💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet canım doktora sor biraz karışık sonuç, internetteki değerler farklı olabilir değer aralıkları farklı olabiliyor hastanelerin.. ben ne yapayım kuzum silik çıkmaya devam ediyor neyseki az kaldı yarından sonra belli olur ama olsaydı net çıkardı

Hayırlısı olsun öncelikle sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Bol bol uzanıp dinlenin lekenin rengi kırmızı olmadığı sürece çok endişe gerektirecek birşey yok doktorunuz ile iletişime geçin yinede

Hanımlar ultra erken gebelik testi kullanan var mı? Ben beklerim de beyim deli gibi başımda sürekli sinir etti laboquick'in varmış ilişkiden 5 gün sonrasından itibaren gösteriyormuş iddiasına göre

Yaa hala mı silik çıkıyor ? Yarın mı bat canım ?
Acaba kimyasal mı oldu ki
Bir de ovu testi denemelisin ya ben senin yerinde olsam bir sürü test yapmıştım

Hanımlar ultra erken gebelik testi kullanan var mı? Ben beklerim de beyim deli gibi başımda sürekli sinir etti laboquick'in varmış ilişkiden 5 gün sonrasından itibaren gösteriyormuş iddiasına göre
Kuzum şöyle ben ilk gebeliğimde adete 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı onun üzerine aynı gün bir kaç saat sonra kaset test yaptım kaset testte daha net çıkmıştı Yani ben erken testlere pek güvenmiyorum

Evet ya öyle diyenler çok cidden, bi de yalancı pozitif görüp kırmızıları görürsem daha çok üzülürüm sanırım. Bekleyelim bari

Yaa hala mı silik çıkıyor ? Yarın mı bat canım ?
Acaba kimyasal mı oldu ki
Bir de ovu testi denemelisin ya ben senin yerinde olsam bir sürü test yapmıştım
Fortest yaptım dün akşam idrarı çok damlattım test pembe kaldı böle son tarafta çıktı gölgeli ,artık daha adet bekliyorum olsa çok çıkardı 5 Ekim adet günüm canım perşembe günü

Eklentiler

• 36E98FD7-0106-4AEF-89A0-2AB54E3E450C.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 40EFAACA-F3A6-4075-80D9-A11AB47E42AB.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 90

Eklentiler

• Screenshot_20231003_205214_Photo Editor.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 20231003_205123.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar merhaba arkadaşım için bir şey sorucam onun üyeliği yokmış açmakla da uğraşmadı arkadaşım 40 45 günde adet oluyor bu ay korunmasız ilişkileri olmış eşiyle Şuan 5 6 gün var adetine karın ağrısı ishal halsizlik var gebelik belirtisi olur mu ? Bir de dün acile gitmiş antibiyotik iğne vurulmuş bu rahatsızlığından ötürü

Gebelik öncesi hastalanma olabiliyor ama bu saydıklarınız bence belirti değil hastalık

Canım ben almadım bu ay gebelik testi hiç reglime yakın alacağım su marka için kanda 5mlu hassasiyetinde oldugunu soylemisler oncomed in üstünde 10mlu yazıyordu geçen ay 5 tane testin içinden geçtikten sonra farkettim malesef

Eklentiler

• IMG_20230929_214710.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 85
Ben hiç strese sokmayayım ya kendimi, zatne 16'sı regl günüm. Kaldı 13 :))

Ben bu testi kullandım canım hiç beğenmemiştim çok geç cikartiyor sonucu bir de beyaz bir çizgi bırakıyor gibi almadiysan alma bence

Fortest yaptım dün akşam idrarı çok damlattım test pembe kaldı böle son tarafta çıktı gölgeli ,artık daha adet bekliyorum olsa çok çıkardı 5 Ekim adet günüm canım perşembe günü
Anladım canımyine silik bi çizgi var gibi kuzum, inşallah hayırlısı olsun umarım gelmez adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…