yok ki ondan daha bile az ve kısa süreli o kadar

amin canim insallah dogru diyorsun zaten aksamuzeri kan vermeye gidicem sonra yuruyus yaparim insallah hepimizi hayirli guzel haberler alalim bebisim

Ay teşekkür ederim canım benim böyle yorumları okudukça mutlu oluyorum

Kızlar her şey nasip gerçekten, ben 2 yıldır uğraşıyorum istiyorum olmuyor, ablam temmuzda evlendi ve hiç bebek düşünmeye fırsatı bile olmadan ilk haftadan hamile kaldı bizim bebişlerimiz de gelecek ama vakitlerini bekliyorlar biliyorum

Canım ben henüz hamile kalmadım ama benim yumurta rezervim çok düşük o yüzden uğraştırıyor biraz. Yine de sana yorum yapmak isterim takviyeler ve beslenme konusunda. Bugün daha başka bir konuda yazmıştım, faydalı olabilir buraya bırakıyorum
Kızlar hamile olanlar neler yaptılar nasıl hamile kaldılar biraz öneride bulunabilir misiniz? Mesela yumurtlama günleri ard arda mi ilişki, ya da kür falan vitamin ne kullandiniz? Bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…