- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.381
İnşallah bebeğim hayırlısı olsun inşallahİnşallah kuzumsen pozitife dönersin inşallh
Kızlar Ben elendimm adetim geldikimseyi etiketleyemiyorum hepinizi öpüyorummm. Azıcık daha şok yaşayıp, aranıza döneceğim inşallah
Zumruduanka96
Sat 25 Eylül
Bat 20 Eylül
Hayır canım.Kızlar rahim filmi çektirirken sonda mı takılıyor
Ayy bilmiyodum canım valla bende zayıfım ama baya göbeğim var dikkat ederim artıkYumurtalarmiz yaglaniyomus bende benimkilerden ogrendim bol su yuruyus tenizliyo o yaglari
Maalesef çaresi yok canım birkaç saat önce daha test yapmıcam diyip biraz önce test yaptımKızlar bata 4 gün kaldı ya benim kendimi durdurmam lazım son güne kadar test yapmak istemiyorum ama sabahları içime bir kuşku düşüyor resmen test bağımlısı oldum test yapmadan duran arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
İnşallah isteyen herkeste bende en kısa zamanda hamile kalırım canım yaa stres yapmamak zor gerçektenBen çok iyi anlıyorum. Ben de yapamadım. Sadede o ay zaten tedaviye başlayacağım regl bekliyorum diye hiç düşünmedim bir de ilişki de olmayınca ihtimal de vermedim
İnşallah isteyen herkeste bende en kısa zamanda hamile kalırım canım yaa stres yapmamak zor gerçekten
Canım, tam da size göre bir yöntem aslında. Yani senin yumurtalarında bi sıkıntı yok ve tek sorun sperm ise direk bunu deneyin. Doğal siklus yöntemi adı. Tüp bebek tedavi sürecinin sadece başındaki iğne vurulmaları yapmıyorsun, yumurtan kendi büyüyor bekliyorsun. Sonraki süreç aynı yine. Yani toplama, dölleme falan. Doktoruna bu yöntemi istediğini söyleyebilirsin, ben az önce tüp bebek tedavisi yapan doktoruma gidip konuştum, çok sıcak baktı. 3 yumurtam varmış, 1si garanti çünkü şimdiden 10mm. Reglimin 2. Günü bugün. Bi 5 gün klomen kullanıcam ki belki diğer 2sini de uyandırırız dedi. Toplamada bi taşla 2 kuş vururuz bakarsın dediCanim benim ilk bebegim tup bebek esimde sperm az oldugundan dolayi yaptrmistik bu kontrller falan ozel hastanedemi nerde tam olarak bunun adi neymis birde sperm azligindan oturu bu islemi yapiyrlarmi acaba o igeneler o bekleyis inan koly isler degil rabbim hayrlisini kolay yoldan nasip etsin
Düşer gece 12den sonra e nabıza düşer mutlakaBugun gittim kuzum 10 gibi verdim hic dusmemis girs flan bile yok
İnşallah teşekkür ederimRica ederimçok güzel geçsin sonucuda çok güzel olsun
Benim doktorum benden hsg istediğinde ne olduğunu bile bilmiyordum, hatta hemen randevu ayarladı bana anında gitmiştim araştırmaya bile fırsat olmadan. İyi ki de öyle olmuş, okuyup araştırsam korkarmışım kesin çok. Hiç detaylı birşey araştırma bence, sıkıntı yapacak bişey de yok. Girdim çıktım 10dk içinde. Herkesin süreci farklı olabilir elbette ama önden de bu kadar stres yapmayın boşuna derim, orda zaten her türlü emin ellerdesiniz birşey olsa bile müdahale edilir. Sondalık falan da bi boyut yani yoktur sanmam, binde bir varsa da o yoruma denk gelmişsin canım. Takma kafana büyütme de git çektirİçime su serptin rahatladım öyle yorumlar okuyorum ki gerildikçe gerildim. Bir yorumda sonda takıldığı yazılmış öyle bir durum var mı
OyyKullan
şyan kahve rengi leke şeklinde başlamak üzere kuzum karnım çok ağrıyo
amin canimcim insallahYaa kıyamam üzme kendini de bebişini de kuzucum her şey yolundadır göreceksin
amin canim insallah dogru diyorsun zaten aksamuzeri kan vermeye gidicem sonra yuruyus yaparimİşe verelim bari kendimizi, ingiltereymissin şöyle çıkıp bir yürüyüş yap istersen mesai bitimi ben öyle yapmayı planlıyorum şimdi daraldim valla ben iyi düşünüyorum senin için çok erkendi kan tahlilin bir sürü de gün geçti üstünden yeni verecegin güzel cikacak inşallah canımcim
Ay teşekkür ederim canım benim böyle yorumları okudukça mutlu oluyorumBenim doktorum benden hsg istediğinde ne olduğunu bile bilmiyordum, hatta hemen randevu ayarladı bana anında gitmiştim araştırmaya bile fırsat olmadan. İyi ki de öyle olmuş, okuyup araştırsam korkarmışım kesin çok. Hiç detaylı birşey araştırma bence, sıkıntı yapacak bişey de yok. Girdim çıktım 10dk içinde. Herkesin süreci farklı olabilir elbette ama önden de bu kadar stres yapmayın boşuna derim, orda zaten her türlü emin ellerdesiniz birşey olsa bile müdahale edilir. Sondalık falan da bi boyut yani yoktur sanmam, binde bir varsa da o yoruma denk gelmişsin canım. Takma kafana büyütme de git çektirregl sancısından hiç farkı yok ki ondan daha bile az ve kısa süreli o kadar
Bende zayifim. Ama bel bolgemde yaglanma varmis bi kac kilo vercen o yagdan kurtuldan demisti doktor banaAyy bilmiyodum canım valla bende zayıfım ama baya göbeğim var dikkat ederim artık
anladim canimcim bakalim ben de sonucumu paylasirim sizlerle tekrar cok sagolunKuzum ben regl bekliyordum hiç hamile olacağımı düşünmemiştim. 32.gün test yaptım(pcos olduğu için 28-34 arası değişir döngüm) 172 çıktı. 34.gün 400 küsür oldu
Kızlar hamile olanlar neler yaptılar nasıl hamile kaldılar biraz öneride bulunabilir misiniz? Mesela yumurtlama günleri ard arda mi ilişki, ya da kür falan vitamin ne kullandiniz? Bilgi verirseniz sevinirim
orada çarşı karıştı bende artık. Ama şöyle bir toparlayacak olursam;
her insanın alması 3 takviye ;
D-vit
omega-3
magnezyum
(bu konuda Dr. Deniz Şimşek'i takip edebilirsiniz instagramdan)
bunlar zaten cepte. Onun dışında özellikle de belli bir yaştan sonra bizlerin kesin alması gereken takviye coenzim QH (Q10 değil ama QH daha etkili) hücre gençleştirme için.
Antioksidan bol alınmalı; resveratrol (enoant şurup) ve Alfa lipoik asit (mor meyve ve sebzeler tüketmeye çalışın)
Sabahları aç karna B vit kompleks (metilasyonu düzenlemek için-vücudun hücresel boyutta işlevlerini düzgün yerine getirmesi ve aldığı vitamin minerallerden maks yararlanması için diyebilirim),
akşamları da yatmadan melatonin, erken uyumak, uykuyu almak, 7-8 saat uyumak önemli
spesifik olarak yumurta kalitesi içinse (diğer saydığım herşey tabi ki zaten destekliyor), uzunca bir süre multifer plus kullandım. şimdi impryl kullanmaya başlıyorum.
Tüm bunların yanı sıra beslenmeden gluten ve özellikle süt ürünlerini çıkarmalı, tavuk asla yenmemeli. Yani hormonları düzene sokmaya çalışırken süt ve tavukla ekstra hormon almak olamaz. Et yemeyi de kısıtlamalı. Akdeniz beslenme tipine geçilmeli. Egzersiz de önemli.
hepsini nokta atışı doğru yapamıyorum elbette ama elimden geldiği kadar. Takviyeleri kesin şunu kullanın diyemem, kendi kullandıklarımı yazdım. Dr veya bir fonksiyonel tıp uzmanı ile görüşmek, detaylı kan tahlillerini yaptırmak ve ona göre bir düzenleme yapmak gerekli. Sadece bir takviye yumurta kalitesini iyileştirir diyemeyiz. sistem bir bütün.
İnsallah canimDüşer gece 12den sonra e nabıza düşer mutlaka
Aradim yuzume kapatillar cok ilgiler masallahKuzum o zaman bi hastahaneyi arasana 10 gibi verdiysen sonuçların çıkması lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?