💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar ovulasyon testi almıştım dün sipariş ettim bir saate elime ulaşir yapicam testi yorumlamaya hazirmisiniz adetin bitmesinin ikinci günü bugün 24 tane test 3 tanede gebelik testi var içinde

Gelmesi de bazen bir nimet canim. Onu beklemek de zor olabiliyor. Ama gun icindeki ates anlamli mi onu bilemedim
Sabah kalkmadan ölçtüm sonra bi de baya hareket ettikten sonra ölçtüm. Normalde hareket ettikten sonra daha yüksek çıkarmışya.
Neyse geçe kalmasın da gelecekse gelsin bence de daha iyi

beni de listeye ekleyebilir misiniz ben yenıyım bılmıyorum pek

Kızlar malesef kan sonucum negatif çıktı. Reglime 4 gün kalmıştı. Olsa çıkardı sanırım kanda dimi ? Şu zamandan sorma yükselme ihtimali var mı
Canım 4 gün varsa halen çıkmayabilir üzülme hemen..Kan testi negatif olunca insan hepten modu düşüyor idrardan daha kesin diye ama adetini bekle, gecikmen olursa sonrasında kan vermen daha sağlıklı. Negatif çıkıp ta gecikme sonrası öğrenen çok kişi var.

Ay inşallah canım yaa. Bu ay gerçekten çok belirtim vardı bi de hiç bi sorun yok hormonlar falan her şey çok normal niye olmuyor diye çok dert ediyor insan kendine bi de benim daha 3 ay oldu bu ayla beraber ama yaşım 31 olduğu için korkuyorum

İnşallah biz haklı cıkarız kuzucum 5 sene de o kadar cok kımyasal gecırdım ki sayısını bile unuttum seni benden iyi anlayan yoktur heralde ama umut her zaman var

Ayyyy canım benim vallahi gözlerim doldu sabahtan beri aklımdaydı çok şükürrrrr artık üzülme lütfen ve hamile olduğunu kabul et :)))))
canim benim cok sagol bitanesin.. dua edicem hep senin icin de insallah 1 ay arayla dogururuz sen haziran annesi olursunnn, nasip etsin Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…