- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.501
Hep negatif çıktı bariz bir şey yokken de vermek istemiyorum ya artık deli gçzüyle bakcak sağlık ocağı ahahaYaa tühh, kan ver olmadı yarın içinde şüphe kalmasın
Evet canım doktora sor biraz karışık sonuç, internetteki değerler farklı olabilir değer aralıkları farklı olabiliyor hastanelerin.. ben ne yapayım kuzum silik çıkmaya devam ediyor neyseki az kaldı yarından sonra belli olurYazıyor kuzumda fazlar olarak ayırmış değerleri bende netten bir bakayım dedim, bazı sitelerde 5-10 arasında normal değer aralığı yazıyor bakalım yarın göstereceğim sonuçları doktora o ne diyecek.
Sen ne yaptın bu arada kuzum ?
Merhabalar arkadaşlar ben yeni yazıyorum bu topiğe. 2019 yılında iki kez gebe kaldım ölümle sonuçlandı. Gelişim geriliği yaşandı ondan sonra daha kalamadım. Tüp bebek o bu ne varsa yaptım olmadı. En son tam raporum çıktı ilaçlarımı almaya yakın gebelik testi yapayım dedim çift çizgiyi gördüm 3 gün öncesinde bir lekelenme yaşamıştım adet geliyor ondan sanmıştım beta ölçtürdüm gebelik testi yaptığı gün 28 Eylül 500 çıktı sonra 30 eylülde yaptırdım 1324 çıktı bende dün akşam dktora gittim nöbetçi kadın doğuma keseyi görmedi. Küçük daha dedi ekranda hç kese v.s yktu. Sonra bende aklıma kötü şeyler geldi gittim kan verdim 2 Ekim de 3602 çıktı. Bugünde akıntımla leke geliyor kızlar sizce durumum ne aklım çıkuyor bşey olucak diye.
Canım sen yine de emin olmadan ilaca başlama benceHah tamam. Tedaviye de başlicam bi an önce başlayım diye ilaç kullanmaya başladım sonra vicdan azabı çektim ya varsa diye
Kız gölge var dedin ya ondan dedimdiHep negatif çıktı bariz bir şey yokken de vermek istemiyorum ya artık deli gçzüyle bakcak sağlık ocağı ahaha
Yaa hala mı silik çıkıyor ? Yarın mı bat canım ?Evet canım doktora sor biraz karışık sonuç, internetteki değerler farklı olabilir değer aralıkları farklı olabiliyor hastanelerin.. ben ne yapayım kuzum silik çıkmaya devam ediyor neyseki az kaldı yarından sonra belli olurama olsaydı net çıkardı
Kuzum şöyle ben ilk gebeliğimde adete 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı onun üzerine aynı gün bir kaç saat sonra kaset test yaptım kaset testte daha net çıkmıştıHanımlar ultra erken gebelik testi kullanan var mı? Ben beklerim de beyim deli gibi başımda sürekli sinir ettilaboquick'in varmış ilişkiden 5 gün sonrasından itibaren gösteriyormuş iddiasına göre
Evet ya öyle diyenler çok cidden, bi de yalancı pozitif görüp kırmızıları görürsem daha çok üzülürüm sanırım. Bekleyelim bariKuzum şöyle ben ilk gebeliğimde adete 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı onun üzerine aynı gün bir kaç saat sonra kaset test yaptım kaset testte daha net çıkmıştıYani ben erken testlere pek güvenmiyorum
Fortest yaptım dün akşam idrarı çok damlattım test pembe kaldı böle son tarafta çıktı gölgeli ,artık daha adet bekliyorum olsa çok çıkardı 5 Ekim adet günüm canım perşembe günüYaa hala mı silik çıkıyor ? Yarın mı bat canım ?
Acaba kimyasal mı oldu ki
Bir de ovu testi denemelisin ya ben senin yerinde olsam bir sürü test yapmıştım
Bekleyeyim bikaç gün. Peki tarlusalı bırakınca kaç günde regl başlarCanım sen yine de emin olmadan ilaca başlama bence
Gebelik öncesi hastalanma olabiliyor ama bu saydıklarınız bence belirti değil hastalıkKızlar merhaba arkadaşım için bir şey sorucam onun üyeliği yokmış açmakla da uğraşmadıarkadaşım 40 45 günde adet oluyor bu ay korunmasız ilişkileri olmış eşiyle Şuan 5 6 gün var adetine karın ağrısı ishal halsizlik var gebelik belirtisi olur mu ? Bir de dün acile gitmiş antibiyotik iğne vurulmuş bu rahatsızlığından ötürü
Teşekkür ederimGebelik öncesi hastalanma olabiliyor ama bu saydıklarınız bence belirti değil hastalık
Canım ben almadım bu ay gebelik testi hiç reglime yakın alacağım su marka için kanda 5mlu hassasiyetinde oldugunu soylemisler oncomed in üstünde 10mlu yazıyordu geçen ay 5 tane testin içinden geçtikten sonra farkettim malesefHanımlar ultra erken gebelik testi kullanan var mı? Ben beklerim de beyim deli gibi başımda sürekli sinir ettilaboquick'in varmış ilişkiden 5 gün sonrasından itibaren gösteriyormuş iddiasına göre
Ben hiç strese sokmayayım ya kendimi, zatne 16'sı regl günüm. Kaldı 13 :))Canım ben almadım bu ay gebelik testi hiç reglime yakın alacağım su marka için kanda 5mlu hassasiyetinde oldugunu soylemisler oncomed in üstünde 10mlu yazıyordu geçen ay 5 tane testin içinden geçtikten sonra farkettim malesef
Ben bu testi kullandım canım hiç beğenmemiştim çok geç cikartiyor sonucu bir de beyaz bir çizgi bırakıyor gibi almadiysan alma benceCanım ben almadım bu ay gebelik testi hiç reglime yakın alacağım su marka için kanda 5mlu hassasiyetinde oldugunu soylemisler oncomed in üstünde 10mlu yazıyordu geçen ay 5 tane testin içinden geçtikten sonra farkettim malesef
Anladım canımFortest yaptım dün akşam idrarı çok damlattım test pembe kaldı böle son tarafta çıktı gölgeli ,artık daha adet bekliyorum olsa çok çıkardı 5 Ekim adet günüm canım perşembe günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?