- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.421
Silik milik bişi çıkardı herhalde kuzum ya hiçbir şey çıkmadı testtecanim hadi bir mucize insallah
Bende test yok mu diye bakınıyorum , bende yaptım illa çizgi görmeye çalışıyorum
Sabah kalkmadan ölçtüm sonra bi de baya hareket ettikten sonra ölçtüm. Normalde hareket ettikten sonra daha yüksek çıkarmışya.Gelmesi de bazen bir nimet canim. Onu beklemek de zor olabiliyor. Ama gun icindeki ates anlamli mi onu bilemedim
Tertemiz negatif di miBende test yok mu diye bakınıyorum , bende yaptım illa çizgi görmeye çalışıyorum
Canım yakınlaştıedığımda silikleşiyor daha net foto atsana görmeye çalışalımTertemiz negatif di mihiç kuşkuda da bırakmıyor
Kız yok bir şeyCanım yakınlaştıedığımda silikleşiyor daha net foto atsana görmeye çalışalım
beni de listeye ekleyebilir misiniz ben yenıyım bılmıyorum pekmerhabalaar, ağustos eylül grubunu takipteydim ara ara da danıştım sizlere ama şimdiye dek hiiiç bir listeye dahil olmamıştım :) diğer grubun hamişi çok bol oldu, bu grup da öyle olur umarım ve bana da şans getirirrr
sat 28 ağustos
bat 23 eylül
Canım 4 gün varsa halen çıkmayabilir üzülme hemen..Kan testi negatif olunca insan hepten modu düşüyor idrardan daha kesin diye ama adetini bekle, gecikmen olursa sonrasında kan vermen daha sağlıklı. Negatif çıkıp ta gecikme sonrası öğrenen çok kişi var.Kızlar malesef kan sonucum negatif çıktı. Reglime 4 gün kalmıştı. Olsa çıkardı sanırım kanda dimi ? Şu zamandan sorma yükselme ihtimali var mı
Buraya yüklerken az silikleşiyor gölge filan yok mu var gibi sankiKız yok bir şeyşunu pro moduyla çekmiştim daha net olmaz herhalde
Ay inşallah canım yaa. Bu ay gerçekten çok belirtim vardı bi de hiç bi sorun yok hormonlar falan her şey çok normal niye olmuyor diye çok dert ediyor insan kendineCanım 4 gün varsa halen çıkmayabilir üzülme hemen..Kan testi negatif olunca insan hepten modu düşüyor idrardan daha kesin diye ama adetini bekle, gecikmen olursa sonrasında kan vermen daha sağlıklı. Negatif çıkıp ta gecikme sonrası öğrenen çok kişi var.
Olur ya inşallah birgün elbet yaniBende test yok mu diye bakınıyorum , bende yaptım illa çizgi görmeye çalışıyorum
Sen gebe değil miydin canımSat 25 eylül bat 24 ekim canım günceller misinZumruduanka96
Hayır canım değilimSen gebe değil miydin canım
İnşallah biz haklı cıkarız kuzucum 5 sene de o kadar cok kımyasal gecırdım ki sayısını bile unuttum seni benden iyi anlayan yoktur heralde ama umut her zaman varSiz hakli cikarsaniz susup oturcam bundan sonra grupta sessiz sessizama benim dedigim olursa da testlerinizin koyulasma takibini ben yapcam bundan sonra ama sizin kadar motive edici olmam soyleyim. Neyse onu soylerim. master yapmadigim kaldi nerdeyse bu konuda
canim benim cok sagol bitanesin.. dua edicem hep senin icin de insallah 1 ay arayla dogururuz sen haziran annesi olursunnn, nasip etsin AllahimAyyyy canım benim vallahi gözlerim doldu sabahtan beri aklımdaydı çok şükürrrrr artık üzülme lütfen ve hamile olduğunu kabul et :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?